Geven en ontvangen om Meer Overvloed te Manifesteren

Geven en ontvangen om Meer Overvloed te Manifesteren

Om overvloed te manifesteren is het belangrijk om de wet van geven en ontvangen te kennen. Op de foto gesymboliseerd door een hand die uit de zee strekt en lichtjes verspreidtAls je meer overvloed wilt manifesteren is het belangrijk om met de Wet van Geven en Ontvangen te leren werken. Alleen dan kan jouw overvloed stromen. Het mooie is dat iedereen de kunst van het geven en ontvangen kan leren. Je huidige situatie is onbelangrijk. Of je nu straatarm bent of heerlijk rijk doet er niet toe. Ook jij kunt altijd en overal gul geven en dankbaar ontvangen. Doe je dit niet, dan blokkeer je je overvloed. En dat wil je hopelijk niet.

In het eerste deel van deze gratis cursus overvloed manifesteren heb je al geleerd dat alles te maken heeft met energie. Je leerde meer over hoe overvloed manifesteren werkt.

Je zette ook je eerste, dappere stap om je bewust te worden van jouw relatie met waar jij meer van wilt in je leven. Applaus voor jezelf! Vanaf nu wordt alles alleen maar makkelijker!

In dit tweede deel ga je op een leuke manier aan de slag met de Wet van Geven en Ontvangen. Die is heel belangrijk als je aan de slag wilt met het manifesteren van overvloed in je leven.

Wat Wil Jij in Overvloed Ontvangen?

Schrijf voor je verder leest op, waarvan jij meer wilt ontvangen in je leven.

Overvloed gaat niet alleen over geld of materiële rijkdom. Het kan zijn dat je meer kleur wilt in je leven. Of een overvloed aan inspiratie. Ruimschoots genoeg aan liefde. Of meer vrienden dan je nodig hebt. Super veel ruimte om in te wonen en/of werken is ook een expressie van overvloed.

Het is belangrijk dat je precies weet waar je meer van wilt. Anders blijf je losse flodders het Universum in schieten. Vaagheid is een dooddoener. Wees zo specifiek als mogelijk. Als jij bijvoorbeeld meer geld wilt, is het beter om te gaan voor wat je met dat geld wilt doen. Dat is waar je uiteindelijk echt meer van wilt.

Geld is alleen maar een middel om je doelen te bereiken en niet het einddoel. Als je die zak geld ontvangt en je zet hem in de kast, is er geen lol aan.

Geven en Ontvangen: Laat Jouw Overvloed Stromen!

Vaak besef je je niet, dat alles waar je meer van wilt, er al is. Je leeft in een overvloedig Universum. Er is Genoeg voor Iedereen! Het jammere is, dat slechts een deel van de mensheid hier gebruik van maakt. Terwijl het beschikbaar is voor wie het maar wil.

Advertentie:
 


Veel Mensen hebben nog te Weinig van wat ze Willen

Simpelweg omdat ze niet weten hoe ze het aan moeten pakken. Misschien geldt dat ook wel voor jou. Zodra je te korten ervaart, zie je dat niet meer. Dan ben je je er niet meer van bewust hoe rijk het leven is.

Je wordt blind voor de overvloedige mogelijkheden die volop om je heen aanwezig zijn. Dat is zo jammer. Je mist zoveel kansen. Gelukkig kun je daar wat aan doen. Heel makkelijk. Iedereen kan het.

Geven en ontvangen? Ook Jij hebt de Wereld een Boel te Bieden!

Je hebt meer te bieden dan je denkt, de vrouw op deze foto denkt erover naJij hebt, als uniek persoon, zo ontzettend veel te bieden. Meer dan je je nu misschien beseft. Het is belangrijk dat je je hiervan bewust bent. Overvloed aantrekken is, zoals je in deel 1 al hebt kunnen lezen, een dynamisch proces.

Het staat nooit stil. Het Universum oordeelt niet over waar je om vraag. Het geeft je altijd veel meer van wat jij “bestelt”.

Geven en Ontvangen: Je krijgt altijd hulp van het Universum

Of die hulp nu gewenst is of niet maakt niet uit. Wat jij uitstraalt krijg je in veelvoud terug. Hoe bewuster je omgaat met de dynamiek van overvloed, hoe beter je in staat bent aan te trekken wat jij echt wilt.

Er zijn wetmatigheden, die het makkelijker maken het leven te creëren waar je zo naar verlangt. Daarom ga je leren spelen met de wet van Geven en Ontvangen. Als die twee niet in balans zijn met elkaar, is het onmogelijk om een rijk en overvloedig bestaan te leiden.

Geven en Ontvangen: Overvloed is nooit Eenrichtingsverkeer

Geven en ontvangen is een Universele wet, als je die toepast zal het Universum je altijd steunen!Het kan niet van één kant komen. Het Universum wil je altijd steunen. Maar als je niets teruggeeft, dan blokkeer je de stroom. Dan staat alles stil. Denk maar eens aan een liefdesrelatie. Als je verwacht dat jouw liefdespartner alleen maar liefde geeft, zonder dat jij liefde teruggeeft, laat het resultaat zich raden.

Je kunt niet alleen maar ontvangen of alleen maar geven. Dat verstoort de dynamiek.  De stroom van overvloed ervaren, kan alleen als die beweging wel in evenwicht is. Hoe meer je geeft en ontvangt, hoe beter en sneller overvloed voor jou gaat werken.

