The Law of Attraction: Pas jij hem al toe?

The Law of Attraction: Pas jij hem al toe?

Over the Law of Attraction circuleert gigantisch veel informatie op het wereldwijde web. Er zijn heel veel misvattingen over deze Universele wet, die stelt dat gelijke energie, gelijke energie aantrekt. Wil jij weten hoe je hem in je voordeel kunt laten werken? Word ook een bewuste schepper van je werkelijkheid! In dit artikel kun je daar meer over lezen.

 

Advertentie:
 


 

The Law of Attraction is een universele wet die stelt dat gelijke energie, gelijke energie aantrekt. Je krijgt dus meer van waar je energie aan geeft. De Wet van de Aantrekkingskracht gaat er vanuit dat niets je zomaar overkomt. Want je creëert je leven zelf. Je trekt namelijk alle omstandigheden, mensen en gebeurtenissen in je leven aan. Meestal doe je dat op een onbewust niveau. Het zit dus in je energie, in je vibratie, maar je bent je er vaak niet eens bewust van.

Als je je in de Wet van de Aantrekkingskracht verdiept, leer je nieuwe manieren van denken en leven. Maar daar horen natuurlijk ook nieuwe verantwoordelijkheden bij. Zo kun je bijvoorbeeld nooit meer anderen of je omstandigheden de schuld geven van je situatie. Zodra je aan de slag gaat met the Law of Attraction, verandert je hele leven. Er is dan geen weg meer terug. En alles staat op zijn kop.


Tip: Bekijk mijn video over hoe de Wet van de Aantrekkingskracht echt werkt op YouTube:  https://youtu.be/0Q_4wzjRtGg


 

Jij en ik trekken alles zelf aan in ons leven

En dat doen we meestal onbewust. Veel mensen weten diep van binnen wel dat het zo werkt. Jij misschien ook wel. Anders was je hier niet! Ook al begrijp je wel hoe het ongeveer werkt, misschien heb jij moeite mee om precies datgene aan te trekken wat je zo graag wilt manifesteren. Dat is een issue waar heel veel mensen tegenaan lopen. Niet zo verwonderlijk natuurlijk. Want je leert dit soort dingen niet op school. En de meeste mensen hebben er ook niets over geleerd van hun hun ouders.

 

Je bent niet de enige die the Law of Attraction lastig vindt…

De meeste mensen hebben geen idee, hoe ze de Wet van de Aantrekkingskracht doelbewust in hun voordeel kunnen gebruiken! Maar gelukkig heb je mijn website gevonden. Dat is natuurlijk geen toeval! Want toeval bestaat niet. Alles is energie. Ook deze plek op het wereldwijde web. En iets heeft jou hier naartoe getrokken. Jouw energie matcht met de energie van Jouw Spiegeltje. Op mijn website kun je alles te weten komen over hoe en waarom the Law of Attraction echt werkt! En natuurlijk ook hoe je hem in je voordeel kunt laten werken!

 

Ik heb heel veel ervaring met het bestuderen en toepassen van deze wet. En ik weet ook dat er gigantisch veel onzin wordt verkocht over de principes en toepassing ervan. Pas op naar wie je luistert, want velen beweren een “deskundige” te zijn, maar in werkelijkheid weten ze er niet zoveel over. Het enige waar vele zogenaamde experts op uit zijn is jouw geld. Triest maar waar. En ik hoef jou natuurlijk niet uit te leggen, dat je van zulk soort mensen niet veel gaat leren.

 

The Law of Attraction is exacte wetenschap

the Law of Attraction is geen zweverig spiritueel geloof maar een exacte wetenschap, die bovendien al meerdere keren wetenschappelijk is bewezen.Al hoewel veel mensen er een zweverig verhaal van maken, heeft dat niets met de echte Law of Attraction te maken. Want het is een wet, die verre van zweverig is. Hij is gebaseerd op wetenschap. En gelukkig komen de exacte wetenschappers daar nu ook steeds meer achter.

De quantum fysica sowieso, omdat die zich bezighoudt met dit soort zaken. Maar ook bijvoorbeeld psychologen doen onderzoek. En tonen de werking aan met wetenschappelijke modellen. Ik heb er hier een artikel over geschreven, misschien vind je dat wel leuk om te lezen.

