Alles komt aan het Licht

Alles komt aan het Licht

Alles komt aan het Licht. Dat is het thema van mijn allereerste Podcast uitzending. En hij staat al voor je klaar. Klik hier om hem te beluisteren.

Alles wat ooit onder de pet werd gehouden en zich ergens in het geniep afspeelde komt naar boven gedreven. En wel in een razendsnel tempo. De tijd gaat sowieso enorm snel.

Je kunt best stellen dat we met zijn allen momenteel een hectische tijd doormaken. Een tijd waarin zoveel gebeurt en waarin heel veel aan het licht komt. Tijdens deze uitzending ga ik in op waarom dit alles eigenlijk een goed teken is. Want alles komt aan het licht wat eens verborgen was.

Dat is natuurlijk niet zomaar. Want toeval bestaat niet. Ook in jouw persoonlijke leven loop je waarschijnlijk tegen van alles aan, waarvan je dacht dat het geen rol meer speelde. Het heeft allemaal te maken met de overgang van de derde naar de vijfde dimensie… Wereldwijd en persoonlijk speelt zich hetzelfde af: Alles komt aan het licht. En dat is maar goed ook. De tijd van achterkamertjes is voorbij.

Aflevering 1: Alles komt aan het Licht

error: Wil je deze tekst gebruiken? Neem dan contact op!