Wet van de Aantrekkingskracht succesvol toepassen?

Wet van de Aantrekkingskracht succesvol toepassen?

De Wet van de Aantrekkingskracht werkt altijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Of je er in gelooft of niet, dat maakt niet uit. Het Universum is je trouwe bezorger van al je gewenste én ongewenste resultaten. Maar hoe zet je deze universele wet naar je hand? Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder. In dit artikel geef ik je gratis, makkelijk uit te voeren tips, die je vandaag al kunt uitvoeren.

Je kunt de wet van de aantrekkingskracht alleen succesvol toepassen als je de wetten van het Universum kent. Op deze afbeelding zie je energie met planeten en lichtjesHet is echt waar: de Wet van de Aantrekkingskracht werkt altijd en voor iedereen, dus ook voor jou! Er zijn geen uitzonderingen op deze regel. Het is dan ook een Universele wet en geen geloof.

Simpelweg komt die erop neer, dat gelijke energie gelijke energie aantrekt. En voor jou betekent dat: Wat je Aandacht geeft Groeit. Je bent je er misschien niet van bewust, maar wist je dat alle dingen om je heen een weerspiegeling zijn van die energie? Ze hebben hun uiterlijke vorm te danken aan het energiepatroon waaruit ze zijn opgebouwd.


Tip: Bekijk mijn video over hoe de Wet van de Aantrekkingskracht echt werkt op YouTube:  https://youtu.be/0Q_4wzjRtGg


Advertentie:
 


Alles in Jou is Energie…

Alles in jou bepaalt wat je dominante energie is. Alles wat je denkt, zegt, voelt, doet, etc. is van invloed op jouw persoonlijke energetische blauwdruk. Energie trilt en is constant in beweging. Hoe langzamer de energie trilt, hoe vaster de materie is. De energie van een baksteen heeft bijvoorbeeld een tragere trillingsfrequentie, dan de energie die heeft geresulteerd in de manifestatie van jouw lichaam!

Gelijke energie trekt, zoals de Wet van de Aantrekkingskracht dit bepaalt, gelijke energie aan. Je krijgt altijd meer van wat jouw dominante energie is.

Veel mensen zijn zich hier niet van bewust en denken dat alles in hun leven hen overkomt. Of dat het iets van buitenaf is. Maar in werkelijkheid manifesteert alles zich via jou en door jou. Jij bent degene die situaties, mensen, omstandigheden, etc. naar je toe trekt. Dat komt doordat je een unieke energie uitstraalt. In de Spiegelogie rubriek kun je hier nog veel meer over lezen!

Of het nu je gedachten zijn, wat je voelt, zegt, doet, etc. Alles is van invloed op jouw persoonlijke energieveld. Hoe bewuster je je hier van bent, hoe beter je de Wet van de Aantrekkingskracht in je voordeel kunt laten werken. Je kunt hem doelbewust inzetten. Dat is helemaal niet zo moeilijk, als je het kunstje begrijpt en toepast in je leven!

De Wet van de Aantrekkingskracht toepassen: 10 gouden tips

Het is geen toeval dat je dit artikel hebt gevonden!

Jij bent zoekende en wilt graag weten hoe je een beter leven kunt creëren! Gelukkig sta je er niet alleen voor, want hieronder ga ik je gratis tips geven. Lees ze goed door en voer ze vanaf nu uit. Maak er een manier van leven van. Dan kan ik je de garantie geven, dat je vanaf nu wel succes gaat manifesteren met de Law of Attraction!

De Wet van de Aantrekkingskracht tip #1: wees je bewust van alles

om succesvol te zijn met de wet van de aantrekkingskracht is het belangrijk dat je je bewust bent van alles wat je denkt, zegt, doet en voelt. Op de foto twee vrouwenhanden die een rondje maken tussen duim en wijsvinger met hierin twee mensenogenAls je succesvol wilt zijn met het manifesteren van dingen die jij wilt aantrekken, dan is het van groot belang, dat je je voortdurend bewust bent van wat je zegt, denkt, voelt en doet. Laat ik je een voorbeeld geven. Stel je wilt een betere gezondheid manifesteren met de Wet van de Aantrekkingskracht. Je bedenkt een mooie affirmatie en herhaalt die voor je aan je dag begint. Vervolgens ga je naar je werk en denk je: “Pffff, ik heb zo’n hoofdpijn”, of: “Wat ben ik toch moe”.