The Law of Attraction is al meerdere keren wetenschappelijk bewezen. En de meeste mensen weten dat niet eens. Die denken nog altijd dat het een soort “spiritueel geloof” is, maar dat is dus niet waar. Er zal in de zeer nabije toekomst nog veel meer bewijs voor de werking ervan geleverd worden.

 

The Law of Attraction: de kloof tussen theorie en praktijk…

Een boek lezen over de Wet van de Aantrekkingskracht, betekent niet dat je van vandaag op morgen miljoenen op je bankrekening hebt staan! Er is een groot verschil tussen weten en doen! De Law of Attraction gebruiken is makkelijk, maar het heeft tijd nodig, voor je echt begrijpt hoe het werkt. Want het is een manier van leven. En daarbij moet je bijvoorbeeld nieuwe en andere gewoontes aanleren. Dat duurt even. Heb dus geduld! Neem alle tijd die je ervoor nodig hebt om the Law of Attraction echt te begrijpen.

Want je bent jarenlang volgestopt met andere misleidende informatie. Bijvoorbeeld het fabeltje dat alles in het leven je overkomt. Zo zijn de meeste mensen opgevoed en geconditioneerd. Onze ouders hebben ons geleerd, wat zij weer van hun ouders leerden. Hen valt niets te verwijten. Soms wordt onjuiste informatie eeuwenlang van generatie op generatie overgedragen.

Nu je hier bent beland, is er iets in jouw ontwaakt. Je bent hier niet zomaar. Diep van binnen weet je, dat het ook anders kan. Dat je geen slachtoffer van je omstandigheden meer hoeft te zijn. En heel diep van binnen voel je dat er ook in jou een bewuste schepper verstopt zit. Je bent begonnen aan je spirituele ontwakingsproces. En dat maakt jou anders dan de rest! Anders dan de “slapende massa”. Wist je dat 97% van de mensen voorbij gaan aan deze kennis? Jij dus niet en dat maakt je speciaal.

 

The Law of Attraction is geen geloof!

Hoe werkt het manifesteren van je ideale leven? En hoe pas je dat dan toe in je dagelijkse manier van leven en denken? Kun je de Wet van de Aantrekkingskracht ook naar je hand zetten? Is het mogelijk om hem bewust te “manipuleren”, zodat de Law of Attraction in jouw voordeel gaat werken in plaats van tegen je?

Het antwoord hierop is absoluut “Ja!” Als je the Law of Attraction echt met hart en ziel begrijpt en ernaar leeft, dan kun je hem altijd voor je laten werken! The Law of attraction werkt altijd, onder alle omstandigheden en voor iedereen die hem op de juiste manier toepast. De kunst is de Wet van de Aantrekkingskracht bewust in te zetten. Dat begint met verdieping in hoe hij werkt. Want alles begint bij de basis. Daar gaan veel mensen de mist mee in. Ze lezen één keer een boek en denken dan alles te weten.

 

Je werkt nu al met the Law of Attraction

Zelfs als je je er niet van bewust bent. Al geloof je niet in the Law of Attraction. Dat hoeft niet. Want het is een universele wetmatigheid, net als andere universele en aardse wetten. Het is helemaal geen geloof. De wet van Aantrekkingskracht heeft helemaal niets met religie te maken!

De Law of Attraction werkt altijd, overal en voor iedereen. Als je wakker bent, als je slaapt, als je werkt, eet, drinkt, gaat stappen, op vakantie bent of op bent bezoek bij je schoonouders 😉 En het werkt dus ook als je je niet bewust bent van de wet. Want ook dan werkt hij gewoon door.

 

The Law of Attraction werkt zoals de Wet van de Zwaartekracht

Je hoeft ook niet in de wet van zwaartekracht te geloven. Ook die wet werkt altijd en onder alle omstandigheden. Het proces stopt nooit! De Law of Attraction houdt ook nooit op met te werken. Het is een universeel principe. Zolang het Universum waarin we leven bestaat, zal de Law of Attraction ook blijven werken. Daar kun je niets aan veranderen. Want je kunt Universele wetten nu eenmaal niet manipuleren.

