Hoe doe je een Bestelling aan het Universum?

Hoe doe je een Bestelling aan het Universum?

Hoe doe je een bestelling aan het universum? Op de foto een vrouw, die op een steiger zit en in de verte tuurtEen bestelling aan het Universum lijkt op affirmeren. Je zet de wet van de Aantrekkingskracht in beweging. Maar hoe kun je je droomwensen manifesteren? Hoe bereik je wat je graag wilt?  Hoe zet je het proces van “Bestellen bij het Universum” in werking? Misschien denk je dat het heel ingewikkeld is.

Gelukkig valt dat mee. Het is eigenlijk heel simpel als je het kunstje eenmaal kent. De regels zijn heel makkelijk. Jouw Spiegeltje onthult in dit artikel hoe je de wet van “fake it till you make it” in praktijk brengt. Binnen no time bestel jij je hele leven. Van zakken vol geld tot iets simpels als een parkeerplek!

Een voorbeeld van een bestelling aan het Universum is bijvoorbeeld: “Ik heb geld in overvloed”. Je mag het Universum namelijk echt om alles vragen. Je hoeft zeker niet bescheiden te zijn! Van alles wat je maar wilt, is alleen maar overvloed en die overvloed raakt nooit uitgeput. Er is altijd genoeg voor iedereen. Je bent geen egoïst als je wilt zwemmen in je geld! Iedereen verdient een geweldig leven! Jij dus ook!

Advertentie:
 


Bestelling aan het Universum: Manifesteer al je wensen!

Zolang wat je wenst klopt met jouw gevoel, is eigenlijk alles mogelijk. Ook jij kunt leren hoe je je droomleven als een magneet kunt aantrekken. Het is echt super makkelijk. Je hoeft er geen universitaire opleiding voor te hebben gevolgd. Zelfs als je de basisschool niet hebt afgemaakt, kun jij een bestelling bij het Universum leren doen. Iedereen die dit nu leest kan het. Het Universum houdt niet van moeilijk doen!

Iedereen kan dus zijn/haar droomleven manifesteren. Jij dus ook! Er zijn geen uitzonderingen zolang je in dit Universum woont. Daarbuiten ken ik de spelregels niet. Gelukkig hebben we daar niets mee te maken, zolang we hier blijven. Voor zover ik weet is het fysiek nog niet mogelijk om een tripje naar een ander universum te maken…

Een bestelling aan het Universum doen leer je door ermee te oefenen

Dat kan alleen of samen met anderen. Met behulp van methodes zoals Spiegelogie oefen je het proces van bestellen aan het Universum op een speelse en leuke manier. En dat is dan ook precies zoals het hoort te zijn. Luchtig, vrij en blij. Oefenen met je droomwensen kenbaar maken aan het Universum is een fantastisch leuk spel!

Al spelende leer je het vanzelf! Bestellen bij het Universum is dus niets voor mensen die niet kunnen spelen. We nemen het leven vaak veel te serieus. Dat werkt niet. De Wet van de aantrekkingskracht werkt veel beter als je vrolijk in het leven staat.

Spiegelogie is een methode die werkt met de principes van de Law of Attraction.

Samen Oefenen is nog veel leuker!

Blijf oefenen tot je het proces van het doen van een bestelling aan het Universum helemaal onder de knie hebt. Dat is de enige manier om er handigheid in te krijgen. Een Spiegelogie fanclub kan je daar enorm bij steunen. Samen oefenen werkt veel beter. Het is ook een stuk gezelliger dan in je eentje! De liefdevolle steun van de groepsenergie bekrachtigt jouw wensen extra, waardoor de kans dat ze sneller uitkomen alleen maar groter wordt.

Je krijgt liefdevolle en onvoorwaardelijke steun van anderen die ook oefenen met bestellen. Steun voor je bestellingen werkt fantastisch! Steun voor jouw bestellingen aan het universum is een vast onderdeel van het beroemde Spiegelogie fanclubspel!

