Overvloed Reserveren? Beantwoord 4 simpele vragen

Overvloed Reserveren? Beantwoord 4 simpele vragen

Overvloed reserveren door het beantwoorden van 4 simpele vragen werkt fantastisch. Op de foto een hoofd omhuld in gekleurde energie, een soort auraWil jij je eigen overvloed reserveren? Het is heel makkelijk. Je hebt er alleen maar een mooi schriftje voor nodig en natuurlijk een pen (of potlood) om mee te schrijven. Want je gaat vandaag namelijk lekker praktisch aan de slag met alle overvloed in jouw droomleven.

Als je op de bank blijft zitten, gebeurt er niets. Meer overvloed manifesteren betekent in actie komen. Je gaat het vandaag voor jezelf claimen. En dat ga je doen door antwoord te geven op vier simpele vragen. Veel plezier met deel 3 van de cursus overvloed manifesteren.

Het manifesteren van een leven vol overvloed en geluk gaat niet vanzelf. Het heeft allemaal te maken met jouw energie. Als je nu niet in alle opzichten en aspecten van je leven een constante stroom ervaart, is dat een teken dat er wat moet veranderen.

Overvloed reserveren: hoe stel jij je het ideale droomleven voor?

Veel mensen willen graag rijk worden. Of ze wensen meer liefde in hun leven. We willen allemaal denk ik ook wel een stralende gezondheid. We dromen van werk waarin we onze passie kunnen uitleven. Zo kan ik nog wel even doorgaan. De keerzijde is dat maar weinig mensen een concreet idee hebben van een leven vol overvloed. Heb jij wel eens stilgestaan bij de exacte details van jouw droomleven? Waarschijnlijk niet. Bij de meeste mensen blijft het bij het hebben van “vage dromen en wensen”.

Advertentie:
 


Als je niet weet wat je wilt kun je het ook niets manifesteren. Zo simpel is het. Gelukkig kun je leren jouw plaatje wel helder te krijgen. Pak alvast een pen en een schrift of iets anders om in/op te schrijven. Ik geef zelf altijd de voorkeur aan een mooi schrift. Dat noem ik stiekem mijn magische manifestatie boek!

Je Overvloed Claimen: Boek alvast Je Reservering

Wovervloed reserveren voor de toekomst!il je overvloed reserveren voor jouw toekomst? Dat doe je door duidelijk te maken voor jezelf, wat je precies wilt. Daarom ga je zo meteen vier eenvoudige vragen beantwoorden. Lees voor je dit gaat doen de instructies goed door. Zo haal je het beste uit de oefening en garandeer je jezelf een optimaal resultaat!

Instructies bij het beantwoorden van de 4 vragen

Je beantwoordt iedere vraag alsof het al zo is. Schrijf dus niet zoiets als: “Ik wil graag mijn droomhuis bezitten in de toekomst”. Maar schrijf alsof je al in je droomhuis woont. Omschrijf tot in detail hoe het eruit ziet en vooral: hoe je je erbij voelt.

Schrijf zo levendig mogelijk

Je kunt dat het beste in briefvorm doen. Schrijf de ieder antwoord als een brief aan bijvoorbeeld je beste vriend/vriendin of een geliefd familielid. Bijvoorbeeld:

“Lieve Spiegeltje, ik zit nu op mijn royale bank die vandaag bezorgd is. Het was zo leuk om die peperdure bank contant te betalen. Hij is crèmekleurig en heeft heerlijke zachte kussens om diep in weg te zakken. Mijn huis is nu ideaal. Je moet gauw eens langskomen zodat we er samen van kunnen genieten”.

Dit is uiteraard maar een voorbeeld. Doe het vooral op jouw manier. De brief is eigenlijk een uitgebreide verzameling affirmaties! Vul de jouwe met wat op jou van toepassing is. Hoe persoonlijker, hoe beter!

Overvloed reserveren: doe alsof je droom al is uitgekomen!

Doe alsof je droom al is uitgekomen!Schrijf ieder antwoord alsof je al in jouw droomsituatie bent beland. Je ideale leven is al een feit. Jouw droom is (op papier) al uitgekomen. Je onderbewustzijn gelooft het pas als het ervan overtuigd is, dat dingen er al zijn.

Daarom speel je het “alsof spel”. Jouw blije en speelse energie stemt je hierdoor af op de energie van overvloed.

Schrijf al je antwoorden met de hand

Dus typ ze alsjeblieft niet op de computer, je tablet of telefoon. Door met de hand te schrijven maak je een veel betere verbinding met je gevoel. Het werkt veel krachtiger door een handgeschreven brief te schrijven. Jouw antwoord wordt op die manier persoonlijk. Je maakt er intenser contact mee. Want jouw handschrift is de drager van jouw persoonlijke energie. Een computer of ander apparaat kan daar niet aan tippen.

