Jouw Spiegeltje: Welkom Thuis!

Jouw Spiegeltje: Welkom Thuis!

Jouw Spiegeltje: spiritualiteit, spirituele groei en de wet van de aantrekkingskracht. Welkom!Hartelijk welkom. Mijn naam is Anja en ik ben de eigenaar en bedenker van Jouw Spiegeltje. Op deze pagina vertel ik je meer over de website en wat hier zoal te vinden is. En dat is veel.

Jouw Spiegeltje bruist en ik doe er alles aan om jou te steunen in je spirituele ontwaking. En om je kennis over de Wet van de Aantrekkingskracht te vergroten.

Heel veel plezier hier! Neem gerust contact met me op als je vragen hebt en/of als je iets met me wilt delen! Voel je welkom!

 


Jouw Spiegeltje (Anja Toetenel) op YouTube!Jouw Spiegeltje is nu ook op YouTube te vinden!

Nieuw! Jouw Spiegeltje is intussen gestart met vloggen op YouTube. Iedere maandag verschijnt er een vlog die jouw spirituele groei, je spirituele ontwaking en je kennis omtrent van de Wet van de Aantrekkingskracht steunt. Klik hier om naar mijn YouTube kanaal te gaan. Abonneer je en zorg dat je meldingen krijgt als er nieuwe videos zijn verschenen! Laat gerust je like en reactie achter. Leuk! 


Ken jij Jouw Spiegeltje al?

Wil je gratis tips voor jouw spirituele groei? Meer weten over de Law of Attraction? Stapelverliefd op jezelf worden? Ben jij volop bezig met je spirituele ontdekkingsreis? Wil je meer weten over hoe jij de schepper van je eigen leven kunt zijn? Je bent het eigenlijk al! Want je schept dag en nacht je eigen werkelijkheid. Of je er nu in gelooft of niet. De meeste mensen creëren onbewust. Je kunt ook een bewuste schepper van je eigen werkelijkheid zijn!

Want ook jij verdient een geweldig leven!

Spirituele groei en ontwaking, maar ook de Law of Attraction en aanverwante onderwerpen staan daarom centraal bij Jouw Spiegeltje. Zoek je informatie? Tips? Oefeningen? Zoek dan niet verder!Jouw Spiegetje: twee beren voor een antieke spiegel

Wil je een magneet worden voor Liefde,overvloed, geluk, gezondheid en welzijn? Of wil je spiritueel (nog verder) groeien? Je spiritualiteit verdiepen en/of uitbreiden? Of wil je meer weten over de Law of Attraction (de wet van de aantrekkingskracht)? De fascinerende wereld van Spiegelogie ontdekken?

Dit zijn maar een paar voorbeelden van wat ik je hier gratis aanbied. Want ik heb een missie: ik wil zoveel mogelijk mensen bewust maken van hun eigen kracht. Ook jij hebt zoveel potentieel in je. De meeste mensen beseffen zicht dat niet. Ik wil je dolgraag laten zien hoe geweldig jij bent!

Jouw Spiegeltje steunt jou volledig gratis!

Op Jouw Spiegeltje vind je volop gratis spirituele inspiratie, informatie en praktische tips voor jouw persoonlijke groei en nog zoveel meer! Gewoon omdat je het verdient! Jij hebt alles in je om van jouw leven hier op aarde een geweldig avontuur te maken.

Daarom steun ik je spirituele groei zo graag! Want ik wil zoveel mogelijk mensen helpen om de regie over hun leven terug te krijgen. Ik wil dat je weer zielsveel van jezelf en het hele Universum gaat houden! Ik steun je ook met vragen als hoe je met lastige situaties in je leven om kunt gaan. Zoek je bijvoorbeeld antwoord op vragen als “Wat is de zin van mijn leven?” Of: “Waarom overkomt mij dit nou weer?”

Dan ben je op de perfect plek beland!

Op Jouw Spiegeltje staat alles in het teken van het geweldige leven, dat je zo verdient! Jij mag altijd blij zijn en stralen, wat er ook gebeurt. Het leuke is, dat je dat geweldige leven zelf kunt creëren.

Wil je meer van wat je wel wilt?

Ook jij verdient Stralend Geluk en een Overvloed aan alles wat heerlijk en fijn is! Wat zou jij graag willen manifesteren in je leven? Sluit even je ogen en stel je voor dat je een toverstokje hebt! Wat zou je allemaal wensen? Als niets je in de weg zou staan, wat zou jij dan toelaten in je fysieke werkelijkheid? Wat nou als alles wél kan?

Zal ik je een geheim verklappen? JIJ bent dat toverstokje zelf! Het is geen magie. Jij kunt NU al alles zijn, alles doen en alles hebben in je leven wat je maar wilt. In dit Universum is alleen maar overvloed. Dat is een spirituele wet. Net zoals de wet van de zwaartekracht. De universele wetten gelden voor voor iedereen. Dus ook voor jou!

Jouw Spiegeltje doet er alles aan om jouw leven (nog) leuker te maken!Jouw Spiegeltje: Jij bent een ster!