Zou het niet dwaas zijn, als ik niet in zwaartekracht zou geloven? Zo’n geloof zal je niet redden, als je bijvoorbeeld zonder parachute uit een vliegtuig springt. Of je nu wel of niet in zwaartekracht gelooft, je stort gewoon neer. Dat is een wet. Net als dat de Law of Attraction ook een wet is. Of je er nou in gelooft of niet: gelijk trekt altijd gelijk aan. Punt! Dit is meetbaar en testbaar.

 

The Law of Attraction: Jouw machtige gedachten

De kracht van gedachten is veel groter dan je je misschien wel beseft. Gedachten hebben energie. Ze hebben een intentie. Je hebt er dus een bedoeling mee. Of dit nu expres (bewust) is of niet (onbewust). The Law of Attraction stelt, dat al je gedachten, woorden, gevoelens, e.d. manifestatiekracht hebben. Ze zijn geladen met energie. Met die energie manifesteer je alles wat je (ver)wenst.

Zo kan het dus gebeuren dat de “bestelling” die je hebt gedaan, letterlijk wordt afgeleverd door het Universum. Als je bijvoorbeeld vaak zegt: “Ik wil niet alleen door het leven gaan”, dan krijg je meer redenen om niet alleen door het leven te willen gaan. Je blijft dan alleen. Want dat is het woord dat het Universum matcht in jou vibratie. Daar zit de emotionele/energetische lading.

Hoe specifieker jouw wens/intentie, hoe groter de kans is dat je wensen zich manifesteren. Jij bent de schrijver van je eigen levensscript: pas daarom op je woorden! Leg ze langs de meetlat. En let vooral op de energie erachter. Je intentie, je ware bedoeling…

Het Universum kent geen wel of niet. Je bestelt dus eigenlijk “alleen zijn”. En waar jij energie aan geeft wordt groter!  Oppassen geblazen dus met wat je wenst! Want je krijgt er meer van. Spiegelogie gaat hier trouwens ook van uit.

 

Het Universum oordeelt nooit

Alleen mensen oordelen en geven emoties aan dingen. Wij noemen dingen bijvoorbeeld “goed” of “slecht” aan. Dat doet het Universum nooit. Want het Universum oordeelt niet. Daarom zie je dat sommige “slechte mensen” steenrijk zijn en sommige hele “goede mensen” in bittere armoede leven. Het Universum maakt hierin nooit onderscheid. Veel mensen denken dat het Universum iets persoonlijks is. Dat is het dus niet. Het Universum is simpelweg een “matchmaker” van jouw energie. Je krijgt daarom altijd meer van wat je in je huidige vibratie hebt zitten.

 

Pas jij the Law of Attraction al bewust toe?

En lukt het je om hem in je voordeel te laten werken? Of ben je er nog heerlijk mee aan het spelen en stoeien? Ik ben reuze benieuwd naar jouw ervaring met “the Law”. De Wet van Aantrekkingskracht is een “belangrijk ding” op Jouw Spiegeltje. Heb jij er vragen over? Wil je bepaalde dingen verhelderd en/of toegelicht krijgen? Laat het me weten in de reacties hieronder. Dat kan anoniem. Je email adres wordt niet zichtbaar voor anderen. En van mij krijgen ze het niet!

Je kunt altijd op een persoonlijke reactie van mij rekenen! Gewoon omdat ik jou enorm waardeer en ik vind dat je het verdient. En ook omdat ik het heel leuk vind als je de tijd neemt om dingen met mij te delen. Ik hoor graag van jou!

 

Veel Liefs,

Anja


Jouw Spiegeltje » Law of Attraction » The Law of Attraction: Pas jij hem al toe?

 

Advertentie:
 


Deel en/of like Jouw Spiegeltje. Dank je wel!

