Spiegelogie fanclubspel spelen? Zo werkt het!

Spiegelogie fanclubspel spelen? Zo werkt het!

het Spiegelogie fanclubspel speel je met een groep vanaf 2 mensen. Op de foto zie je 3 paar handen die elkaar vastpakken met een kleurige achtergrond.Tijdens het Spiegelogie fanclubspel oefen je met een groep mensen de theorie uit het Handboek Spiegelogie van Willem de Ridder. Ben je benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Lees hier de gratis uitgebreide online handleiding voor het spelen van het fanclubspel op Jouw Spiegeltje. Alle oefeningen worden gratis uitgelegd! Na het lezen van het handboek Spiegelogie en deze uitgebreide online handleiding, kun je dit mooie spel ook gaan spelen met je vrienden.

In dit artikel krijg je alle informatie die je nodig hebt, om het Spiegelogie fanclubspel vandaag nog te kunnen spelen. Meer heb je niet nodig.

Behalve een Spiegelogie fanclub natuurlijk! Maar die heb je zo bij elkaar. Je kunt al met 2 mensen een fanclubspel beginnen, geen probleem!


Spiegelogie fanclubspel downloaden

Je kunt de handleiding van het Spiegelogie fanclubspel hier als PDF downloaden en uitprinten. Zorg ervoor dat iedere deelnemer een exemplaar heeft. Hiervoor heb je een programma zoals Acrobat Reader of een andere app nodig om PDF documenten te kunnen lezen.


Goed om te weten voor je het Spiegelogie fanclubspel gaat spelen:

  • Oefen het liefst iedere week op een vaste dag en op een vast tijdstip
  • Begin op tijd (er wordt niet gewacht niet op eventuele laatkomers)
  • Je mag afwijken van de standaard als dat goed voelt
  • Deelnemen is geheel gratis en vrijblijvend
  • Je hoeft je niet af te melden, als je een keer niet kunt komen
  • Bijeenkomsten vinden het liefst bij de deelnemers thuis plaats

 

Het Spiegelogie fanclubspel spelen is altijd gratis

Als er toch fans zijn die geld vragen, wijs hen hier dan op en betaal nooit entreegeld! Het fanclubspel is voor iedereen. Ook voor fans die geen geld hebben. Let daarop. Er zijn soms mensen die wel geld vragen voor deelname. Dit is uitdrukkelijk niet de bedoeling! Soms zijn er kosten als je ervoor kiest om de bijeenkomsten niet bij de deelnemers thuis te laten plaatsvinden. Dan moet er iets gehuurd worden. Als je hier met zijn allen voor kiest, dan is dat natuurlijk prima.

Advertentie:
 


De kick off van het Spiegelogie fanclubspel

Het fanclubspel begint meestal met een informeel samenzijn, zoals het drinken van een kopje koffie of thee. Op de foto iemand die een mok vasthoudt met de tekst: the adventure beginsVeel Spiegelogie fanclubs drinken voor het fanclubspel begint gezellig wat met elkaar. Hoe jij dat doet met jouw fanclub, spreek je gewoon samen af. Hiervoor gelden geen regels. Een gezellige “kick off” is vaak wel wat de meeste deelnemers fijn vinden. Hoe gezellig het ook is, begin en kom op tijd. Het is beter om niet te laat binnen te komen. Maak hier duidelijke afspraken over met je Spiegelogie fanclub! Een beetje structuur is super perfect!

Een Spiegelogie fanclubspel bijeenkomst duurt ongeveer anderhalf tot twee uur. Doe je best om je aan die tijd te houden. Langer doorgaan is echt niet nodig. Na afloop kun je altijd nog gezellig napraten met je groep. Dat staat helemaal los van het officiële gedeelte.

Kies een spelleider

Tijdens het Spiegelogie fanclubspel zit je in een kring. Je begint met het kiezen van een Leider. Dat is iedere week iemand anders. De leider van het spel leest de teksten voor en ziet erop toe dat alles correct verloopt. Je mag je vrijwillig aanbieden. Of de fans kiezen er gezamenlijk een. Doe wat goed voelt! Het is belangrijk dat iedere deelnemer een keer die leidersrol op zich neemt. Dat versterkt de onderlinge eenheid. Het is bovendien heel leuk om te leiden!