Als jij aandacht geeft aan hoofdpijn of moe zijn, dan krijg je daar, geheel in overeenstemming met de Wet van de Aantrekkingskracht, meer van. Je affirmatie zal dus niet werken als je je bezighoudt met wat je NU ervaart.

Wat je nu ervaart is niets meer en niets minder dan het resultaat van gedachten, woorden, gevoelens en handelingen in het verleden!  Bouw vanaf nu aan een beter en mooier verleden, door vandaag geen aandacht te geven aan ongewenste manifestaties in de “realiteit” om je heen!

Spreek, denkt, spreek en handel vanaf nu alleen nog in overeenstemming met jouw gewenste realiteit! Als je meer gezondheid wilt, zeg dan: “Ik voel me energiek, fit, gezond”, etc. zelfs als je dit nu nog niet zo ervaart! Doe net alsof het wel zo is. Gedraag je gezond, denk gezonde gedachten, stel je voor hoe het voelt om gezond te zijn en spreek alleen nog maar over hoe goed je je voelt.

Kleine kinderen zijn meesters in het doen alsof!

Als ze een cowboy, prinses, ridder, etc. willen zijn, dan zijn ze het ook als ze spelen dat ze het zijn. Ze gaan er helemaal in op! Doe hetzelfde! Wordt weer kind en speel het spel van jouw droomrealiteit! Ervaar het als levensecht, niet als nep, want dat is het niet! Als je dit onder de knie weet te krijgen, dan zal het zich spoedig in je leven manifesteren, gegarandeerd!

De Wet van de Aantrekkingskracht tip #2: hou je energie zuiver!

De Wet van de Aantrekkingskracht draait om het gelijke energie trekt gelijke energie aan principe. Hou daarom je energie/vibratie zuiver.Hoe je je nu ook voelt, de energie die je nu nog om je heen ervaart, trilt nog op de resultaten van het verleden. Destijds was je je misschien nog niet bewust van de grote rol die JIJ speelt! Want je kunt alleen succesvol manifesteren, als je energieveld zuiver is.

Dat doe je  bijvoorbeeld door te mediteren. Maar ook klanken en muziek zijn fantastische tools om je trillingsfrequentie te verhogen. Ik vind zelf klankschalen helemaal geweldig en luister daar regelmatig naar!

Sommige mensen kiezen voor gebed, ook dit zuivert je energie! Doe dit dus regelmatig, maar bidt wel op de juiste manier: niet vanuit wanhoop of een gebrek aan, maar vanuit het volste vertrouwen, dat het gene je wilt manifesteren al werkelijkheid is in de materiële wereld.


Tip: Lees hier een uitgebreid artikel op Jouw Spiegeltje over hoe je negatieve energie uit je huis kunt verwijderen! Klik hier om 15 geweldige tips te lezen!


Ook voeding beïnvloed je energie en dus de Wet van de Aantrekkingskracht

Je bent immers wat je eet. Dat is echt waar! Vermijdt daarom zaken als (te veel) suiker, fastfood, alles wat geconserveerd is, etc. Koop het liefst biologische producten en eet altijd verse groente, fruit, etc. Maak zelf je sauzen zonder al die hulpmiddelen. Het internet staat vol met recepten. Zoek ernaar op Google en je zult verbaasd staan hoe makkelijk het is om zelf je pasta sauzen, jus, etc. te maken. Bovendien is het leuk en wakkert het je creatieve vermogens aan. Die heb je nodig om van je leven een prachtige creatie te maken.

Wees je bewust van wat je leest en van waar je naar luistert en kijkt

Wees heel selectief met de televisie bijvoorbeeld. Zelf kijk ik al lang geen televisie meer, maar als je je TV niet kunt missen, kijk dan in ieder geval niet meer naar negatieve zaken als het nieuws, etc. Kijk en luister naar dingen die je blij maken! Waar je je goed en ontspannen bij voelt. Volg je innerlijke wijsheid hierin!