Ik overlaad je met alle tools die je je maar kunt wensen! Je krijgt hier een VIP behandeling! Ik zet op Jouw Spiegeltje alles in het teken van sterren zoals jij! En zelfs meer dan dat! Ik geloof in jou! Jij bent het waard! Je verdient alle steun en Liefde.

Wordt gratis stapelverliefd op jezelf!

Jij bent een mens om van te houden. Precies zoals je bent. In al je kracht. Er zit grootsheid in jou verborgen die zichtbaar wil worden! Jij hebt een overvloed aan mogelijkheden! Die hebben we allemaal. En we verdienen het allemaal. Niemand uitgezonderd. Want we zijn allemaal één!

Alles begint met van jezelf houden. Daarom geef ik jou mijn gratis e-cursus Stapelverliefd op jezelf, als je gratis VIP lid wordt van Jouw Spiegeltje. Een prachtig cadeau aan jezelf, gewoon omdat jij het verdient!

Je krijgt 7 dagen lang elke dag een prachtige, inzichtgevende en helende les in je inbox. Daarnaast ontvang je regelmatig Spiegeltjes Fantastische Nieuwsbrief, boordevol met gratis tips en oefeningen voor jouw spirituele groei, jouw persoonlijke aantrekkingskracht en hoe je dat geweldige leven kunt creëren waar je zo intens naar verlangt!

Het kost je geen cent. Doe ook mee en meld je vandaag nog gratis aan! Jouw privacy vind ik ongelofelijk belangrijk. Je gegevens zal ik echt NOOIT met derden delen. Jouw persoonlijk informatie is bij mi gegarandeerd in veilige handen!

Klik hier om je aan te melden

Het is een kwestie van oefenen!

Alles wat jij wilt bereiken in je leven is mogelijk. Hier kun je ontdekken hoe dat werkt! Je mag heerlijk stralen en genieten. Dat is je geboorterecht! Het wordt tijd dat je er gebruik van gaat maken.

Jij mag genieten van jouw welverdiende overvloed. Leren om weer van jezelf te houden. En van iedereen die je tegenkomt. Van het hele Universum! We verdienen allemaal Liefde! Ik ga je er lekker overtuigen dat jij helemaal fantastisch bent!

Op Jouw Spiegeltje Ontdek je jouw prachtige zelf!

Je mag hier jezelf zijn! Jij bent al perfect! Precies zoals je nu bent! Er is helemaal niets mis met je! Ik wil niets liever dan dat jij je goed voelt over wie je bent en wat je doet! Je bent zo prachtig! Mijn liefste wens is, dat je weer van jezelf gaat genieten en van jezelf gaat houden. Dat je sprankelt en straalt.Dat je weer trots durft te zijn op jezelf!

Op Jouw Spiegeltje vind je alles wat je nodig hebt om jezelf opnieuw te ontdekken. De mens die je echt bent. Niet wie en wat je allemaal is aangepraat door de maatschappij, je opvoeding, school, collega’s, familie, het nieuws, etc.

Twijfel jij wel eens of je wel goed genoeg bent?

Dat hoeft niet: Ik ga er alles aan doen om jou het tegendeel te bewijzen. Je hoeft geen rol meer te spelen. Wat een opluchting. Jij bent altijd goed genoeg! Zelfs als alles in je leven tegenzit… Zelfs met een kop vol puisten of een paar kilo (of meer) te veel. Jij mag er helemaal zijn. Jij bent een prachtig spiritueel wezen, dat tijdelijk in een lichaam verblijft!

Leven in Liefde en Overvloed is je Geboorterecht!

Ik geloof dat geluk niet alleen maar voor de elite is weggelegd! Iedereen heeft er recht op. Dus ook jij! Laat niets of niemand jouw geboorterecht op geluk ontnemen. Niemand is beter dan de ander. Niemand staat boven of onder jou. We zijn allemaal gelijk. En verdienen daarom allemaal een geweldig leven.

Er zijn geen uitzonderingen…

Jij mag onbeperkt genieten en gelukkig zijn. Altijd en overal. In goede en slechte tijden. Waar je ook bent en met wie je ook bent. Met de diverse tools die spiegelogie, spiritualiteit en de Law of Attraction te bieden hebben, help ik je daar gratis mee op weg. Ik kan het werk niet voor je doen. Dat is aan jou!

Je hebt namelijk een vrije wil om te kiezen voor een leven in Liefde, Geluk en Overvloed! Het gaat niet vanzelf. Je moet er wat voor doen. Maar het is de moeite waard! Je droomleven creëren en alles wat daarbij komt kijken is een heerlijke reis! Een spannende ontdekkingstocht! Reis je ook mee?

Jij mag onbeperkt genieten en stralen!

Neem je vanaf nu alsjeblieft voor om onvoorwaardelijk van jezelf te houden! Wat er ook gebeurt. Wat je ook doet. Jij bent altijd Liefde waard! Houden van jezelf is de basis voor het manifesteren van het fantastische leven dat jij zo verdient!

