Spiegelogie Zelfverheerlijking: Geniet van Jezelf!

Spiegelogie Zelfverheerlijking: Geniet van Jezelf!

De Spiegelogie zelfverheerlijking is een oefening die je doet tijdens het Spiegelogie Fanclubspel. De bedoeling van deze “Spiegelogische oefening” is dat je je weer heerlijk voelt over jezelf.

De Spiegelogie zelfverheerlijking zorgt ervoor dat je je weer heerlijk gaat voelen. Zo zet je het Universum naar je hand.Je kunt de zelfverheerlijking ook alleen doen als meditatie! Het herstelt je innerlijke harmonie. Ervaar de fantastische energie. Laat het heerlijk stromen in jou! Voel diepe Liefde voor jezelf! Zin gekregen? Kom hem hier dan gratis doen!

Tip: Doe de zelfverheerlijking tegelijkertijd met de Liefdesverklaring (hoeft niet, maar is wel beter). Dan werkt het nog krachtiger. En je komt meteen automatisch terug in balans met je omgeving, de wereld en zelfs met het hele Universum! Hoe geweldig is dat!

Je zalig voelen is een must als je Meester over je leven wilt worden

De Zelfverheerlijking zorgt ervoor dat je weer gaat genieten vanuit je tenen. Als jij je naar voelt is het onmogelijk om het Universum naar je hand te zetten. Want je kunt pas echt creëren als je alle liefde van de wereld toe durft te laten en uit durft te stralen. Voor de volle 100%!


Stapelverliefd op Jezelf worden? (gratis!)

beertje met een rood hart op zijn schootAls jij je gratis aanmeldt als VIP lid van de inspirerende nieuwsbrief van Jouw Spiegeltje, dan ontvang je als dank mijn 7-daagse e-cursus, Stapelverliefd op Jezelf! Het kost je helemaal niets. Ik stuur je bovendien iedere eerste maandag van de maand prachtige nieuwsbrieven, die jou steunen in het scheppen van je eigen werkelijkheid en in het leiden van een fantastisch leven. Want dat verdien je gewoon!

Klik hier om je gratis aan te melden


Dat lijkt makkelijker gezegd dan gedaan

Want je bent dat niet gewend. Wat helpt is de boel een beetje te overdrijven. Het is het beste om de boel een beetje aan te dikken. Daar gaat de Spiegelogie zelfverheerlijking dan ook over. Het hoort bij het “fake it till you make it” gedachtegoed, dat Willem de Ridder vaak aanhaalt. Als je maar lang genoeg oefent, gaat je onderbewustzijn het vanzelf geloven. Gegarandeerd! En dat is ook de bedoeling. Anders kan het niet werken voor je!

De Spiegelogie zelfverheerlijking helpt je om meer van jezelf te houden

Babies zijn meester in het in de praktijk brengen van de Spiegelogie zelfverheerlijking, zoals de slapende baby op deze zwart-wit fotoHet is zo belangrijk om helemaal voor jezelf te gaan. Om Liefde voor alles in jou en van jou te voelen. Liefde voor jezelf vormt de basis van een heerlijk leven. Als jij je geweldig voelt, gaat alles wat je doet een stuk makkelijker.

Als baby hield je onvoorwaardelijk voor jezelf. Want baby’s twijfelen nu eenmaal nooit aan zichzelf. Ze zijn een en al Liefde voor zichzelf en de hele wereld om hen heen. Die kleine schatjes stralen voortdurend pure en onvoorwaardelijke Liefde uit en leven volledig vanuit hun gevoel! Ze kunnen (gelukkig) nog niet denken. Vandaar…

Alleen of samen met je Spiegelogie fanclub?

Je kunt de Zelfverheerlijking in je fanclub doen, maar het mag ook lekker thuis. In je eentje. Of samen met je partner of een goede vriend/vriendin. Doe hem zo vaak als je maar wilt. En met wie je maar wilt. Oefening baart jouw perfecte levenskunst. Oefen overvloedig in het verheerlijken van jouw perfecte zelf. Alleen zo kun je de harmonie tussen jou en het Universum herstellen. Dat is nodig om je droomleven te kunnen leiden!

Lees de Spiegelogie zelfverheerlijking en geniet van jezelf

Glimlach… Stel je voor dat je steeds groter en groter groeit. Tot aan het plafond, boven de huizen uit, steeds groter… (ervaar dit op jouw manier… ga er heerlijk in op en voel het in al je vezels)… Lees onderstaande zinnen vervolgens hardop aan jezelf voor:

 • Ik ben totaal in harmonie met de perfectie van het universum…..
 • Ik vertrouw absoluut dat deze harmonische perfectie in mij, door mij en als mij werkt, precies zoals ik nu ben…
 • Ik weet vanuit mijn diepste wezen dat deze harmonische perfectie ieder moment mijn menselijke ervaring steunt
 • Ik ervaar onvoorwaardelijk de harmonische perfectie van het universum en uit die in elke activiteit van mijn leven…
 • Ik verheerlijk mezelf in de overvloed die de harmonische perfectie van het universum mij rijkelijk schenkt…
 • Opgewekt maak ik mezelf groter in deze uitspatting van onvoorwaardelijke liefde en steun die mij, alles en iedereen in het universum voortdurend en onophoudelijk omgeeft!

 

Download hier het Spiegelogie Fanclubspel (PDF)

Heb je de Spiegelogie zelfverheerlijking gedaan? Hoe ging het?

Ik vind deze oefening helemaal fantastisch. Zeker in de periode dat ik zelf minder lekker in mijn vel zat heb ik er veel baat bij gehad! En zelfs nu ik superveel van mezelf hou, doe ik hem nog altijd. Gewoon om mezelf heerlijk te verwennen met een bad van Liefdesenergie. Ik ben van plan om de Spiegelogie Zelfverheerlijking voor je op te nemen, zodat je hem niet aan jezelf hoeft voor te lezen, maar heerlijk onderuit kunt zakken en je er met je ogen dicht naar kunt luisteren. Hou deze pagina dus in de gaten.

Heb jij deze oefening al gedaan? Wat vond je ervan? Voelde je de Liefde stromen of heb je er moeite mee? Kon je de eenheid met het Universum ervaren? Of misschien heb je vragen over de uitvoering? Wil je meer weten? Reageer dan onderaan dit artikel. Je email adres is onzichtbaar voor anderen. Alleen ik kan het zien, en je kunt erop vertrouwen dat ik het niet deel en je ook niet ineens mails ga sturen. Je krijgt altijd een reactie van mij als je hieronder een bericht achterlaat. Want ik waardeer jou en gun jou het allerbeste!

 

Veel Liefs,

Anja


Jouw Spiegeltje » Law of Attraction » Spiegelogie » Spiegelogie Zelfverheerlijking: Geniet van Jezelf!

 

Deel en/of like Jouw Spiegeltje. Dank je wel!

2 Replies to “Spiegelogie Zelfverheerlijking: Geniet van Jezelf!”

 1. Hoi Anja, dank voor al je inspirerende woorden, ik heb gezocht op internet naar een fanclub in Leiden. Het lijkt erop dat de info verouderd is en ik ben vastgelopen. Eerlijk gezegd zie ik mezelf geen fanclub oprichten maar ik zou me graag aansluiten niet te ver uit de buurt.
  Misschien kun je hierin adviseren?
  hartelijk dank en groeten van Rita

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Wil je deze tekst gebruiken? Neem dan contact op!