De Wet van de Aantrekkingskracht tip #3: een duidelijke Intentie

wet van de aantrekkingskracht en intentie gaan hand in hand, hou hem duidelijk. Op de foto een silhouette van een persoon die in de zee loopt bij zonsondergangAls je niet weet wat je precies wilt, kun je niet verwachten dat de Wet van de Aantrekkingskracht een gok doet en jou een droomleven bezorgt. Maak dus een lijst van dingen, die jij graag wilt aantrekken in je leven. Hou het algemeen. Het werkt veel beter als je een intentie hebt om gelukkig te zijn, gezond te zijn, liefdevol te zijn, of overvloed te ervaren in alle opzichten, dan dat je met een waslijst komt aan materiële dingen.

Wees in ieder geval glashelder over wat het is dat je wilt. Als je onzeker bent, vraag jezelf dan af, wat je niet wilt. Draai dit om en je weet wat je wel wilt. Bijvoorbeeld: als je geen hoofdpijn wilt hebben, wil je eigenlijk kerngezond zijn. Wil je niet alleen door het leven gaan, dan wil je een liefdevolle relatie aantrekken. Wil je geen geldzorgen meer? Dan wil je dus geld in overvloed!

De Wet van de Aantrekkingskracht tip #4: laat de details los

Het is belangrijk om je niet druk te maken over details zoals het hoe iets bij je moet komen of wanneer het dan komt. Daar hoef jij je helemaal niet druk over te maken. Jouw enige “job” is om je vibratie hoog te houden. Zodat je een match blijft met dat wat je wilt. Hou je focus op wat je wilt en laat de rest over aan het Universum.

Het Universum zit vol verrassingen. Wij mensen zijn niet in staat om te bedenken hoe het allemaal moet. Maar het Universum is dat wel. Het is je trouwe dienaar. Dus laat het los: het is niet belangrijk. Voel je goed en blijf gefocust op dat wat je wilt.

De Wet van de Aantrekkingskracht tip #5: Visualiseren met emotie

Visualiseren is een geweldige tool om je energie af te stemmen op dat wat je wilt. Visualiseer je eindresultaat en wet van de aantrekkingskracht en visualiseren met emotie, op de foto het bovenste gedeelte van een vrouwengezicht met bruingroene ogenVOEL hoe je je voelt, als je dit eindresultaat hebt bereikt! Je hoeft het niet letterlijk voor je te zien. Sommige mensen, jij misschien ook wel, hebben grote moeite met visualiseren. Dat is niet erg.

Een visualisatie kan ook uit zuiver voelen bestaan. Het gaat erom, dat je volledig ervaart wat je wilt aantrekken! Voel het, ruik het, proef het, hoor het, wees het… ook dat is een krachtige visualisatie. Visualiseren heeft niets met je fysieke ogen te maken, maar met je totale manier van beleven.

De Wet van de Aantrekkingskracht tip #6: geïnspireerde actie ondernemen

Het Universum reikt je voortdurend mensen, middelen, omstandigheden, etc. aan, die je  manifestatieproces steunen. Het is daarom van groot belang dat je in actie komt! Met het boek the Secret op schoot blijven zitten is dus niet genoeg. Kom in actie. Volg je hart, je inspiratie.wet van de aantrekkingskracht en geïnspireerde actie, want zonder iets te doen gebeurt er helemaal niets!

Handel echter nooit vanuit het idee, dat je daarmee je wens gaat manifesteren! Doe het om de ervaring zelf. Het gaat om de reis er naartoe. Juist die moet leuk zijn! Het einddoel, je bestemming, komt heus wel. Geniet van het totale creatieproces. Dat is de vibratie waarin je wilt zijn.

Als je een pizza wilt eten, dan helpt het niet om alleen de pizza te visualiseren tot er iemand bij je aanbelt die je er eentje brengt. Je zult hem ofwel moeten bakken ofwel moeten bestellen. Hetzelfde geldt dus ook voor je droomwensen: je moet er iets (of meer dingen) voor doen. Als je denkt dat het een spelletje is van affirmeren en visualiseren en afwachten, dan heb je het mis! Zo werkt het dus niet…

De Wet van de Aantrekkingskracht tip #7: de Bron zit IN jou!