Gebruik je fantasie en geniet van je magische schrijfproces!

Want het is een spel. Maak het vooral niet te zwaar op de hand. Luchtige en speelse energie helpen je om overvloed te manifesteren. Als je te zwaar op de hand bent, bewerkstellig je juist het tegendeel. En het is juist zo belangrijk dat je ervan geniet!

Beantwoord nu deze vier vragen over jouw overvloed

Het wordt tijd om jouw prachtige leven te claimen! Dus pak nu je pen en je manifestatie boek (schrift). En beantwoord onderstaande vragen tot in de kleinste details:

  1. Hoe ziet mijn persoonlijke, sociale en liefdesleven eruit?
  2. En hoe zit het met mijn financiën?
  3. Hoe ziet mijn werk/carrière eruit?
  4. Waaruit bestaat mijn spirituele leven?

Overvloed reserveren tip: neem de tijd voor je antwoorden!

Sla niets over! Neem uitgebreid de tijd om de vragen te beantwoorden. Want hoe meer details, hoe beter het werkt. Dit is namelijk geen haastwerk. En maak je alsjeblieft ook geen zorgen over spel- of taalfouten. Het is geen prestatie. Je hoeft je werk bij niemand in te leveren. En het Universum veroordeelt je niet.

Je doet dit puur voor jezelf. Je schrijft geen opstel voor school. Het hoeft niet te worden uitgegeven. En daarom kun je het dus nooit verkeerd doen. Maak er een prachtig schrijfwerk van dat goed voelt voor jou! Raffel het niet af. Want jij bent het waard om alle tijd van de wereld in jezelf te stoppen.

Schrijven in de vroege ochtend werkt het beste met overvloed reserveren

overvloed reserveren: schrijf in de vroege ochtend!Beantwoord de vragen het liefste ’s morgens vroeg. Sta er desnoods een wat eerder voor op, als je denkt dat je geen tijd hebt. Het is de bedoeling, dat je de antwoorden gedurende de rest van de dag regelmatig herleest. Doe dit minimaal 3 en liefst 5 keer. Op willekeurige tijdstippen gedurende je dag.

Lees je antwoorden minimaal 90 dagen achtereen en sla geen enkele dag over. Voel de emotie van je verlangen tijdens het lezen. Want alleen dan boek je de beste resultaten!

Overvloed reserveren bij het Universum? Maak contact met je gevoelens

Voel hoe blij, gelukkig en dankbaar je bent voor je leven! En laat al die heerlijke gevoelens heerlijk stromen. Door je hele wezen. Maak een verbinding met je hart en ziel. Voel wat het met je lichaam doet. Hoe fantastisch voelt dat? Het is zo heerlijk om te ervaren hoe je je voelt, als je alles al hebt wat je wilt! Voel al die opwinding, de blijdschap, het geluk, etc. tot in je diepste vezels! En smelt er helemaal mee samen! Jij en Overvloed zijn één!

Zeg na het lezen van je ieder antwoord hardop: “Het is er al en het komt naar me toe”.

Overvloed reserveren en manifesteren: iedereen kan het!

Ook jij kunt een bewuste schepper van jouw werkelijkheid zijn: het is zeker geen zeepbelHet maakt niet uit of je nou in de Wet van de Aantrekkingskracht gelooft of niet. Doe het gewoon. Zie het als een experiment. Ga ervoor zonder enige verwachting. En oordeel er niet over: je mag je lieve breintje op vakantie sturen. Als je er onbevangen instapt, heb je de meeste kans op succes! Dus denk er vooral niet te veel over na!

Geef je lekker over aan plezier! En wees een doener, geen denker. Overdrijf en fantaseer dat het een lieve lust is! Geniet volop van dit luchtige, speelse proces. En neem de eventuele gedachten die het bij je oproept vooral niet te serieus.

Gun je innerlijke kind de tijd van zijn/haar leven. Herinner je je nog dat we als kind vaak speelden wat we graag wilden zijn? Terwijl we opgingen in dat spel, waren we het ook echt! En met diezelfde energie trek je wonderen aan!

Wil jij overvloed reserveren of heb je het al gedaan?

Wat is jouw droomwens? Deel hieronder wat je hebt opgeschreven in je manifestatie boek! Deel je succes(sen), je vragen, je ervaringen. Misschien heb je geweldige tips! Ik hoor natuurlijk heel graag van je! Ook stuur ik je alvast een berg Liefde en steun voor het manifesteren van jouw liefste wensen! Als je reageert krijg je altijd snel een persoonlijke reactie van mij terug. Gegarandeerd!

 

Veel Liefs,

Anja


Jouw Spiegeltje » Law of Attraction » Overvloed Reserveren? Beantwoord 4 simpele vragen

 

Deel en/of like Jouw Spiegeltje. Dank je wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Wil je deze tekst gebruiken? Neem dan contact op!