Contact

Contact

Via het formulier onderaan kun je heel makkelijk contact opnemen met Jouw Spiegeltje! Heb je een vraag? Wil je iets delen of heb je een suggestie voor de website? Vind je iets niet zo leuk en wil je dat kwijt. Of is er iets anders wat je op je hart hebt? Ik hoor heel graag van jou. Als je teruggebeld wilt worden, laat dan je telefoonnummer achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Dit is niet verplicht. Check alsjeblieft of je gegevens kloppen, zodat ik je persoonlijk kan benaderen.

Ik doe altijd mijn uiterste best om je bericht zo snel mogelijk te beantwoorden. Vanwege drukte lukt dat jammer genoeg niet altijd. Want ik krijg best wel veel fanmail. Alvast bedankt voor je begrip! Je krijgt in ieder geval altijd antwoord van mij persoonlijk. Dat is mijn persoonlijke belofte aan jou!

Jouw Privacy is voor mij heel belangrijk!

En daarom ga ik heel zorgvuldig om met jouw gegevens. Die worden uiteraard nooit gedeeld met derden. Alles wat je aan mij toevertrouwt blijft onder ons. Voel je vrij om te delen wat je op je hart hebt.

Let op: ik heb geen landelijk bestand van Spiegelogie Fanclubs

Ik kan je daarom jammer genoeg niet vertellen of er bij jou een Spiegelogie fanclub in de buurt is. Die vraag krijg ik regelmatig. Helaas beschik ik niet over een dergelijke database. Spiegelogie is geen landelijk georganiseerd netwerk. Er zijn waarschijnlijk enige honderden fanclubs actief in Nederland en België, maar die staan nergens geregistreerd.

Het beste wat je kunt doen is in Google de volgende zoekterm intypen: “Spiegelogie fanclub + (jouw plaatsnaam)”

Of je kunt zelf je eigen Spiegelogie fanclub oprichten. Als je niet weet hoe je dat moet doen, klik dan hier voor een handig artikel dat ik hierover heb geschreven.  Klik hier voor uitleg over het Spiegelogie fanclubspel. Mocht je er na het lezen van die artikelen niet uitkomen en/of nog vragen hebben, neem dan gerust contact met me op. Ik sta altijd voor je klaar om je te steunen!

Veel Liefs,

Anja

Contactformulier

 


Jouw Spiegeltje » Contact

 

error: Wil je deze tekst gebruiken? Neem dan contact op!