Heel veel mensen denken, dat ze pas gelukkig kunnen zijn, of liefde voor de wereld kunnen ervaren, als ze meer geld hebben, een betere gezondheid, een mooier huis, etc. Dit is niet waar. Je hebt niets van buitenaf nodig om liefdevol en gelukkig te zijn. Het werkt juist andersom! Het komt van binnenuit. JIJ bent de bron van wat je maar wenst! Om die aan te boren moet je in de juiste vibratie komen. Ook dat doe je zelf.

Als jij liefdevol en gelukkig bent, ga je automatisch meer dingen aantrekken, die jouw liefde en geluk vergroten. Voel je dus NU al gelukkig en ervaar al die Liefde in jezelf. De Spiegelogie liefdesverklaring is hierbij een heerlijk steuntje in de rug.

De Wet van de Aantrekkingskracht tip #8: Dankbaarheid voelen…

Dankbaarheid voor je leven en alles wat zich nu afspeelt in je leven is de sleutel tot succesvol aantrekken van waar je meer van wilt. Als je leeft vanuit dankbaarheid, brengt het Universum je meer dingen om dankbaar voor te zijn. Ik heb een artikel geschreven over dankbaarheid. Je kunt het hier lezen.

De Wet van de Aantrekkingskracht tip #9: vertrouwen hebben…

Als je alle bovenstaande tips uitvoert, maar je twijfelt nog steeds of ze wel werken, dan zul je nooit je gewenste eindresultaat manifesteren. Sterker nog: je twijfel zal alleen maar toenemen. Heb dus onvoorwaardelijk vertrouwen dat het werkt voor jou. Het werkt voor iedereen, jij bent geen uitzondering. Je krijgt meer van waar je aandacht aan geeft. Geef dus nooit aandacht aan twijfel of onzekerheid!

De Wet van de Aantrekkingskracht tip #10: verantwoordelijkheid aanvaarden

Geef nooit je macht weg aan anderen of omstandigheden! Alles wat je wilt bereiken gebeurt van binnenuit. Dingen van buitenaf kunnen geen invloed op je hebben. Je kunt, wat er ook gebeurt, je altijd gelukkig en goed voelen. Niets of niemand kan jou in de weg staan! Jij bestuurt jouw leven. Of je nu gewenste of ongewenste resultaten boekt. Begin met het aanvaarden van jouw rol hierin!

Geef niet het slechte weer, je gemene buurvrouw, je nare verleden of wat/wie dan ook de schuld van wat er niet werkt in je leven. Je bent nooit een slachtoffer van de omstandigheden! De Wet van de Aantrekkingskracht werkt altijd en jij kunt die doelbewust leren te gebruiken!


Wat is jouw ervaring met de Wet van de Aantrekkingskracht?

Ik ben heel benieuwd naar jouw ervaring met de Wet van de Aantrekkingskracht. Deel ze hieronder met me! Wat wil jij graag creëren? Hoe ziet jouw droomleven eruit? En wat doe je er nu al aan om dat te realiseren? Deel je tips! Zo help je anderen die misschien net jouw tip nodig hebben. Vanzelfsprekend mag je ook al je vragen stellen. Graag zelfs. Ik ben er voor je om ze te beantwoorden. Je krijgt altijd een antwoord van mij persoonlijk! Ik hoor graag van je.

 

Veel Liefs,

Anja


Jouw Spiegeltje » Law of Attraction » Wet van de Aantrekkingskracht succesvol toepassen?

Advertentie:
 ♥ Jij bent Fantastisch! Bedankt dat je er bent! ♥ 


 

Deel en/of like Jouw Spiegeltje. Dank je wel!