De Groepsenergie Harmoniseren

Groepsenergie harmoniseren is een belangrijk onderdeel van het Spiegelogie fanclubspel. Op de foto twee handen met hierin een gele bloemAls de Leider is gekozen neem je elkaar zo bij de hand dat je duim naar de linkerkant wijst. Sluit allemaal je ogen en richt je aandacht op je gevoel. Los van je gedachten. Gewoon proberen is goed genoeg. Maakt je geen zorgen als het niet lukt. Dat is helemaal niet erg! Naarmate je het Spiegelogie fanclubspel vaker speelt, gaat het steeds makkelijker! Je doet het al perfect, precies zoals je het doet! Het Universum oordeelt daar nooit over!

Vervolgens leest de Leider de Liefdesverklaring voor gevolgd door de Zelfverheerlijking.

Zodra het goed voelt mag je je ogen weer openen. Als iedereen weer “wakker” is, kijk je elkaar nog even diep in de ogen. Doe dit zonder iets te zeggen. Hierna mag je elkaars handen weer loslaten. Voel die energie! Die is zo sterk en liefdevol!

De Gevoelservaring doen: voel jouw perfectie

 Het belangrijkste en krachtigste onderdeel van het Spiegelogie fanclubspel is de Gevoelservaring. De leider leest die rustig voor. Klik hier voor de tekst.

De Spiegelogie krachtcentrale: extra steun voor lastige situaties

We hebben het allemaal wel eens moeilijk. Dan kun je wel wat extra steun gebruiken. Ook dat kan en mag tijdens het Spiegelogie fanclubspel! Dit onderdeel volgt altijd na de Gevoelservaring en heet de krachtcentrale.

De Leider vraagt of er fans zijn die hier gebruik van willen maken. Wees niet bang en/of bescheiden. Je mag altijd om liefdevolle aandacht vragen. Die verdien je gewoon. Sommige mensen vinden dat misschien een beetje eng, maar dat is nergens voor nodig! Want je bent omringd door mensen die jou steunen en je niet veroordelen. Maak er gewoon gebruik van als je het nodig hebt. Je zult merken hoe krachtig hij is en hoe heerlijk je je voelt na afloop!

Spiegelogie fanclubspel: steun voor je individuele doel

Alles waar je je aandacht op richt wordt realiteit. Dat proces kan je een handje helpen. Door hardop uit te spreken wat je precies wilt en vervolgens steun te krijgen van jouw trouwe fans! Iedere deelnemer benoemt hardop zijn/haar individuele doel. Als jij je doel hebt uitgesproken krijg je steun! De groep richt de handpalmen naar jou (zo sturen ze energie) en zegt:

(…naam…) “We houden van jou precies zoals je bent en we steunen je onvoorwaardelijk (helemaal) in al je kracht, grootsheid en overvloed aan mogelijkheden!”

Toelichting bij het steunen van individuele doelen

Vaak vragen deelnemers aan het Spiegelogie fanclubspel om steun voor materiële dingen. Bijvoorbeeld een huis, meer geld, een baan, etc. Eigenlijk zoeken we allemaal een heerlijk leven. Maar materiële bezittingen maken jouw leven niet heerlijk. Ze zijn eerder het resultaat van een heerlijk leven. Je kunt je energie daarom beter meteen richten op hoe je je wilt voelen. Vraag daar steun voor. Als jij je heerlijk voelt, dan is het resultaat automatisch ook meer materieel genot.

Hieronder volgen een paar voorbeelden van geïnspireerde individuele doelen:

“Ik straal vreugde en medeleven uit”

“Ik leef met een open hart”.

Zelf schrijf ik mijn individuele doel altijd van te voren op. Ik vind dat handig. Maar je mag het ook spontaan op laten borrelen tijdens het Spiegelogie fanclubspel. Doe het op jouw manier. Het is belangrijk om je individuele doel te formuleren alsof het al zo is. Als je bijvoorbeeld zegt: “Ik wil gelukkiger zijn”, dan zeg je eigenlijk dat je ongelukkig bent. Dat wil je niet. Daarom kun je het beter formuleren als bijvoorbeeld: “Ik ben dolgelukkig!” Want waar je je aandacht op focust groeit!

