Abraham Hicks Nederland: Doe je ook mee?

Abraham Hicks Nederland: Doe je ook mee?

Abraham Hicks Nederland, op de foto zie je Esther en Jerry Hicks

Abraham Hicks Nederland is op zoek naar jou! Geheel in het teken van het boek, “Vraag en het wordt Gegeven”, plantte ik in het voorjaar van 2017 een zaadje. Dat op energetisch vlak natuurlijk al een plant was in de Vortex! Wachtend op de realisatie en manifestatie in fysieke vorm. Op die manifestatie hoef ik niet meer te wachten. De eerste (online) Abraham Hicks Law of Attraction groepen zijn intussen een feit. Ze draaien op volle toeren. Het concept is een daverend succes!

Ik heb nieuwe zaadjes geplant voor een nog meer groepen. Het is een super verslavende hobby geworden! Ben jij geïnspireerd door het werk van Esther Hicks? Lijkt het je geweldig om met anderen je wensen nog sneller waar te maken? Lees dan snel verder!

Ik laat me al vele jaren inspireren door mooie leraren op het gebied van de wet van de aantrekkingskracht. Het leven en werk van Esther Hicks is één van die inspiraties. Esther Hicks channelt boodschappen vanuit de spirituele dimensie van Abraham Hicks.

Abraham staat voor de collectieve energie van een Liefdevol groepsbewustzijn dat leeft in één van de vele spirituele dimensies (de Bron/Source). Esther heeft die groep behulpzame zielen voor het gemak “Abraham Hicks” genoemd. Maar eigenlijk hebben ze geen naam. Het zijn prachtige zuivere zielen, die de mensheid graag willen helpen in deze roerige tijden.

Abraham is geen persoon. Het is een groep van onstoffelijke wezens. Abraham zegt via Esther: “Wij zijn wie jij bent en wat jij bent.  Jij bent een verlengstuk van ons”.

Advertentie:
 


Ooit voelde ik veel weerstand bij Abraham’s boodschappen…

Ik zag Esther wel eens voorbij komen op YouTube en klikte soms op een video. Het klonk me destijds nogal vaag in de oren. Ik zag het een beetje als de zoveelste Amerikaanse hype. Ook begreep ik er op dat moment weinig van. De boodschappen irriteerden me zelfs. Nu moet ik daarom glimlachen, want ik zat er totaal naast! Nu zie ik dat in. Wijsheid komt altijd achteraf zullen we maar zeggen! Je bent nooit te oud om te leren! Het was niet zo dat ik onbekend was met de materie. In tegendeel! Maar ik was nog niet klaar voor “Abraham”. Nu wel gelukkig!

Abraham Hicks Beter leren begrijpen…

Ik was overduidelijk nog niet toe aan die boodschappen van Abraham. Eerlijk gezegd kon ik er geen touw aan vastknopen. Dat lag niet aan mijn beheersing van de Engelse taal. Die is prima. Ik kon alles taalkundig gezien verstaan. Wat ik bedoel is dat ik nog niet klaar was voor de boodschap zelf. Daarom deed ik Abrahams boodschappen af als zweverig. Het klonk allemaal zo vaag (vond ik). Ik was van mening dat de video’s nooit “to the point” kwamen. Maar ik begreep ze toen gewoon (nog) niet!

Inmiddels weet ik gelukkig wel beter. Ik begrijp waarom ik het destijds nog zo vaag vond. Je moet je echt verdiepen in de boodschap van Abraham Hicks, die Esther Hicks zo mooi channelt! Dat had ik nog niet gedaan. Nu weet ik dat die videos helemaal super zijn. Zeer gedetailleerd en heel waardevol! Hetzelfde geldt voor de boeken. Als je wilt leren hoe de Law of Attraction werkt, verdiep je dan in de boeken van Esther/Abraham Hicks. Het zijn pareltjes van diepe spirituele wijsheid. Rechtstreeks afkomstig van de Bron!

Abraham Hicks is niet zo moeilijk als het lijkt

De boodschappen van Abraham zijn wel altijd heel gedetailleerd. Als je dan zomaar een video gaat bekijken, snap je er weinig van. Je moet er klaar voor zijn, wil je de boodschap echt begrijpen. Het duurt bij de meeste mensen even voor het echt doordringt.

Gelukkig ging ik mij jaren geleden er toch verder in verdiepen. Iets bleef me die richting op trekken. Ik las wat boeken en beluisterde MP3’s en toen viel het kwartje pas echt. Zo’n inzicht is geweldig. Het is prachtig en haast niet uit te leggen als je niet hetzelfde hebt meegemaakt.

