Verhoog je Vibratie: 7 Tips voor Meer Welzijn in Je Leven

Verhoog je Vibratie: 7 Tips voor Meer Welzijn in Je Leven

Verhoog je vibratie net zoals de vrouw op de afbeelding die de ochtendzon verwelkomtIn spirituele kringen hoor je het vaak voorbijkomen: verhoog je vibratie… En dat is belangrijk als je gelukkig wilt zijn. Maar je vibratie verhogen betekent veel meer dan dat. Als je een hoge vibratie hebt, manifesteer je bijvoorbeeld veel makkelijker. En leef je in het algemeen in een vibratie van welzijn. Wie wil dat nu niet?

 

En dat is natuurlijk allemaal leuk en aardig. Maar aan alleen wat wijze woorden die goed voelen, heb je helemaal niets. Want hoe hou je je vibratie dan hoog? Je leest er alles over in dit artikel.


Luister naar dit artikelVrouw op bank met een koptelefoon op (link opent in een nieuw venster)


Het Universum matcht altijd wat er in jouw energieveld trilt (vibreert)

Met andere woorden: je krijgt meer in je leven te zien van wat jij in je vibratie vasthoudt. En voor het Universum maakt het niet uit of dat leuke dingen zijn of juist niet. Want het Universum oordeelt nooit. Je krijgt gewoon meer van wat jij uitstraalt. En wat jij uitstraalt, is wat in je vibratie zit. Meestal is dat een onbewust proces. Je staat er niet bewust bij stil.

Door je juist wél bewuster te worden van je vibratie en de frequentie(s) die je uitstraalt, word je leven een stuk prettiger. Een hogere vibratie verhoogt je welzijn significant! En als jij meer welzijn in je energie hebt, trek je automatisch alles aan wat daarbij past. Zo werkt de Law of Attraction nu eenmaal.

 

Verhoog je Vibratie wat er ook gebeurt…

Pijl met de woorden positive vibration (positieve vibratie)Wat zou het voor jou betekenen als je altijd en overal in een positieve flow zou zijn? Sommige mensen denken dat dit onmogelijk is. Maar ik kan je garanderen, dat het wel kan! En die wijsheid haal ik niet uit boekjes. Het is geen theorie. Want ik spreek hier uit persoonlijke ervaring.

Ooit dacht ik trouwens ook dat je niet gelukkig kon zijn als het leven tegen zat. Zo denken is gebaseerd op (aangeleerde) overtuigingen uit de derde dimensie. In de derde dimensie van bewustzijn (de huidige bewustzijnsdimensie op aarde) geloven mensen dat hun welzijn en geluk afhangt van omstandigheden en gebeurtenissen. Zoals bijvoorbeeld het weer, hun financiële positie, de economie, en ga zo maar door. Of wat dacht je van je werk, vrienden, gezondheid, etc.

Je gezondheid draagt bij aan een betere vibratie…

Maar dat betekent nog niet automatisch dat je vibratie naar een dieptepunt hoeft te zakken op momenten dat je ziek bent. Of wanneer je andere ongemakken ervaart. En zelfs een chronische aandoening of handicap hoeft je niet uit je welzijn te halen.

Zelf heb ik jaren geleden bijvoorbeeld wat schattige handicaps opgelopen. Met een aantal vervelende gevolgen zoals pijn en vermoeidheid. Maar desondanks is mijn vibratie altijd hoog en verkeer ik vrijwel permanent in een flow van gelukkig zijn. Dat lukte me natuurlijk niet van de ene op de andere dag. Ook ik heb het moeten leren. En dat heeft gewoon een beetje tijd en toewijding van jouw kant nodig.

En jij kunt (net als ik) ook je vibratie verhogen! Verhoog je energie, op de afbeelding staat een mediterende vrouw met een veld van kleurrijke energie

Het maakt niet uit onder welke omstandigheden je nu leeft. Wat zich afspeelt in je huidige realiteit doet er niet toe. En dat idee is wel even wennen geblazen. Omdat veel mensen juist denken dat het leven eerst mee moet zitten. In werkelijkheid werkt het andersom. Zodra jouw energie sneller trilt, stromen er dingen naar je toe, die je een nog beter gevoel geven. Nog meer welzijn dus!