Spiegelogie fanclubspel: Het groepsdoel formuleren

Het groepsdoel formuleren: op de foto een groep mensen om een tafel Iedere Spiegelogie fanclub heeft een eigen groepsdoel. Het doel van mijn fanclub is bijvoorbeeld: “Wij baden onszelf in liefdevolle overvloed”. In het groepsdoel verwerk je waarom je als groep naar de Spiegelogie fanclub komt. Je spreekt het met de groep hardop uit. Hierna richt iedereen de handpalmen naar elkaar en zeg je:

“Groep, wij houden van jou, precies zoals je bent en we steunen je onvoorwaardelijk in al je kracht, grootsheid en overvloed aan mogelijkheden”.

Van tijd tot tijd is het prettig om het groepsdoel te veranderen of aan te passen. Volg hierin jullie (groeps)gevoel! Iedere Spiegelogie fanclub doet dit weer anders. Helemaal perfect toch! Er zijn geen harde regels voor, maar weet dat alles in het Universum altijd in beweging is. Dat geldt dus ook voor doelen. Of dat nou een individueel doel of een doel van je fanclub is.

Spiegelogie fanclubspel: de Spiegelogie spelregels lezen

De Spiegelogie spelregels zijn prachtige, korte en inspirerende teksten. Er zijn in totaal 21 Spiegelogie Spelregels. Tijdens dit onderdeel van het Spiegelogie fanclubspel mogen de deelnemers die er eentje willen horen, een willekeurig nummer noemen tussen 1 en 21. De Leider leest de bijbehorende Spiegelogie spelregel voor terwijl de deelnemers aandachtig luisteren. Heerlijk!

Behaalde successen delen en vieren

Behaalde successen delen en vieren, op de foto een feestje met het branden van sterretjesHoe meer je oefent met je fanclub hoe vaker je successen scoort met het realiseren van jouw wensen! Het is heerlijk om jouw successen te delen met je fanclub. Groot of klein. Het is allemaal perfect. Voor het Universum bestaat er niet zoiets als groot of klein. Het is maar waar je het mee vergelijkt. Een muis is klein in vergelijking met een kat, maar groot als hij zichzelf vergelijkt met een sardientje!

Je deelt je behaalde succes(sen) van de afgelopen week om de beurt met elkaar. En natuurlijk hoort daar applaus bij.  Dat krijgt je na het delen van jouw succes. De voltallige Spiegelogie fanclub roept: “Yeah!” of “Wij vieren jouw succes!”

Wees hierin spontaan en heerlijk uitbundig! Een betere opsteker kun je je niet wensen. Geniet ervan! Laat het helemaal binnenkomen! Je verdient het! Inspireer elkaar! Voel de blijdschap van succes en overvloed. Laat die geweldige energie overvloedig stromen. Ervaar hoe fijn en lekker dat is!

Spiegelogie fanclubspel en dankbaarheid voelen

Zit je lekker in de flow? Mooi! Tijd om de kracht van Dankbaarheid te ervaren. Iedereen sluit zijn of haar ogen en glimlacht. Wek aandacht op voor het gevoel van dankbaarheid. De leider leest na een korte stilte de volgende tekst voor:

“Wij voelen onze dankbaarheid voor de overvloed van liefde die ons geschonken wordt en laten die dankbaarheid groeien en groeien”.

Het Prettige Reflectie Spel (PR Spel)

Het PR Spel is het volgende onderdeel van het Spiegelogie fanclubspel. PR staat voor Prettige Reflectie. Je zegt spontaan iets leuks over elkaar. Er zijn drie variaties op. Wissel ze elke week af! Spiegelogie gaat er van uit dat je elkaars spiegel bent. Wat je zegt ben je dus eigenlijk zelf. Prettige dingen over een ander zeggen, zeg je dus ook over jezelf.

Het is belangrijk om de leuke dingen die je over elkaar zegt, er spontaan uit te flappen. Denk er vooral niet te veel over na! Dus zeg gewoon wat er op dat moment in je opkomt. Je kunt het niet verkeerd doen!