Al die “taaie boodschappen” kwamen ineens tot leven! Ik kon ermee werken en mijn leven veranderde! Abraham is overigens zeker niet de enige die heeft bijgedragen aan hoe fantastisch ik me nu voel. Maar Abraham heeft een zeer belangrijke rol gespeeld en nog altijd.

Breng de Abe theorie in de praktijk!

Na een jarenlange spirituele zoektocht en ontdekkingsreis, heb ik mijn plekje gevonden en groei ik vrolijk door. Er is nog zoveel moois te ontdekken. Dat voelt geweldig! Vandaar mijn initiatief voor de online Abraham Hicks Nederland Law of Attraction groepen! Het Universum inspireerde me om hieraan te beginnen. Ik ben zo blij dat ik hier met Liefde gehoor aan heb gegeven!

Zo’n Abraham Hicks Law of Attraction meeting heeft wel iets weg van de wijze waarop een Spiegelogie Fanclub bijeenkomst werkt, alleen gaan we veel meer de diepte in. Je gaat echt samen co-creëren. Nieuwe dingen leren. Elkaar inspireren, steunen en natuurlijk motiveren! Samen ben je veel sterker dan alleen. Je hebt anderen nodig op je spirituele pad!

Abraham Hicks Nederland groepen zijn een soort “spirituele mastermind”

Daar kun je ze heel goed mee vergelijken!  Je mag met elkaar de onderwerpen die met Abraham Hicks te maken hebben bespreken. Niet om ze in twijfel te trekken. Maar om de gezamenlijke kennis en kunde nog verder te polijsten zeg maar. Dat gebeurt niet tijdens het Spiegelogie fanclubspel. Ik vond het altijd zonde dat er geen ruimte was voor zulke dingen. Maar met de Abraham groepen kan dat dus allemaal wel!

Ik ben helemaal wild enthousiast geworden over de leringen van Abraham Hicks. Omdat er weinig in ons land gebeurt, bedacht ik me, dat ik lekker de kar van Abraham Hicks Nederland (mede) kon gaan trekken. Er zijn nog een paar mensen actief geloof ik met andersoortige Abraham groepen.

Ik ben niet de enige. Maar voor zover ik weet wel de enige die dit online doet op deze unieke manier. En ook de enige waarbij je behalve een gezellig samenzijn, veel leert van mij. Intussen heb ik een jarenlange kennis en ervaring met de wet van de aantrekkingskracht, die al 35 jaar geleden begon. Nog lang voor ik ooit van Abraham had gehoord.

Wil je meedoen?

Ik vind het heerlijk om te werken met mensen zoals jij. Mensen die het heft in eigen hand willen nemen. Als jij je aangetrokken voelt natuurlijk 😉 Abraham Hicks Nederland heet je in dat geval van harte welkom. Als je mee gaat doen aan een van de groepen, dan hoor je bij een bijzondere club van gelijkgestemden die samen bewust hun werkelijkheid co-creëren!

Doelbewuste creatie omzetten in de fysieke realisatie van wat je maar wilt manifesteren. Want er is niets dat je niet kunt ontvangen. Als je volledig afgestemd bent, gaan alle deuren voor je open. Daar zorgt het Universum voor. Samen gaan we sparren en natuurlijk genieten van die overweldigende en heerlijke energie, die je voelt als je in de flow zit!

Je kunt alles zijn, doen en hebben wat je maar wilt!

Abraham Hicks Nederland Meetings op Skype

Iedere groep waarmee ik start komt een jaar lang wekelijks samen. Je trekt een jaar lang met elkaar op. Zo hou je de dynamiek draaiende en houdt je het momentum vast. Dat is belangrijk als je bezig bent met doelbewuste creatie. Hoe meer energie je erin stopt, hoe sneller en beter de wet van de aantrekkingskracht werkt! Van jou wordt verwacht, dat je wekelijks aanwezig bent! Want je bent net zo belangrijk voor de groep als de groep voor jou is.


Zin om mee te doen met een van mijn Abraham Hicks Law of Attraction Groepen?

Zodra ik weer met een nieuwe Abraham Hicks Law of Attraction groep van start ga, dan deel ik dat met de VIP leden van mijn gratis nieuwsbrief. En ook jij kunt je hier gratis voor aanmelden. Je hoort dan alle ins en outs en hoe je in aanmerking kunt komen voor deelname. Ik werk namelijk met een selectie van leden. Omdat dit niet voor iedereen geschikt is. Je wilt een bewuste schepper zijn van je eigen werkelijkheid. En om dat te leren, is een investering van je tijd, energie en ook een bescheiden financiële bijdrage nodig.

Als dank voor je aanmelding krijg je  een fantastisch cadeau: mijn gratis 7-daagse e-cursus, “Stapelverliefd op Jezelf”.