De liefdevolle energie die ontstaat tijdens het “bestelproces” in de groep, valt met geen pen te beschrijven. Je raakt er helemaal van in de flow. Het is heerlijk om die warmte en kracht te ervaren. Die flow heb je nodig tijdens het manifesteren van wat je maar wenst. Groepsenergie is altijd sterker dan individuele energie.

Bestelling aan het Universum doen en net doen alsof

Willem de Ridder (de bedenker van Spiegelogie) zegt altijd: “Fake it till you make it!”

Fake it till you make it betekent, dat je net zolang alsof blijft doen, totdat je bestelling aan het universum in je fysieke realiteit is aangekomen. Als jij ooit kind bent geweest, dan weet je hoe je “het doen alsof spel” kunt spelen. Je maakt je onderbewustzijn wijs, dat iets er al is. Wil je bijvoorbeeld een nieuwe televisie manifesteren, dan zeg je bijvoorbeeld: “Ik heb een nieuwe televisie”. Wil je gelukkig worden, dan zeg je: “Ik ben heel gelukkig”.

Want je krijgt altijd meer van hetzelfde…

Zelfs als je je op het moment dat je je wens uitspreekt heel ongelukkig voelt. Je krijgt namelijk meer van wat je denkt, zegt of voelt. Het Universum reageert op je vibratie. Dat is gebaseerd op het principe achter de universele wet van aantrekking: Gelijke energie trekt altijd gelijke energie aan!

Zeg dus liever niet: “Ik wil gelukkig worden, want dan blijf je eeuwig hangen in de energie van het gelukkig willen worden, maar het nog niet zijn. En het Universum steunt je daar dan in.

Als je het als een intentie gebruikt, dan is het anders. Een intentie is niet hetzelfde als een bestelling aan het universum. Met een intentie maak je een verschuiving in je gevoel. Bijvoorbeeld als je depressief bent, is het wel beter om gelukkig te willen worden. En vele malen beter dan om niet meer depressief te willen zijn.

Alles draait om je vibratie!

Het gaat om het gevoel achter de woorden die je gebruikt. Als je met heel veel tegenzin zegt, dat je dolgelukkig bent, dan reageert het Universum op je tegenzin. Om het bestellen aan het Universum te laten slagen, is het belangrijk dat je woorden ook je gevoel matchen. Daarom is het nodig om net te doen alsof. Je kruipt dus in de rol van iemand die al is of heeft wat jij wilt en spreekt je affirmatie/bestelling dan pas uit.

Als je op die manier aan het Universum vertelt dat je gelukkig bent, ga je je focussen op geluk en trek je het na verloop van tijd automatisch aan. Het werkt als de omgekeerde Wet van Murphy! In plaats van je op pech te focussen, breng je je aandacht naar fijnere dingen.

Let er altijd op dat je met overtuiging je bestelling bij het Universum doet. Anders werkt het niet. En daar gaat het bij veel mensen verkeerd. Ook al is dit niet zo moeilijk om te begrijpen, de uitvoer is voor veel mensen dan weer wel een stuk lastiger.

Bestelling aan het Universum: Alles wat je wilt IS er al

Het is niet de vraag of, maar wanneer je droom werkelijkheid wordt. Je hebt er alleen wat geduld en vertrouwen voor nodig. Het allerbelangrijkste is om je te beseffen dat alles wat je wilt hebben, zijn, doen of bereiken, in potentie al aanwezig is. In energievorm wacht het geduldig op je. De meeste mensen maken de fout dat ze zich veel te veel bezighouden met hun huidige fysieke werkelijkheid. Mensen zijn geneigd zich bezig te houden met wat ze momenteel niet hebben.