De Blikopener: Kun jij lachen op commando?

Spiegelogie fanclubspel: lachen op commando? Op de foto een jongetje dat heerlijk lacht tijdens het spelenAls je klaar bent met het PR spel is het tijd voor de Blikopener. De groepsleider zegt:

“Als ik tot drie tel barsten we allemaal spontaan in lachen uit! 1,2,3…”

En lachen maar! Het is even wennen, maar al gauw leidt dit onderdeel tot hilarische taferelen. Lachen op commando lijkt misschien niet spontaan. Toch is het belangrijk als je echt wilt stromen. Als je helemaal vrij bent van blokkades kun je altijd heerlijk lachen! Zelfs zonder enige aanleiding.

Spiegelogie fanclubspel: steun in bewustzijn vragen

Jouw fanclub is de perfecte plek voor steun in bewustzijn! Steun voor wat je echt wilt bereiken met je Spiegelogie fanclub. Die groepssteun kan tot geweldige resultaten leiden. Wat zou jij nu willen bereiken? Hoe voelt het? Sta je er helemaal achter? Als je het antwoord op die vragen tijdens het Spiegelogie fanclubspel uitspreekt, gebeuren er vaak wonderen. Hoe universeler je verzoek hoe beter het werkt.

Je kunt het bijvoorbeeld zo vragen:

“Ik vraag om steun in bewustzijn om liefde te voelen voor al mijn gevoelens”.

Iedere deelnemer aan het spel vraagt beurtelings om steun in bewustzijn. Daarna richten jouw fans de handpalmen naar je, sturen zoveel mogelijk warme aandacht en zeggen hardop:

“…(naam)… wij houden van jou precies zoals je bent en we steunen je doel onvoorwaardelijk in al je kracht, grootsheid en overvloed aan mogelijkheden”.

Accepteer ieder resultaat met plezier en dankbaarheid! Ook als het anders uitpakt dan je had verwacht. Het resultaat is altijd perfect. Verwelkom het vanuit je hart.

Afsluiting van het Spiegelogie fanclubspel

Pak elkaars handen weer vast en sluit allemaal je ogen. Glimlach en voel hoe de groepsenergie sterker wordt. Er is nu zoveel liefdevolle aandacht! Je mag in stilte of hardop namen noemen van mensen aan wie je die krachtige energie wilt sturen. Je mag de energie ook naar de hele wereld sturen of een bepaald land. En het hoeft niet om de beurt. Je mag tijdens dit onderdeel van het Spiegelogie fanclubspel zelfs door elkaar praten!

De tijd vliegt voorbij als je het fanclubspel met elkaar speelt. Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Je kunt nog even napraten met elkaar als je wilt. Eventueel spreek je de datum en plek af voor de volgende bijeenkomst. Misschien is er nog een mededeling? Kun je de gastvrouw of gastheer nog een handje helpen met opruimen en/of afwassen? Wees attent!

Heb jij het Spiegelogie fanclubspel al gespeeld?

Of wil je het graag spelen? Heb je vragen of wil je jouw ervaringen delen met het spelen van het fanclubspel? Laat dan onderaan dit artikel een reactie achter. Je krijgt gegarandeerd altijd een persoonlijke reactie van mij op je bericht. Want ik waardeer het als jij de moeite neemt om jouw verhaal/vraag, etc. met mij te delen. Je email adres is niet zichtbaar voor anderen, alleen voor mij. Dank je wel alvast!


PS: Ontvang jij mijn gratis nieuwsbrieven al?

Als je je vandaag aanmeldt, ontvang je van mij de 7-daagse e-cursus, Stapelverliefd op Jezelf” cadeau. Helemaal gratis en je zit nergens aan vast. Ik hou niet van spam. En je privacy is veilig bij mij.

Klik hier om je gratis aan te melden


 

Veel Liefs,

Anja


Jouw Spiegeltje » Law of Attraction » Spiegelogie » Spiegelogie fanclubspel spelen? Zo werkt het!

 

Deel en/of like Jouw Spiegeltje. Dank je wel!

8 Replies to “Spiegelogie fanclubspel spelen? Zo werkt het!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Wil je deze tekst gebruiken? Neem dan contact op!