29 Replies to “Wet van de Aantrekkingskracht succesvol toepassen?”

 1. Hallo ik heb me al een tijdje geleden verdiept in de universele wetten. Nu vraag ik me nog steeds af. Als elk mens voor zichzelf de wet van de aantrekkingskracht toepast en dus krijgt wat die verlangt in dit leven. Hoe zit het dan met de wet van de synchroniciteit. Alles heeft een plaats en het universum ordent zich toch steeds? Als de 1 werkt naar zijn verlangen om overvloed te hebben en persoon 2 doet net hetzelfde maar het is het lot dat die beide personen elkaar tegenkomen in bvb schaarste om samen tot een gemeenschappelijk doel te komen. Hoe kan je dan bvb het universum naar de hand zetten om het simplistisch te zeggen.
  En ja dan heb je ook weer de eeuwige discussie over de vrije wil of het lot. Is die vrije wil er wel als je al voor je leven een keuze gemaakt hebt om die lessen te leren die je wil leren. Dan heb je toch een vrije wil als ziel maar niet als mens, want uiteindelijk heb je dan toch maar de ‘keuze’ om te zeggen ja ik ga mee op de golven van het leven en vervul men lessen of nee ik vecht en doe het later wel of in een ander leven. Je kiest toch je levenslessen en daarna komen ze steeds terug als je ze niet oplost.

 2. Hoi Anja,

  Ik heb het boek “Vraag en het wordt je gegeven” toch begrijp ik niet precies hoe ik bepaalde doelen aantrek en behaal. Zelf ben ik heel angstig aangelegd en snel gestrest. Ik kan tegenwoordig makkelijk de knop angstige/negatieve gedachten terugzetten naar positiviteit maar toch blijft het een soort cirkel. Heb jij tips hiermee om te gaan? Ik ben niet zo zelfverzekerd en denk dat dit het daten/aangaan van vriendschappen wat lastiger maakt omdat mensen vaak aangetrokken worden door zelfvertrouwen.

  Liefs

 3. Hi Anja,
  Wat een mooie blog en youtube kanaal heb je!

  Ik heb besloten mijn relatie te beeindigen om dat ik toendertijd heel erg vastliep in mijn leven. Momenteel gaat alles heel erg goed met me. Ik ben heel erg dankbaar voor de positiviteit, warmte, gastvrijheid, liefde en wijsheid die ik van mijn ex heb mogen leren. Is er een mogelijkheid om hem opnieuw als mijn geliefde aan te trekken via law of attraction?

  Zonnige dag gewenst,

  Jaimy

 4. Hoi Anja, dank je wel voor je mooie toelichting. Ik heb het boek in september gelezen en daarna nog een keer en de film bekeken. Ik ben ervan overtuigd dat het werkt en geloof er in….en je voelt hem al aankomen, maar….gisteren heb ik weer een teleurstelling gekregen mbt mijn werk. Ik ben sinds 1,5 jaar zelfstandig ondernemer en geloof in mijn product, sta er ook achter, maar verdien er geen geld mee. Ik heb het universum gevraagd om geld en toch is die felbegeerde opdracht die ik wilde (nog) niet doorgegaan. Ik merk dat ik het nu erg moeilijk vind om positief te denken. Liever gooi ik het bijltje erbij neer en vind mezelf erg zielig en denk: “zie je wel, het lukt toch niet”. En ik weet dat dat de verkeerde instelling is, maar hoe draai je zoiets weer om naar positief? Veel verwarring dus hier.
  Groeten Mieke

  1. Hoi lieve Mieke, Weet dat wat jij in je vibratie hebt wordt “bezorgd” door het Universum. Dus als jij in de “zielige jij” stemming bent, dan steunt het Universum je onvoorwaardelijk. Als jij je focust op: “ik verdien er geen geld mee”, dan zegt het Universum: “Gaan we regelen”.

   Het is een kwestie van werken aan je gedachten en je gevoelens en emoties, die moeten matchen met dat wat je wilt. Het is belangrijk om je goed te voelen. Of steeds een stukje beter, dan werk je stap voor stap op weg naar een beter gevoel. Soms zitten we er even doorheen en dat is niet erg, maar blij er niet in hangen. Ga, zodra je dat kunt, op zoek naar precies dat kleine stapje dat je kunt zetten om je beter te voelen. Focus op wat je wilt en niet op wat je niet wilt, want het Universum kent geen taal, dus spreekt geen Nederlands, maar reageert puur en alleen op wat in jouw vibratie/energie zit en je krijgt het altijd. Alles wat je aandacht geeft…

 5. Hallo, ik ben me weer wat meer aan het verdiepen in the secret maar ik vraag mij af kan je ook iets willen voor een ander bijvoorbeeld qua gezondheid? Of werkt dat niet, moet diegene dat zelf doen

  1. Hoi lieve Chantal, je kunt nooit iets voor een ander creëren en dat mag ook niet, omdat we allemaal ons eigen unieke pad hebben en een vrije wil. Maar je mag een ander natuurlijk wel altijd licht en Liefde sturen. Vooral doen!