Nare omstandigheden horen bij het leven

Maar JIJ kunt altijd kiezen hoe je je eronder wilt voelen! En dat betekent heus niet, dat je geen verdriet meer mag hebben. Of dat je nooit meer boos mag zijn. Natuurlijk niet! Alleen blijf je er niet meer in hangen. Je laat je emoties toe, ontlaadt ze en je laat ze weer los. Om vervolgens weer op zoek te gaan naar een beter gevoel.

Je verdrietig voelen, etc. over iets hoeft dus niet te betekenen, dat je vibratie een domper krijgt. Pas als je permanent in je verdriet (of andere negatieve emotie) blijft zitten, heeft dat invloed op je algehele vibratie en gevoel van welzijn.

 

Een Hoge Vibratie en De Law of Attraction

Abstracte afbeelding die laat zien hoe positieve energie werkt voor een hogere vibratie.De Law of Attraction werkt simpel: dat wat je aandacht geeft, groeit. En wat jij aandacht geeft, neem je automatisch op in je vibratie. Waar leg jij je focus? Kijk je naar halfvolle of (half)lege glazen? Focus je je op de ellende in de wereld of draag je een visie uit over hoe een prachtige wereld eruitziet? Kijk je naar wat je op je bankrekening hebt staan of negeer je dat en hou je je bezig met je nu al goed voelen?

Veel mensen houden zich bezig met wat ze op dit moment zien in hun fysieke realiteit. En die fysieke realiteit weerspiegelt je vibratie. Anders zag je niet wat je nu ziet. Je hebt alles zelf gecreëerd! Zelfs als je denkt dat dat niet zo is. Want, zeggen de meeste mensen dan:

Ja, maar dat wil ik toch helemaal niet en het gaat toch om wat je wilt?”

En dat is waar en niet waar

Als jij gelukkiger wilt zijn, maar je voelt je van binnen nog ongelukkig over allerlei dingen in je leven, die niet werken zoals je zou willen, dan ben je geen ideale match met alles wat je wel wilt. En blijf je dus meer creëren van wat je niet wilt. Want je kunt het Universum namelijk niet voor de gek houden.

Het Universum heeft ook geen medelijden met je…

Het stuurt je geen appje met de vraag of je zeker weet dat je meer eenzaamheid wilt in je leven. Je krijgt gewoon meer eenzame omstandigheden als je er bijvoorbeeld van baalt dat je zo weinig vrienden hebt. Als je je zorgen maakt over de rekeningen, trekt het Universum niet aan de bel om te vragen of je het zeker weet dat je nog meer zorgen wilt! En ga zo maar door.

 

Verhoog je Vibratie en Verander je Realiteit

Blije zwarte vrouw staat op het strand en glimlacht. Haar vibratie is duidelijk hoog.Zelfs als je al bekend bent met de Law of Attraction en je al tools gebruikt zoals affirmaties en visualisatie, betekent dit nog niet dat je de dingen die je wilt ook creëert. Het zijn mooie tools. Maar als je vibratie laag is, zijn het het slechts lege hulzen. Dan verandert je situatie niet of nauwelijks. Daarom denken zoveel mensen dat de Law of Attraction onzin is, of niet werkt. En dat is niet waar.

Tools zoals affirmaties en het visualiseren van wat je wilt, werken alleen als je vibratie hoog is. En eigenlijk heb je zulke tools niet eens meer nodig, als jij in een permanente vibratie van geluk, welzijn en overvloed bent!

We zitten momenteel in de overgangsfase van de derde dimensie naar de vijfde dimensie. En dat betekent dat dingen als je energie, vibratie en de frequenties die je uitzendt, steeds belangrijker worden. Hoe hoger en sneller je energieveld trilt, hoe leuker je realiteit is!

 

Verhoog je Vibratie door je energie(veld) Zuiver te Houden

Een hoge trilling bereik je alleen als je de rotzooi opruimt die je met je meedraagt. Net zoals je je fysieke lichaam onderhoudt en wast. Hoe zuiverder je energie is, hoe beter die energie kan stromen. En als er niets in de weg zit, gaat die stroom sneller en sneller.

