Project Lichtdragers (Gratis!)

Project Lichtdragers (Gratis!)

Doe nu ook gratis mee met Project Lichtdragers, een maandelijks live webinar (iedere laatste zondag van de maand). Tijdens deze webinars sturen we als groep Liefde en Licht naar de hele wereld. Er is bovendien ook ruimte voor het stellen van vragen. En tijdens de webinars kun je via de chat contact maken met andere Lichtdragers. Er is een replay van ieder webinar, waarvan ik de link na afloop verstuur. Laat hieronder je gegevens achter. Die blijven vanzelfsprekend onder ons. Jouw privacy is heel belangrijk voor mij! Je ontvangt alleen mails die gaan over de data en tijden van de gratis webinars.

Belangrijk: Vergeet niet om je aanmelding te bevestigen. Nadat je je gegevens hebt verstuurd ontvang je een mail van mij met hierin een link. Pas als je op die link hebt geklikt is je aanmelding officieel. Je ontvangt daarna nog een welkomstmail  van me. Check, als je de mail niet in je inbox ziet verschijnen, voor alle zekerheid je spam map. En voeg noreply@jouwspiegeltje.nl toe aan je contactpersonen. Zo weet je zeker dat je mijn mails ontvangt.

Meld je gratis aan

 

8 Replies to “Project Lichtdragers (Gratis!)”

  1. Hoi lieve Katelein,

   Wat leuk dat je mee wilt doen. Je kunt je opgeven op de pagina waar je nu je reactie hebt achtergelaten. Dan ontvang je een mail met de link naar het volgende gratis webinar van Project Lichtdragers en bovendien een replay en download link mocht je er niet live bij kunnen zijn.

   Veel Liefs,

   Anja

 1. Hi super leuk dat je dit allemaal organiseert en ik ben heel benieuwd wat er gaat gebeuren,. Heel veel succes hierbij. Veel liefs deborah ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Wil je deze tekst gebruiken? Neem dan contact op!