  1. Hoi lieve Rita,

   Wat beter werkt is niet voor iedereen hetzelfde. Als jij veel weerstand ervaart wanneer je zegt: “Ik ben gelukkig”, dan werkt dat niet fijn. Het gaat om een fijn gevoel. Het is dan beter om te zeggen: “Ik wil gelukkig zijn”, omdat jouw onderbewustzijn daar geen probleem mee heeft! Daar is geen weerstand. Dus als je het op safe wilt spelen, dan adviseer ik je om voor de “Ik wil… ” variant te gaan. Intenties zijn krachtig. Leef er wel naar. Dus hou het niet bij loze woorden. Doe er alles aan om je intentie kracht bij te zetten!

   ♥ Veel Liefs ♥
   Anja

 6. Lieve Anja,

  Hoe komt het nou als ik rampscenario’s bedenk, daar veel onder lijdt, het achteraf niet zo blijkt te zijn, maar het positieve uit is gekomen. Wat is dat toch?

  Grt Lotte

  1. Hoi lieve Lotte,

   Dank je wel voor je reactie. Kun je mij een voorbeeld geven van wat er dan gebeurt? Dan is je vraag voor mij iets duidelijker en kan ik je een beter antwoord geven.

   ♥ Veel Liefs ♥
   Anja

   1. Vaak ben ik voordat een situatie gaat plaatsvinden in paniek ( toekomstdenken). Dagen ben ik dan bezig door die situatie negatief in te vullen. En wat blijkt, het andere gebeurd. De situatie heeft positief uitgepakt. Zo vind ik de wet van aantrekking eng. Als men zegt; opletten met wat je denkt, want het kan zich manifesteren, kunnen mensen angstig worden. Met name omdat het nu niet goed met mij gaat en onwijs bang geworden ben van de wet van aantrekking.

    Wat ik uit wil leggen is dat bij mij vaak het niet lukt. Ik denk negatief, ben mij daarvan, maar tegelijk is het eng

    1. Hoi lieve Lotte,

     Bedankt voor je toelichting!

     Gedachten spelen zeker een rol en vooral de vibratie (= energie) achter je gedachten. Dus stel je wilt een nieuwe auto, en je denkt uit angst en twijfel, “Oh hoe moet dat dan, ik heb geen geld”, etc. Maar onbewust zit een krachtige overtuiging dat je die auto makkelijk kunt krijgen. Dan krijg je die auto, want de kracht waarmee je dat gevoel van die overtuiging uitzendt is vele malen sterker. En in jouw situatie: je krijgt waar je het meeste mee bezig bent. Zo werkt de wet van de aantrekkingskracht. Dus of je nu iets niet wilt of wel wilt, dat doet er niet toe. Als ik zeg: “Ik wil niet ziek worden”, dan pikt het universum de vibratie op van ziek worden. Daar zit de dominante vibratie die je uitzendt, ik kan dan net zo goed denken dat ik ziek wil worden, dat maakt geen verschil.

     Jij was bezig met een negatieve invulling van een situatie, dus het universum brengt je eerst de situatie, want voor die negatief kan uitpakken, moet de situatie er eerst zijn. Op het moment dat die situatie er is en in positieve vorm, verandert je vibratie, want je krijgt wat je wilt en pakt het dus niet meer negatief uit.

     De Wet van de Aantrekkingskracht is helemaal niet eng. Wat belangrijk is, is dat je gaat oefenen in het je goed voelen en dat je ernaar streeft om je steeds beter te voelen. Doe dit in kleine stapjes. Angst is een hele zwakke, nare emotie, die maakt je krachteloos. Je iets beter voelen kan zijn dat je je irriteert aan je angst. Voel je het verschil tussen die twee? Geïrriteerd is nog altijd niet fijn, maar veel krachtiger dan bang zijn. En zo werk je rustig op, steeds in kleine porties. Want het lukt echt niet om van angst vibraties naar diepe innerlijke rust vibratie over te schakelen. Dan hou je jezelf voor de gek.