9 Replies to “The Law of Attraction: Pas jij hem al toe?”

 1. Lieve Anja,

  Ik volg je al enige tijd en na een aantal maanden kwam ik terecht bij de law of attraction. Na je videos over law of attraction te hebben bekeken ben ik meteen aan de slag gegaan met het huiswerk wat je aanbeveelt. Ik heb een mooi schrift gemaakt om alles te noteren wat voor mij belangrijk is om nooit meer te vergeten. Dinsdag 6 juli heb ik een mooie lijst gemaakt van dingen die ik graag wil, de eerste 2 zijn nog geeneens materialistische dingen. Enfin ook ik heb elke ochtend het ritueel opgezegd, de ademhaling oefening en de affirmatie 3x opgenoemd. Vandaag heb ik voor mij een groot wonder ontvangen, mijn tablet was leeg en lag op te laden, in mijn ooghoek zag ik hem aangaan en weer uitgaan. Vreemd dacht ik dat gebeurd nooit, zal wel dacht ik, mijn intuïtie zei kijk maar even wat dat nou was. Ik open mijn tablet en zag 18.55 op de klok, meteen Google ik engelengetal 1855 en tot mijn grote verbazing was dit een bericht van mijn engelen dat de overvloed van het universum voor mij beschikbaar is en dat ik veel krachtiger ben dan ik denk. Alles wat in dat bericht staat klopt, lieve engelen dank je wel, ik ben op de goede weg en het voelt super goed. Dank je wel lieve Anja, sinds ik jouw site heb ontdekt ben ik op zoek gegaan naar mijzelf, wat begon bij het openen en helen van mijn hart chakra, eindelijk kom ik de juiste mensen tegen in mijn leven die het verschil voor mij hebben gemaakt, dank jullie wel. Dikke knuffel van mij.

  1. Hoi lieve Monique,

   Dank je wel voor het delen van jouw prachtige ervaring en je lieve complimenten. Ik wens je nog veel meer van die wonderen toe. Alles zit IN jou. Er is een overvloed aan alles wat je wilt. Je doet het fantastisch!

   Veel Liefs,
   Anja

 2. Ik wist tot gisteren bet bestaan niet af van LOA, er gaat een wereld voor me open!
  Ik krijg er serieus de kriebels van als ik erover lees of een filmpje kijk, wat ontzettend interessant!

  Ik heb in mijn werkleven erg last van het feit dat ik mij minderwaardig voel ten opzichte van mensen die een hogere functie hebben dan ik (faalangst).
  Vooral tijdens trainingen/cursussen durf ik dan bijna niks te zeggen en vooral een rollenspel moeten doen geeft mij bijna een black out.

  (In mijn jeugd was het hebben van hbo erg belangrijk, ik heb mbo afgerond).

  Ik ben benieuwd hoe ik er anders tegenaan kan leren kijken?!
  Ik blijf mij voorlopig verdiepen in LOA:-)

  Liefs,
  Iris

 3. Lieve Anja, ik vindt het moeilijk om mijn wensen zo duidelijk mogelijk op papier te zetten . Heb jij een aantal voorbeelden die ik kan gebruiken?

  1. Hoi lieve Rose, natuurlijk weet ik jouw wensen/dromen niet, maar schrijf gewoon op over alles wat je wilt, je kunt het niet fout doen! Eén belangrijke regel is, dat je niet schrijft over wat je niet wilt, dus stel je wilt meer geld, want je zit in de schulden, dan schrijf je dus niet dat je van je schulden af wilt zijn, maar juist dat je financiële vrijheid wilt bijvoorbeeld. En als er een ding is dat je wilt, bijv. een nieuwe jas, dan omschrijf je het in alle details. En wat belangrijk is: ook over hoe het voelt om te hebben….

 4. Hey Anja , ik heb namelijk een soulmaatje .. we doen heel veel dingen samen .. het klikt echt goed tussen ons ! We hebben een mooie tijd samen ! We hebben geen relatie we zijn beiden 1 jaar gescheiden en twee jaar vrijgezel . Mijn maatje heeft wel nochal financiële problemen en kampt nog met vraak gevoel naar zijn ex toe .. omdat ze hem veel aangedaan heeft . en daarom is hij bang hem terug te binden .. wij zijn veel samen we horen elkaar elke dag .. echte soulmaatjes.. ik zou heel graag een relatie met hem willen.. ben ook verliefd op hem. Ben ook zeker dat hij gevoelens heeft voor mij .. want we zijn al dichter bij elkaar aan t groeien .. maar ik voel dat hij zijn gevoelens afremt .. wat vraag het best aan het universum ?? Of hoe ga ik er het beste mee om. Liefs natascha

  1. Hoi lieve Natascha,

   Dank je wel voor je reactie en het delen van je verhaal. Wat je vraag betreft: je kunt je soulmaatje niet veranderen. Dat kan alleen als hij hier zelf aan toe is. En dat begint met het nemen van verantwoordelijkheid. Uit de slachtofferrol stappen. Hij heeft zijn ex ooit aangetrokken in zijn leven door de vibratie waarin hij zich bevond. Niemand doet je dingen aan. Je laat anderen toe om je dingen aan te doen. Vaak is dit niet bewust hoor. Het is niet de zwarte piet toebedelen, geen schuldgevoel hebben. Maar gewoon erkennen dat jij de schepper van je eigen werkelijkheid bent.