Wat je aandacht geeft groeit, je krijgt er meer van. Hou je daarom alleen nog bezig met wat je wél wilt en voel je er blij over dat het eraan komt. Twijfel er geen seconde aan of het wel werkt. Al lijken de omstandigheden het tegen te spreken. Trek je daar niets van aan. Blijf volhouden, want de aanhouder wint het uiteindelijk altijd. Hoe beter je dit kunt, hoe sneller het Universum kan reageren door van jouw wens je fysieke werkelijkheid te maken. Je hebt het zelf in de hand.

Vertrouw er voor de volle 100 procent op dat jouw bestelling aan het universum al realiteit is en laat hem dan los.

Laat het Universum de details maar regelen

Focus je vaak en veel op wat je wilt, maar hou je absoluut niet bezig met hoe het naar je toe zal komen. Vergeet ook wanneer het gaat komen. Die dingen heb jij niet in de hand. Daar heb je geen invloed op. Jouw job is je goed te voelen en vol vertrouwen te zijn, dat wat je wilt al onderweg is. Want dat is ook zo. Zolang jij de moed niet opgeeft en erin gelooft, is het onderweg naar je. Jouw bestelling aan het Universum komt altijd op het perfecte moment. Dat zul je zien! Verheug je alvast op de blijdschap die je zult voelen. Dat is de vibratie die je wilt hebben!

Gebruik altijd positieve woorden voor je bestelling aan het Universum!

Woorden als “niet” en “geen” komen niet voor in het woordenboek van het Universum. Het maakt dus geen verschil of je zegt: “Ik wil hoofdpijn” of: “Ik wil geen hoofdpijn”. In dit voorbeeld krijg je dus altijd hoofdpijn. Want daar ligt je focus. Daarom is het beter om een positieve zin te formuleren. Een bestelling bij het Universum doen is hetzelfde als positief affirmeren.

Weet tot in detail wat je wilt!

Je kunt een auto wensen, maar het werkt nog veel beter, als je heel specifiek bent over hoe je wilt dat die auto eruit ziet. Een berg geld is leuk, maar nog beter is het om het exacte bedrag te vragen. Hoe specifieker je bent, hoe gefocuster je energie is en hoe groter de kans dat je daadwerkelijk van het Universum ontvangt wat je echt wilt. Wees niet verlegen of bescheiden. Alles kan. En jij bent de bepalende factor van je eigen succes!

Hoe Wil Jij Je echt voelen? Kom tot de kern!

Misschien denk je dat je gelukkig zult worden, als je die fantastische auto hebt. Vraag je dan eens af waarom je die auto echt wilt, of dat geld, of dat huis…. Er is niets mis met het wensen van materiële middelen. Maar meestal willen mensen gewoon blij en gelukkig zijn!

Je kunt dan veel beter bestellen dat je gelukkig bent. Het Universum regelt de rest. Geluk bestellen bij het Universum betekent, dat je vanzelf de omstandigheden aantrekt die jou gelukkig maken! Het Universum geeft jou altijd alles wat jij nodig hebt. Daar horen vaak ook materiële dingen bij.

De praktijk leert dat hoe gerichter je bestelt, hoe makkelijker en sneller je je doel bereikt. Maak je bestelling niet te lang en/of te ingewikkeld. Een paar korte krachtige zinnen (of één zin, net wat voor jou goed voelt) werken beter dan hele lange verhalen.

Een Bestelling aan het Universum kan alleen voor Jezelf!

Alleen jij hebt macht over jouw eigen leven. Je kunt het leven van een ander niet beïnvloeden. Bestellen voor een ander is misschien lief bedoeld, maar het werkt niet. Ieder mens heeft zijn eigen proces. Misschien bestel je wel iets wat die ander helemaal niet wil!

Natuurlijk mag je altijd liefde sturen naar iemand die dat nodig heeft. Liefde sturen naar individuen of groepen mensen of naar de hele wereld is altijd goed! Hoe meer hoe beter zelfs! De energie van onvoorwaardelijke Universele Liefde is heel krachtig! Mensen kunnen zelf bepalen of ze het toe willen laten.