     Ik heb afgelopen maandag een video gepubliceerd op YouTube over hoe de Wet van de Aantrekkingskracht echt werkt, misschien vind je het leuk om die te bekijken. De komende tijd ga ik nog meer videos maken die wellicht fijn zijn voor jou. Want angst neem je weg door het uitbreiden en verdiepen van je kennis. Dus mocht je nog niet geabonneerd zijn op mijn kanaal, doe dat dan, want dan mis je niets!

     Je vindt de video hier: https://youtu.be/0Q_4wzjRtGg

     Jouw negatief denkpatroon is een (onbewuste) gewoonte geworden. En die onbewuste gewoonte kun je veranderen, door er bewust mee aan de slag te gaan. Ik geef cliënten vaak als tip mee om bij iedere negatieve gedachte waar ze zich van bewust zijn het volgende met alle kracht en overtuiging die je kunt opbrengen te herhalen: “Ik wijs deze gedachte af, ik verban deze gedachte, ik ontken deze gedachte”. En vervolgens vervang je de negatieve gedachte voor wat je wel wilt. Dus stel je dacht: “Wat ben ik een dom mens”, denk je (na het herhalen van de zinnetjes): “Ik wil me slim voelen”. En focus je even op hoe het voelt om slim te zijn. Doe dat ongeveer anderhalve minuut.

     Als je dit consequent volhoudt, dan kun je al heel veel positieve verandering creëren en de negatieve spiraal doorbreken. Maar je moet het wel iedere keer opnieuw doen. Je mag geen negatieve gedachten meer accepteren. Die zijn niet normaal.

     Als ik jou was zou ik beginnen met het veranderen van jouw angst. Mocht je er zelf niet uitkomen, dan mag je altijd contact met me opnemen. Je kunt hier klikken om naar het contactformulier te gaan. Ik bied je met alle Liefde een gratis sessie aan op Skype, zodat ik je nog wat meer dingen kan leren, en we iets dieper in kunnen gaan op jouw situatie.

     Mocht je nog vragen hebben, reageer dan gerust op dit bericht.

     ♥ Veel Liefs ♥
     Anja

     1. Lieve Anja,

      Bedankt voor de inspirerende uitleg. Hier kan ik wat mee. Vandaag heb ik ook besloten om positiever te gaan denken, ik zie de negatieve gedachten en besteedt er verder geen aandacht aan. Hoe meer aandacht hoe meer het groeit. In mijn geval de angsten groeien. Ik pas dan ook ho oponopono toe en vandaag is mij het in een situatie gelukt. En als het lukt krijg je vertrouwen in het proces.

      Liefs, Lotte

     2. Hoi lieve Lotte,

      Wat een fantastische beslissing! Doe het rustig aan, stapje voor stapje, niet overdrijven. Streef ernaar om je zo goed mogelijk te voelen en steeds een beetje beter. Succes en laat me weten hoe het gaat. Ik ben heel benieuwd!

      ♥ Veel Liefs ♥
      Anja

 7. Wat heb jij dit mooi samengevat Anja, heldere begrijpelijke taal!! Aan jezelf werken kan soms moeilijk en confronterend zijn , maar het is oo zo belangrijk voor de ont-wik-kel-ing van jezelf!! Dankjewel voor de prachtige website !!

  1. Hoi lieve Jeanine,

   Dank je wel voor complimenten. Fijn om te horen dat het allemaal duidelijk is verwoord voor jou! En ja, je hebt gelijk hoor, dat het echt niet altijd even makkelijk is. Zeker in het begin niet. Dingen worden pas makkelijk als je ermee oefent. En dan wordt het ontwikkelen van jezelf iets fantastisch. Ik heb er zelf niet zo heel veel moeite meer mee. Je zult merken dat oefening ware levenskunst baart!

   Veel Liefs,
   Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Wil je deze tekst gebruiken? Neem dan contact op!