   Jouw soulmaatje heeft eigenschappen waar jij je heel fijn bij voelt. Je zou het misschien beter wat algemener kunnen doen. Dus een droom formuleren waarin je te kennen geeft dat je een maatje/partner zoekt die de eigenschappen heeft van je soulmaatje, zonder er een naam bij te noemen. Hiermee verruim jij je mogelijkheden. Want blijven wachten op iemand die er niet aan toe is, heeft geen zin. Al denk je misschien nu dat hij de enige is. Dit is niet zo.

   Overigens vraag je niets aan het Universum. Je stelt dat het al zo is of je zegt: “Ik wil een partner die…. ” En vul zelf in wat je allemaal zoekt in die partner. Schrijf het op een papier (met de hand) en draag dit bij je.

   In mijn videos leg ik heel veel uit over de Law of Attraction en hoe je je dromen en wensen in vervulling kunt laten gaan. Je kunt me op YouTube vinden via deze link: https://www.youtube.com/user/anjatoetenel

   Je kunt in ieder geval niet afdwingen dat je soulmaatje voor jou kiest en/of verandert. Het is het beste om dit los te laten en te gaan voor het allerbeste. Hou alle mogelijkheden open!

   ☼♥☼ Heel veel ucces! Veel Liefs, Anja ☼♥☼

 5. Hoi Anja ….. LOA aan het werk! Want ik zit in dezelfde situatie als Debbie, en uiteraard lees ik daar dan over, hoef het haast zelf niet meer te schrijven! 🙂
  Ook mijn lief heeft een onverwachts eind gemaakt aan een prachtige relatie. Ook ik kreeg hele andere signalen dan de redenen die hij nu geeft: hij durft zich niet te binden en wil zijn ex-vriendin niet opgeven. Zijn twijfel is/was groot, ik heb/had geen twijfel, ik wil verder maar weet dat ik ook voorwaarden heb.
  Ik werk al langer met de LOA maar hierin heb ik echt opheldering nodig en hoop ik dat je me op weg kunt helpen.
  Wat mij nu bezig houdt is waarom heb ik deze man aangetrokken??? En wat zit er in mijn vibratie dat ik me zo heb kunnen verkijken op mijn intuitie die mij steeds maar vertelde dat het meer en meer en meer werd tussen ons.
  En natuurlijk …….. met welke gedachte verander ik deze overtuiging in mijzelf?

  Ben benieuwd naar jouw visie!
  Liefs,
  Joy

  1. Hoi lieve Joy,

   Dank je wel voor je reactie en vragen! De LOA werkt altijd 🙂

   Wat betreft je vragen kan ik je niet helpen, want het antwoord zit in jezelf. Ik heb geen glazen of kristallen bol staan om in jouw systeem te kijken wat er voor onbewuste overtuiging meespeelt op de achtergrond. Het is geen kwestie van een standaard gedachte voor iedereen om zoiets om te buigen. Het is belangrijk om er heel specifiek in te zijn, gericht op de onderliggende gedachte/overtuiging, etc. Hoe preciezer en hoe beter van toepassing op jou persoonlijk, hoe beter.

   In ieder geval is het duidelijk dat je intuïtie geen rol heeft gespeeld. Want je intuïtie zit er nooit naast. Misschien was het onbewust dat je het zo graag wilde, dat het beter en beter zou worden tussen jou en die man en dat je dat hebt aangezien voor je intuïtie.

   Als je echt wilt weten wat er achter je overtuiging zit en waarom dit in je vibratie zat, dan kan ik je een gratis Skype sessie aanbieden om te kijken of we daar samen achter kunnen komen en wat je het beste kunt doen. Neem als je hierin geïnteresseerd bent gerust contact met me op via het contactformulier op de website: https://www.jouwspiegeltje.nl/contact/

   Ik wens je veel wijsheid, kracht en inzicht in deze situatie toe!

   Veel Liefs,
   Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Wil je deze tekst gebruiken? Neem dan contact op!