Het Spel van Geven en Ontvangen

Iedereen kan een geweldige Gever en Gulle Ontvanger zijn. Niemand uitgezonderd. Als het goed is heb je al opgeschreven waarvan jij meer overvloed wilt ervaren in je leven. Zo niet, doe dit dan alsnog. Geven en ontvangen is een leuk spelletje. Als je het bewust gaat spelen, zullen rijkdommen en wonderen in sneltreinvaart volgen. Grote en kleine. Neem je vandaag voor om datgene waar jij meer van wilt in je leven gul te geven.

Stel dat je een overvloed aan geld wilt manifesteren. Je weet nu, dat dit alleen maar mogelijk is als je bereid bent om zowel te geven als te ontvangen. Als je alleen maar wilt krijgen, maar je geeft niets weg, dan komt de stroom niet op gang.

Heb jij wel eens geld op straat gevonden?

Hoe voelde dat? Ik vond een paar maanden geleden nog een biljet van 10 Euro. Dat was fantastisch! Het voelde als magie. Ik was er zo enorm blij mee! Vandaag ga je het andersom doen. Jij gaat mensen dat geld laten vinden.

Het Bedrag dat je Schenkt is Onbelangrijk

Je hoeft niet te strooien met biljetten van 10 of 20 Euro. Het mag wel, als je je dat kunt veroorloven. Om te stroomlijnen met overvloed geeft het niet of het grote of kleine bedragen zijn. Het gaat om de intentie en om de energie.

Kijk wat jouw beurs je toelaat om te schenken. Als dat 1 euro is, dan is dat helemaal goed. Heb je meer te geven, doe dat dan vooral! Stel dat je 1 euro tot je beschikking hebt. Je kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld 5 x 20 cent op straat te leggen voor een gelukkige vinder. Of 10 x 10 cent. Of 2 x 50 cent.

Doe wat jij wilt en wat goed voelt. En terwijl je dat geld stiekem achterlaat voor een gelukkige vinder, wees dan blij voor die persoon. Stel je voor hoe die persoon een vreugdedansje maakt. Gun het diegene vanuit je hart. Schenk met liefde!

Maak de Hele Dag Contact met dat Blije Gevoel

Blijf de blijdschap voelen van de mensen die jouw gift vinden. Maak contact met die blije, vrolijke stroom. Dat is een en al positiviteit. Voel liefde voor de ontvangers van jouw gulle gaven. Voel je verbonden!

Doe dit met Alles waarvan jij Meer wilt Manifesteren

Wil je meer liefde, schenk dan je liefde. Dat kan op vele manieren. Met een klein cadeautje bijvoorbeeld. Een oprecht gemeende glimlach aan een voorbijganger. Vrijwilligerswerk. Behulpzaam zijn. Een kus, een knuffel, een lief gebaar. Steunende woorden.Er zijn mogelijkheden in overvloed! Wees creatief! Verbind je met de liefdesenergie die gepaard gaat met geven.

Als je vandaag iets van een ander krijgt, wees dan extra dankbaar. Ontvang vandaag bewust. Geniet er volop van! Je hebt het verdiend! Dankbaarheid is een schitterende energie. Meer daarover in het volgende deel van deze cursus overvloed manifesteren.

Maak van Geven en Ontvangen een Dagelijkse Gewoonte

Je hoeft niet elke dag muntjes of biljetten te strooien. Je kunt ook iemand trakteren. Of iets weggeven wat je al hebt. Zorg dat de energie in beweging blijft. Sta niet stil. Blijf verbonden met de energie van overvloed en hou het proces dus draaiende.

Ervaringen Lezen en Delen is ook een vorm van Geven en Ontvangen!

Wat heb jij voor moois te bieden? Voel je de dynamiek of juist niet?  Vertel het ook als je ergens mee worstelt. Als het niet lukt. Ik steun je graag en net zolang tot het wel werkt. Gratis! Dat is mijn gift aan jou. Omdat je het waard bent!

Je kunt je kennis, ervaring, steun, etc. delen. Geven is heerlijk! Ontvangen ook. Het is een wisselwerking. Laten we geven en ontvangen hier met zijn allen in de praktijk brengen. Reageren kan hieronder! Ik waardeer je reactie enorm en je krijgt altijd een persoonlijke reactie van mij.

Ga na het geven van je reactie verder naar het Volgende deel: Overvloed Kun Je Reserveren! Claim je toekomst door antwoord te geven op vier eenvoudige vragen. Leuk om te doen. Schaf vast een schriftje aan en hou een pen bij de hand. Ga er heerlijk mee aan de slag!

 

Veel Liefs,

Anja


Jouw Spiegeltje » Law of Attraction » Geven en ontvangen om Meer Overvloed te Manifesteren

 

Deel en/of like Jouw Spiegeltje. Dank je wel!

One Reply to “Geven en ontvangen om Meer Overvloed te Manifesteren”

  1. Ik ben er sinds van de week bewuster mee bezig. Had een kleinigheidje gekocht voor mijn moeder. Vandaag krijg ik op het werk een zelfgemaakt armbandje van een kindje 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Wil je deze tekst gebruiken? Neem dan contact op!