Het zuiveren van je energieveld is niet zo lastig als het lijkt. Ik wijd binnenkort nog apart een Verhoog je vibratie door te aarden, deze vrouw aardt zichzelf in het bos bij prachtige heide planten.artikel aan over hoe je negatieve energie loslaat. Maar één tool die je alvast kunt inzetten is bijvoorbeeld jezelf aarden. Daar zijn diverse technieken voor. De makkelijkste is eigenlijk geen techniek: loop buiten op je blote voeten. Het liefst in de vrije natuur. En als je in een niet zo natuurlijke omgeving woont, dan zijn er meestal wel parken, etc. Of een paar bomen. Wie weet heb je een tuin!

Andere manieren om jezelf te aarden zijn het je voorstellen dat je verbinding met Moeder Aarde maakt en je alle ongewenste energie van jezelf en anderen in het centrum van de aarde laat stromen via bijvoorbeeld je voeten. Je kunt je ook voorstellen dat er een staaf, touw, buis, wortel, etc. uit je stuitchakra naar de Aarde gaat. En dan stuur je al die energie die je niet wilt vasthouden daarlangs. Doe wat goed voelt. Er zijn nog veel meer aardingstechnieken. Kies wat bij je past.

Aard jezelf minimaal 1 keer per dag!

 

Verhoog je Vibratie met Lichtwerk

Een simpele dagelijkse oefening is de volgende:

  • Ga lekker zitten of liggen in een zo makkelijk mogelijke houding. Maak het jezelf aangenaam. Ga voor gemak! Haal langzaam en diep adem, liefst via je buik. En sluit rustig je ogen. Verbind je met je hartchakra. Laat al die prachtige Liefde uit je hartcentrum door al je vezels stromen. En laat vervolgens van binnenuit een glimlach groeien op je gezicht…
  • Geniet een paar minuten en blijf in die Liefdevolle gevoelens… Stel je nu voor dat al die Liefdesenergie door je hele energieveld heen stroomt als prachtige, heldere lichtdeeltjes. Zie en/of voel ze steeds sneller en sneller ronddwarrelen. Een beetje zoals een wervelwind.
  • Stel je voor hoe al dat Licht alles wat jouw vibratie laag houdt, opneemt en transformeert in neutrale energie. Zie hoe het jouw energieveld verlaat en terugkeert naar Al dat Is. Als neutrale energie…
  • Blijf nog even zitten of liggen en geniet van je lichtbad. Zolang als je maar wilt. Open dan rustig je ogen. En voel het verschil in je energie.

 

Doe dit tenminste 1 keer per dag. Het geeft niet op welk tijdstip je het doet. Kies voor een moment in je dag waarop je ongestoord kunt genieten.

 

Nog meer Tips om Je Vibratie te Verhogen

 

  • Neem een zout water bad

Behalve het feit dat zout je fysiek zuivert en het een ontgiftende werking heeft, heeft het ook een gunstige invloed op je energie. Het geeft een ontlading en bovendien ontspan je er heerlijk door. Heb je geen bad tot je beschikking? Geen probleem. Je kunt een voetbad nemen met zout.

Gebruik het liefste Epsom zout (zuiveringszout) of baking soda


Verhoog je Vibratie door te baden in de Bath Bucket als je een kleine badkamer hebt!


Heb je een kleine badkamer? Ik ook! En toch heb ik een bad. Ik ontdekte een paar jaar geleden de zogenaamde “*bath bucket”, een zitbad dat een beetje lijkt op een wasmand. Ik vind het een fantastische uitvinding. En denk niet dat het te klein is. *Klik hier voor meer informatie.

Is deze bath bucket te klein voor je? Er is ook een *XL versie en die vind je *hier!

 


 

  • Luister naar Klassieke Barok Muziek

Klassieke Barok Muziek verhoogt namelijk je vibratie! Maar als je er niet van houdt dan werkt het niet zo goed. Misschien is er andere klassieke muziek waar je van houdt? Luister daar dan naar! Vrolijke, upbeat muziek doet het ook uitstekend. Kortom: smaken verschillen, maar barok muziek en klassieke muziek zijn bewezen vibratieverhogers! Verhoog je vibratie vanuit je luie stoel!