Deelname aan mijn groepen is alleen voor mijn (gratis) VIP leden. Klik hier om ook mee te doen!


Eerst meer lezen over Abraham? Lees dan deze boeken!

Ben je nog niet (volledig) bekend met Abraham Hicks, maar is er “iets” in je, dat meer wil weten? Fantastisch! Een goed begin is dit boek, “Vraag en het wordt Gegeven”. Dat is de Nederlandse vertaling.

Ik heb zelf het boek “Ask and it is Given” gelezen, dat is het originele boek in het Engels. Rechtstreeks vanuit de Bron! Maar mocht je het lastig vinden om de Engelse taal met groot gemak te begrijpen dan is de Nederlandse versie natuurlijk een geweldig alternatief! Al is hij niet zo goed en volledig als het origineel.

Abraham Hicks Nederland is mijn gerealiseerde droom

Ik hoop nog heel veel groepen in de toekomst te mogen leiden op weg naar het realiseren van dromen en wensen. Het is zo heerlijk om te doen! Wat ben ik blij dat ik gehoor gaf aan de “impuls” die het Universum me begin 2017 gaf. Ik had geen idee hoe ik het moest aanpakken en volgde gewoon mijn hart. Het “hoe” maakte zich gaandeweg duidelijk. Zo werkt het altijd. Maak je nooit druk over “hoe je dingen moet doen”. Dat doen al te veel mensen. Knoop deze zin in je oren: “Het hoe doet er niet toe!”

Heb jij ervaring met Abraham Hicks en/of de Law of Attraction?

Heb je de boeken gelezen? Videos van Abraham gezien? Misschien ben je zelfs wel eens naar zo’n live meeting geweest en heb je Esther in levende lijve ontmoet! Heb je vragen over de Abraham Hicks Nederland groepen? Of over de lering van Abraham in het algemeen? Laat hieronder een reactie achter. Je krijgt er altijd een van me terug. Ik vind het fantastisch om van je te horen!

 

Veel Liefs,

Anja


Jouw Spiegeltje » Law of Attraction » Abraham Hicks » Abraham Hicks Nederland: Doe je ook mee?

 

Deel en/of like Jouw Spiegeltje. Dank je wel!

13 Replies to “Abraham Hicks Nederland: Doe je ook mee?”

 1. dag Anja,
  zou ik in januari kunnen deelnemen aan een Hicks groep of ben ik nu te laat?
  Ik hoor graag van je.
  Met vriendelijke groet,

  1. Hoi Marja, op 31 december ben je voor een groep in januari altijd te laat 🙂 Het beste is om je aan te melden voor mijn nieuwsbrief. Dan hou ik je op de hoogte van nieuwe groepen die start en nog veel meer.

 2. Dag Anja. Ik heb de lezingen van Esther Hicks al enige tijd gevolgd uit nieuwsgierigheid. Het klinkt allemaal heel logisch voor mij. Nu alleen in de praktijk brengen. Het klinkt voor mij logisch omdat ik een bijna dood ervaring heb gehad en daardoor weet dat we onsterfelijke wezens en scheppers zijn. We hebben echter wel te maken met de “krachten van beperking”, die we zelf hebben ingehuurd, die ons onze weg zo moeilijk mogelijk maken, want anders is het spel veel te snel uitgespeeld. Daarom heb ik mijn bedenkingen bij channeling. Wie is die Abraham, waar komt hij vandaan en wat zijn ware intenties? Dat is mij niet bekend en te geheimzinnig. Opereert hij vanuit het synthetische universum of het organisch universum? George Kavassilas verteld ons over de 3 fases die we doorlopen. We zitten nu in een transitieperiode waarbij we van fase 1 naar fase 2 gaan, vele veranderingen gaan plaatsvinden. Toch moeten we op onze hoede zijn, vooral op die entiteiten die zogenaamd verheven zijn boven ons en het goed met ons voor hebben. We moeten het hebben van onze eigen kracht, wanneer er een externe kracht komt, hoe positief die ook lijkt, moet je echt op je hoede zijn. Daarom bevalt me die channeling niet. Dat wil niet zeggen dat je deze techniek niet moet toepassen want het werkt en het is echt. en je kunt er mee creëren. Dat we universele scheppers zijn weet ik al van mezelf. Met vriendelijke groet, Rob