Je Mag Niets Afdwingen als je bij het Universum Bestelt

Als je bijvoorbeeld erg verliefd bent op iemand, maar de liefde is niet wederzijds, dan zal een bestelling als: “Jan en ik zijn een gelukkig stel” helaas niet werken. Jan wil geen relatie met je. Accepteer dat, hoe lastig dat ook is! Je kunt natuurlijk wel een partner voor jezelf bestellen, die alle unieke eigenschappen heeft die jij belangrijk vindt. Richt je aandacht op alles waar jij je heerlijk bij voelt. Of je dat nu bij Jantje, Pietje of Marietje gaat vinden is totaal niet belangrijk! Als je het zo aanpakt, beperk je het Universum niet. Dat doe je wel als je je energie richt op één persoon.

Wat is jouw Bestelling aan het Universum?

Heb jij al ervaring met het Manifesteren van je wensen? Heb je geweldige tips? Of wil je iets vragen over het doen van een bestelling aan het Universum? Reageer dan hieronder! Je krijgt altijd een persoonlijk antwoord van mij en wie weet ook nog van onbekende engelen die hier ook regelmatig komen.

 

Veel Liefs,

Anja


Jouw Spiegeltje » Law of Attraction » Spiegelogie » Hoe doe je een Bestelling aan het Universum?

 

Advertentie:
 


 

Deel en/of like Jouw Spiegeltje. Dank je wel!

19 Replies to “Hoe doe je een Bestelling aan het Universum?”

 1. Hi, ik wil graag een boodschap naar het universum sturen. Ik wil graag kerst en oud en nieuw met mijn Tweelingziel vieren. Hoe vaak stuur ik de boodschap?

 2. Lieve Anja,
  Wat een mooi artikel, zo mooi en duidelijk beschreven.
  Ik zit nog met een vraag, ik heb 3 fantastische kinderen een liefdevolle man en een heel hechte familie.
  Wij hebben de laatste jaren heel wat tegenslagen gehad zowel op financieel gebied als op gebied van mijn gezondheid.
  Ondanks dit alles ben ik altijd positief gebleven en ben ik altijd gelukkig geweest.
  Nu ben ik sinds kort een eigen zaakje begonnen maar het is moeilijk de juiste klanten en juiste medewerkers te vinden.
  Ik ben nu al een tijdje bezig met het manifesteren van klanten en medewerkers maar het wil blijkbaar niet werken.
  Ik vraag het universum om de juiste mensen op mijn pad te sturen.
  Heeft u misschien een tip hoe ik dit het beste kan aanpakken.
  Warme groeten Sara

 3. hoi hoi,wow,wat een interessant artikel is dit en ja,ook ik wil mijn droom ter vervullibg zien gaan,ik ben nu echt anderhalf jaar bezig mij te focussen op wat ik wil in het leven,daar komt bij dat ik een HSP ben en het leven niet makkelijk is voor mij maar na alle ellende ben ik nu al een tijd echt positief en ik zie mezelf ook echt lopen daar waar ik moet zijn,het is niet alleen willen maar ik moet ook van mezelf,ik heb contact met mijn engelen,iedere dag zie ik vele keren dubbele getallen op mijn mobiel,ik ben een goed mens en praat met het universum maar nu is het dus zo dat je het universum een bestelling kan doen of een order geven van wat je echt wilt,het lukt mij ook nog niet om daadwerkelijk de middelen binnen te halen om hier weg te kunnen en echt,ik ben positief no matter what,ik ga door,ik noem mezelf ook vaak een bikkel maar die droom moet uitkomen,ik stik hier in deze stad en moet daarom naar de natuur in een ander land,ik weet dat ik zal krijgen waar ik om vraag maar heb toch af en toe die twijfel die ik niet zou moeten hebben,wat kan ik nog meer doen,ik visualiseer,ik zie mijn doelen en mijn gelukzaligheid,voor het eerst zal ik echt gelukkig zijn,dank je en grtjes,Chris uit Rotterdam