Als je niet genoeg van jezelf houdt, zul je nooit stralen. Als je gelukkig wilt worden, leer dan jezelf net zo lief te vinden, als de mensen waar je dol op bent! Van jezelf houden verandert je energie, je vibratie! Je stemt je af op een nieuwe heerlijke frequentie. De Wet van de Aantrekkingskracht zal daarop reageren. Gegarandeerd!

De kracht van de Liefde is enorm sterk. Vanuit die kracht manifesteer je alles wat je maar wenst. Van groot tot klein, er is geen verschil tussen het manifesteren van een parkeerplek of een droomhuis. Het principe is hetzelfde. Wat is jouw droom?

De kracht van Liefde ontwikkelen doe je o.a. door te werken aan je spirituele groei. Hoe meer je in balans bent met jezelf, hoe makkelijker het gaat. Je bent maar een klein stapje verwijderd van je droomleven. Spiegeltje wijst je graag de weg. Het stapje zet je zelf. Heel makkelijk. Op een leuke manier! Spiritualiteit is helemaal niet saai!

Op Jouw Spiegeltje vind je alles wat je nodig hebt!

Wat dacht je van geweldige video’s! Leuke artikelen over Spiegelogie, de Law of Attraction en nog veel meer. Binnenkort komen er video’s bij, interviews met prachtige spirituele mensen, etc. Jouw Spiegeltje blijft je verrassen!

Gratis meditaties, vlogs en spirituele podcasts

Je kunt het zo gek niet bedenken of het is hier nu of in de nabije toekomst te vinden. Mis je nog iets? Je mag me altijd je verzoek, tips of vragen sturen via het contactformulier.

Op Jouw Spiegeltje vind je veel praktische oefeningen, die jou helpen spiritueel te groeien. Zodat je straks boven de wolken uitsteekt! Zo groot(s) ga je worden (eigenlijk ben je dat al natuurlijk)! Spiritueel groeien stopt nooit! Je kunt oneindig klimmen! Je ontwikkelen tot ongekende hoogtes!

Jouw Spiegeltje is graag jouw liefdevolle geheugensteuntje!

Jouw Spiegeltje is Jouw Spirituele Steun en toeverlaat!

Lekker spiritueel zijn in tijden van crisis is fantastisch! Juist in moeilijke tijden gaan mensen op zoek naar meer zingeving. Hier ben je daarvoor op het perfecte adres. Leer hier dat geluk, gezondheid, Liefde, overvloed en alles wat je hartje begeert, niet afhankelijk is van wat voor omstandigheden dan ook!

Je bent geen slachtoffer van je omstandigheden. Sterker nog: iedere crisis is een geweldige uitdaging! Je mag en je altijd goed voelen. Hoe heerlijk is dat!

Weet dat je het altijd waard bent. Crisis of geen crisis. Omstandigheden kunnen jou nooit belemmeren om je goed te voelen! Neem je vanaf nu voor om dat gewoon te doen. Afgesproken?

Wordt weer fan van jezelf en je geweldige leven!

Alles en iedereen om je heen steunt jou. Het hele Universum doet mee! Alles werkt samen in jouw belang. We zijn samen één grote fanclub van elkaar. Je kunt niet anders dan meedoen aan dit prachtige steunsysteem, want je bent al lid, omdat je hier geboren bent. Het Universum accepteert jou altijd precies zoals je bent. Met al je mooie dingen en al je perfecte gekkigheid.

Alles in Je Leven is al Perfect!

Je bent hier niet zomaar. Je bent hier met een missie. Anders was je er niet. Zo simpel is het. Alles heeft een bedoeling in jouw perfecte leven. Of je het nu wel of niet als perfect ervaart maakt eigenlijk niet zo uit. Zelfs al je zogenaamde “fouten” en “mankementen” zijn totaal perfect. Alles in het leven heeft een bedoeling. Anders was het er niet en was jij er ook niet. Het is dus de bedoeling dat je hier bent. Nu, op dit moment en altijd! Je bent eeuwig!

Kom lekker ontdekken, kennismaken of je kennis verder verdiepen. Misschien vind je het zelfs wel leuk om mee te doen? Of je nu geïnteresseerd bent in Spiegelogie, Spiritualiteit, The Law of Attraction of het Paranormale (of een beetje van alles): Jouw Geweldige Leven wordt altijd gesteund! Ik wens je veel plezier op Jouw Spiegeltje!

Vragen over Jouw Spiegeltje? Suggesties? Reageer!

Ik hoor heel graag van je. Voel je vrij om je vragen te stellen. Misschien wil je gewoon iets delen. Of heb je een suggestie voor me? Geef dan hieronder een reactie. Je krijgt altijd een persoonlijk antwoord van mij! Beloofd! Jij doet er toe!

 

Veel Liefs,

Anja


Jouw Spiegeltje » Jouw Spiegeltje: Welkom Thuis!

 

error: Wil je deze tekst gebruiken? Neem dan contact op!