Bestelling bij het Universum doen? Gratis en anoniem!

Bestelling bij het Universum doen? Gratis en anoniem!

Wil jij anoniem een bestelling bij het Universum doen? Dat kan! Het is zelfs heel makkelijk en helemaal gratis! Ook jij kunt jouw liefste wensen en dromen uit laten komen. Het Universum helpt je maar wat graag. Hoe zou jouw droomleven eruitzien als je een toverstokje had?

Doe gratis je bestelling bij het universum. Op de foto zie je een prachtige grot die uitkijkt op het Universum. Wat zou jij op dit moment het liefste uit de hoge hoed halen? Zou je meer geld willen toveren? Misschien wel de liefde van je leven? Of je droomhuis? Een betere gezondheid? Fijne vriendschappen? Wil je “gewoon” gelukkig zijn? Wat dacht je van een heerlijke vakantie of een nieuwe computer? Nog andere wensen? Alles is mogelijk!

Ken je de uitleg al? Klik dan hier om jouw bestelling bij het Universum te doen!

(de link opent in een nieuwe tab/venster)

Bestelling bij het Universum: laat je dromen toe in je fysieke realiteit

Mensen zoals jij en ik hebben allemaal dingen die we echt heel graag willen. Soms denk je er een beetje over na. Om het dan maar weer te laten varen. “Het kan toch niet”, denk je dan. En eigenlijk is dat hartstikke jammer!

Dromen kunnen wel degelijk werkelijkheid worden. Vergeet wat je tot nu toe hebt geleerd hierover. Want wat je denkt, gelooft, voelt, etc. is
jouw werkelijkheid. Die heb je zelf gemaakt.

Soms met hulp van wat anderen je op de mouw hebben gespeld. Als kind kon je daar niets aan doen. Maar nu je volwassen bent, ben je vrij om andere dingen te geloven.

Advertentie:
 


Jij mag kiezen wat je maar wilt!

Wat geloof jij liever? Dat jouw dromen onhaalbaar zijn? Of wil je geloven dat JIJ jouw dromen kunt laten uitkomen? Veel mensen denken dat dromen nooit waarheid kunnen worden. Dat is zo ontzettend zonde! Het tegendeel is waar! Je kunt (bijna) alles hebben, doen en zijn wat je écht wilt. Dat geldt dus ook voor jou!

Het is absoluut geen kwestie van “geluk hebben”. Geluk overkomt je niet, dat maak je lekker zelf. Iedereen kan de kunst van het creëren van je eigen geluk leren. Als je eenmaal weet hoe het werkt, wordt je leven geweldig! Je bent dan een bewuste schepper van je eigen werkelijkheid. Dat is zoveel beter dan slachtoffer blijven van je eigen omstandigheden.

Zin om jouw Bestelling bij het Universum te doen?

 

Bestelling bij het Universum doen, dat kan op Jouw Spiegeltje, een fee op het plaatje met een symbolische toverstaf en sterretjesSpiegeltje wil jou graag helpen bij het manifesteren van al je droomwensen! Daarom kun je hier al jaren helemaal gratis jouw wens/bestelling aan het Universum doen. Je mag zo vaak je wensen het Universum insturen als je zelf wilt.

Uitleg over hoe je het beste een bestelling aan het Universum kunt doen vind je hier! Het is heel belangrijk om op de juiste manier je wensen aan het Universum kenbaar te maken. Je krijgt namelijk precies waar je echt om vraagt! Dat is niet altijd wat je denkt…

Het werkt hetzelfde als een affirmatie…

Jouw bestelling aan het Universum zet de Wet van de Aantrekkingskracht (The Law of Attraction) in beweging. Het idee dat je kunt leren hoe je het Universum in jouw voordeel kunt laten werken is fantastisch en het werkt altijd. Als je de smaak eenmaal te pakken hebt, kun je zoveel moois aantrekken in je leven. Alles is mogelijk. Je hebt het helemaal zelf in de hand.

Iedereen kan een bestelling bij het Universum doen! Jij kan het dus ook! Niemand wordt door het Universum uitgezonderd van deelname. De wet werkt voor iedereen hetzelfde!

Ook Jouw Droomleven is nu binnen handbereik!

Het Universum oordeelt niet over wat je wenst. Alles is mogelijk. Alles kan! Wees heel duidelijk over wat jij wilt manifesteren. Het is gewoon een kwestie van oefenen. Hoe vaker je oefent met wensen aan het Universum te bestellen, hoe beter het lukt. Er is alleen maar overvloed!

Ik wens je heel veel succes met het “bestellen”, ik steun je helemaal en ik weet gewoon dat het naar je toekomt!

Klik hier om jouw Bestelling bij het Universum te doen

(de link opent in een nieuw venster)

 

Veel Liefs,

Anja


Jouw Spiegeltje » Law of Attraction » Spiegelogie » Bestelling bij het Universum doen? Gratis en anoniem!

 

Deel en/of like Jouw Spiegeltje. Dank je wel!

2 Replies to “Bestelling bij het Universum doen? Gratis en anoniem!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Wil je deze tekst gebruiken? Neem dan contact op!