 4. HOI IK BEN JOYCE .
  IK HEB EEN VRAAG .
  WELKE MEDITATIE TECHNIEK KAN IK TOEPASSEN OM AAN HET UNIVERSUM EEN BESTELLING TE DOEN OM MIJN KINDEREN IN MIJN ARMEN TE SLUITEN . IK VRAAG OM HULP .HOE KAN IK HANDELEN .HELP AUB .GRAAG REACTIE .GROETJES JOYCE.

  1. Hoi lieve Joyce,

   Dank je wel voor het reageren. Er is niet éen zaligmakende meditatie techniek voor die dingen. En er komt meer bij kijken dan alleen een meditatie techniek toepassen. Ik heb op mijn YouTube kanaal heel veel videos gemaakt over de Wet van de Aantrekkingskracht en ook over hoe je kunt samenwerken met het Universum. Je vindt mijn YouTube kanaal hier: https://www.youtube.com/user/anjatoetenel Er staan ook enkele meditaties. Sommige videos zijn Engelstalig, maar het grootste gedeelte is in het Nederlands. Ik creëer wekelijks een nieuwe video, die ik meestal op zondagavond publiceer.

   Ik wens je veel wijsheid en kracht wat betreft je kinderen. Zet hem op. Geloof in jezelf. Ik geloof in jou!

   Veel Liefs,
   Anja

 5. Hoi, ik woon in een huurhuis en wens al jaren mijn droomhuis te kopen. Ik wil een woongemeenschap creëren maar het lukt me niet. Ik weet op welke pkek deze moet komen en zie het helemaal voor me, Alles is al rond in mijn hoofd maar het geld ontbreekt. 1 miljoen euro heb ik nodig en ik doe hiervoor bestellingen aan het universum en doe mee aan loterijen. Waarom komt mijn droomna 4 jaar nog steeds niet uit?

  1. Hoi lieve Marielle,

   Dat komt omdat je de principes van de Law of Attraction niet correct toepast. Je focust je bijvoorbeeld op je huidige realiteit, waarin alles wat je wilt er niet is. En je focust je op het hoe, zoals je zegt dat je “meedoet aan loterijen”, omdat je met je beperkte blikveld denkt dat het geld (of de middelen) daar vandaan moet komen. Zo sluit je alle andere kanalen. De Law of Attraction is een studie. En niet alleen eentje in je hoofd, maar iets wat je toe moe passen, waarmee je keer op keer moet oefenen. Ik zou niet met een miljoen euro beginnen. Dat is je einddoel, maar je gelooft het kennelijk niet genoeg, anders was het al lang in je fysieke realiteit verschenen. Deel het op in haalbare partjes.

   Ik kan je onmogelijk in één reactie een complete handleiding geven. Dat gaat niet. Wel heb ik op mijn YouTube kanaal een hele serie Law of Attraction videos staan, misschien een idee om die eens rustig te gaan bekijken en toe te passen? Je vindt ze allemaal op mijn kanaal: https://www.youtube.com/user/anjatoetenel/

   Zoek daar even naar de afspeellijst “Wet van de Aantrekkingskracht”. Er komen er in de toekomst nog veel meer bij.

   Succes komt niet aanwaaien. Je moet er echt iets voor doen. En we moeten het allemaal leren. Dat doe je met vallen en opstaan. Focus je alleen nog op wat je wilt, en niet meer op wat er momenteel ontbreekt en/of wat “niet lukt”, want ook zo blokkeer je de toestroom van wat je wilt manifesteren in je werkelijkheid. ☼♥☼ Veel Liefs, Anja ☼♥☼

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Wil je deze tekst gebruiken? Neem dan contact op!