  • Verhoog je Vibratie door Gezond te Eten

Het is een feit dat je energieveld reageert op wat je eet (en drinkt!). Eet daarom zo gezond mogelijk. Vermijd vette snacks, (te) veel suiker, junkfood, etc. En als je portemonnee het toelaat kies dan voor biologische voeding. Het is niet alleen goed voor je fysieke en geestelijke gezondheid, maar heeft ook een positeve invloed op je energie(veld).

  • Wees je Bewust van wat je Denkt en Zegt

Want alles is energie. Je gedachten zijn elektrisch. En je gevoelens zijn magnetisch. Wat je denkt bepaalt hoe je je voelt. Dat geldt ook voor wat je zegt tegen jezelf en anderen. Spreek en denk positief. En let op hoe je je voelt. Je gevoelens en emoties verraden wat je denkt en zegt. Als je je niet goed voelt, sta dan even stil bij je gedachten. Verander je gedachten, als je merkt dat ze de negatieve kant op gaan.

Zitten er emoties in de weg? Stop ze niet weg!

Uit je verdriet, woede, frustratie, irritatie, angst, etc. op een gezonde manier. Krop het niet op. Het is helemaal niet erg en zal voor opluchting zorgen. Laat een ontlading gewoon toe. En wees lief voor jezelf! Als je voelt dat het genoeg is, werk dan weer aan het je bewust zijn van wat je denkt en hoe je je wel wilt voelen.

  • Verhoog je Vibratie: Begin Je Dag met een Glimlach

Leg voor je uit bed stapt je handen op je hartstreek, sluit je ogen en glimlach. Blijf zo 5 minuten zitten en dompel je onder in zachte, Liefdevolle gevoelens. Je zult verbaasd staan over wat zo’n simpele oefening voor effect heeft op het verhogen van je vibratie!


Verhoog Je Vibratie Bonus Tip: Hou van Jezelf!

beertje met een rood hart op zijn schootIk weet dat dit simpel klinkt. En misschien lijkt het makkelijker gezegd dan gedaan. Omdat ik jou alle Liefde voor Jezelf gun, bied ik je een gratis cursus “Stapelverliefd op Jezelf” aan.

Die cursus ontvang je via e-mail. Je krijgt elke dag gedurende 7 dagen een nieuwe les. Maar je mag de cursus natuurlijk in je eigen tempo volgen.

Als je je aanmeldt word je bovendien gratis VIP lid van Jouw Spiegeltje en ontvang je zo nu en dan een e-mail van mij met informatie, nieuws etc. die je alleen te zien krijgt als je je hebt aangemeld. Soms heb ik ook hele leuke en gratis bonus content!

Vanzelfsprekend zijn jouw gegevens veilig bij mij. Ik respecteer je privacy en zal jouw gegevens nooit met anderen delen. En natuurlijk kun je je heel makkelijk weer afmelden als het tegenvalt. Even goede vrienden.

Klik hier om je gratis cursus te ontvangen!


Hoe Hoog is Jouw Vibratie?

Voel je je nu heerlijk? Of zit je wat laag in je energie? Heb je vragen of wil je iets anders delen over dit onderwerp? Wil je iets kwijt over wat je hebt gelezen en/of over de tips in dit artikel? Laat dan hieronder je reactie achter. Je e-mail adres blijft onzichtbaar en je mag gerust een schuilnaam gebruiken. Voor je reactie zichtbaar is, moet ik hem nog wel even goedkeuren. Zo houden we de vibratie op Jouw Spiegeltje hoog. Alvast bedankt!

 

Veel Liefs,

Anja

 


Jouw Spiegeltje » Law of Attraction » Verhoog je Vibratie: 7 Tips voor Meer Welzijn in Je Leven

 

* Dit is een affiliate link

Deel en/of like Jouw Spiegeltje. Dank je wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Wil je deze tekst gebruiken? Neem dan contact op!