 3. Dag Anja, ik heb ook interesse. Kan je mij hier ook wat meer info over geven aub? Thanks en fijne dag toegewenst !

  1. Hoi lieve Caroline,

   Ik start 2x per jaar met een nieuwe Abraham Hicks Law of Attraction groep, te weten in januari en september. Omdat er altijd veel meer belangstelling is dan ik plek heb, geldt hiervoor een selectieprocedure. Voor de groep van september ben je helaas te laat, want de selectie is al in volle gang. De groep is alleen geschikt voor mensen die willen knallen en willen gaan voor hun dromen. Al hoewel Abraham een belangrijk onderdeel is van wat je leert focussen we ons hier niet exclusief op. Bijeenkomsten zijn via Skype. Via mijn nieuwsbrief maak ik bekend wanneer de selectie voor januari begint. Je kunt alleen meedoen als je lid bent van mijn nieuwsbrief. Je kunt je via deze link gratis aanmelden. Als dank ontvang je dan bovendien mijn gratis 7 daagse e-cursus “Stapelverliefd op jezelf” cadeau! https://goo.gl/yXpM4i Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik graag van je. Ik wens je nog een fijne dag en wellicht spreken we elkaar in de toekomst. ☼♥☼ Veel Liefs, Anja ☼♥☼

 4. Dag Anja,
  ik heb me zojuist aangemeld voor je geweldige initiatief. Ik ga het boek van Abraham nu ook in het Engels kopen. Dit is precies wat ik nu nodig heb!!! Wat moet ik nog doen om mee te kunnen doen a.s. september?
  liefs van Rita

  1. Wat geweldig Ria! Het boek van Abraham kun je inderdaad het beste in de originele taal lezen. Ik vind de vertalingen in het Nederlands van Abraham’s boeken niet al te best. Om je op te geven voor de groep die in september start is het nodig om lid te worden van mijn gratis nieuwsbrief. Die verschijnt wekelijks en je krijgt bovendien gratis de cursus “Stapelverliefd op jezelf” cadeau (7-daagse e-cursus). Via de nieuwsbrief maak ik bekend wanneer de selectie begint voor nieuwe groepen. Er is altijd veel belangstelling. Je krijgt dan ook alle informatie over hoe je je kunt opgeven. Meld je aan voor de nieuwsbrief via deze link: https://forms.aweber.com/form/83/1438973683.htm (opent in een nieuw venster/nieuwe tab)

   ☼♥☼ Veel Liefs, Anja ☼♥☼

 5. Dag Anja,
  Wat leuk om dit te lezen. Een aantal jaren kwam ik Esther Hicks tegen op het internet en heb me er een poos in verdiept, toen ‘liep’ ik tegen Joe Dispenza aan en ook daar heb ik weer andere dingen van geleerd, en recent werd ik gewezen op Spiegelogie. Daar ben ik nu naar aan het kijken, en zie hier! Daar ben ik weer bij Esther Hicks uitgekomen. De wereld is klein. Een zeer goede video van Joe Dispenza vind ik de law of attraction explained van 7 minuten en daughter’s shopping spree. Dit alles vult elkaar mooi aan 🙂
  Lieve groet,
  Annita

  1. Hoi lieve Annita,

   Dank je voor je leuke reactie! Joe ken ik ook goed, hij heeft fantastisch materiaal en zijn meditaties zijn amazing. Daar heb ik zelf heel veel aan gehad. En zo vind je bij de “echte” leraren altijd weer iets waar je van leert. Leuk dat je Jouw Spiegeltje hebt ontdekt. Er is hier meer dan Spiegelogie alleen hoor! Kijk maar gezellig rond. Fijn dat je wat van je hebt laten horen. Dat waardeer ik enorm!

   ♥ Veel Liefs ♥
   Anja

  1. Hoi lieve Chantal,

   Informatie over de nieuwe groep die in september start wordt uitsluitend verstrekt via de nieuwsbrief. Je kunt je opgeven door het formulier aan de rechterkant (stapelverliefd op jezelf worden) in te vullen. Je krijgt dan gratis een 7-daagse e-cursus cadeau en je ontvangt iedere maandag de gratis nieuwsbrief, met waardevolle informatie over de Law of Attraction en spirituele groei. Ik vlog vanaf volgende week ook wekelijks. Dus het is deels een geschreven nieuwsbrief en deels een vlog met oefeningen, meditaties, inzichten, etc.

   Inschrijven is gratis!

   Veel Liefs,

   Anja

  1. Hoi lieve Bertha,

   Momenteel is er geen mogelijkheid om je op te geven. Nieuws over de nieuwe groep die in september start wordt gedeeld via de nieuwsbrief. Geef je hiervoor op als je op de hoogte wilt blijven. Je vindt het inschrijfformulier aan de rechterkant van de website (“Stapelverliefd op jezelf worden”). Tijdens de selectieprocedure krijg je alle uitleg over de groep. Natuurlijk is er dan ook een aparte pagina met uitleg en waar je aan moet voldoen om mee te mogen doen. Het is zeker niet voor iedereen weggelegd.

   Veel Liefs,
   Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Wil je deze tekst gebruiken? Neem dan contact op!