Hoe vond je de cursus Stapelverliefd op Jezelf?

Hoe vond je de cursus Stapelverliefd op Jezelf?

Je hebt onlangs je laatste les ontvangen van de gratis 7-daagse cursus, Stapelverliefd op Jezelf. Ik hoop van harte dat je er veel aan hebt gehad. En dat je in de toekomst ook nog gebruik zult blijven maken van de oefeningen en tools die ik met je heb gedeeld.

Omdat ik het belangrijk vind dat de cursus waardevol is voor jou en toekomstige cursisten, wil ik je vragen om je mening te geven. Was het een waardevolle ervaring, of juist niet? Heb je suggesties/opmerkingen? Ik zou het heel erg waarderen als jij onderstaande poll wilt beantwoorden. Dat is volledig anoniem. En je helpt er mij en anderen enorm mee. Alvast bedankt!

Heb je genoten van de gratis cursus Stapelverliefd op Jezelf?

Alvast bedankt voor het geven van je mening. Jouw feedback is belangrijk voor mij. Als je suggesties hebt voor verbetering, laat dan hieronder je reactie achter óf beantwoord dan 1 van de mails die je tijdens je cursus hebt ontvangen. Je krijgt altijd antwoord.

18 Replies to “Hoe vond je de cursus Stapelverliefd op Jezelf?”

 1. Lieve Anja
  Bedankt voor de gratis 7 lessen zeer waardevol. Ik heb ze allemaal opgeslagen zodat ik het nog eens goed kan doornemen en er wat mee doen en dankbaarheid is echt belangrijk .Jaren geleden ging ik iedere week naar een fanclub in Amsterdam dat gaf echt nieuwe energie Helaas waar ik nu woon is er geen fanclub Het werkt toch beter als je dit met meer mensen doet . Er staat ook veel informatie op je website . Nogmaals bedankt voor al je lessen ik word er blij van
  Liefs Aly

  1. Dank je wel lieve Aly! Ik ben heel dankbaar dat Stapelverliefd op Jezelf waardevol voor je is. Je kunt trouwens altijd zelf een spiegelogie fanclub beginnen. Bestel wat fantastische leden en voor je het weet is het in je fysieke realiteit!

 2. Lieve Anja,

  Ik ben blij dat ik jou heb gevonden op internet. Ik hoest al heel lang, en niemand kan me helpen er vanaf te komen. Het duurt inmiddels al meer dan 12 jaar. Ik wordt er heel moe van, maar geniet ondanks heel erg van het leven. Mijn zoon zei dat het misschien iets met mijn keel chakra te maken had.
  Door daarop te zoeken kwam ik bij jou terecht. Net kreeg ik nog een mooi bericht van mijn zoon over je verhaal over de 3 de dementie. Voor hem weer heel herkenbaar omdat hij verder is dan wij.
  Zo geven en ontvangen wij van elkaar als mensen. Zo mooi als je het kan zien en voelen.
  Nogmaals bedankt want ik ga zeker van mezelf houden en oefenen om het vast te houden. Zou heel mooi zijn.

  1. Hoi lieve Helene,

   Heel erg bedankt voor je lieve reactie! Ik hoop dat het intussen beter gaat met je hoest. Zo niet, neem dan gerust contact met me op. Ik ken een techniek die heel goed werkt. Je mag me mailen via de contactpagina.

   Veel Liefs,

   Anja

   1. Hoi Anja,
    Je maakt me nieuwsgierig! Zou die techniek ook iets kunnen betekenen voor de schildklieren? Mijn waarden zijn tip top, maar er zit helaas afwijkende materie in m’n schildklieren. Ben onder controle, maar ik wil niet dat er in geprikt en gerommeld moet gaan worden… heb dé oplossing nog niet gevonden…

    Ik heb deze 7 dagen doorgestuurd gekregen van een kennisje. Ben er rustig aan nog mee bezig, erg fijn! Dank, dank!

    1. Hoi lieve Hermien,

     Ja hoor, de techniek waar ik het over had in mijn reactie aan Helene werkt voor (bijna) alles. Neem gerust contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden in alle rust via Skype. En wees gerust, het heeft niets met prikken of andere narigheid te maken! In tegendeel. En je kunt het helemaal zelfstandig uitvoeren, na een paar keer met mij te hebben geoefend.

     Veel Liefs,

     Anja

     1. oh echt? Kost dit veel tijd, ben de komende dagen nogal druk. En, zijn er kosten aan verbonden? Ik hoor het graag! Heb in juni weer controle namelijk…!

     2. Hoi lieve Hermien,

      Een gesprek hierover op Skype is vrijblijvend en kost niets. Ik leg je dan graag alles uit. Hoeveel tijd het kost is geheel afhankelijk van jezelf. Maar in het algemeen werkt dit bij de meeste mensen heel snel. Stuur me een email, dan kunnen we gewoon gratis afspreken en kun je al je vragen stellen.

      Veel Liefs,

      Anja

 3. Ik heb me ingeschreven uit interesse n.a.v. een aantal Youtube filmpjes die ik bebeken heb en die veel zinvolle spirituele informatie bevatte. Er zijn veel mensen met een negatief zelfbeeld.
  ik denk dat deze minicursus ze goed kan helpen. Waardevol dus.

 4. Lieve Anja.
  Ik houd al heel lang onvoorwaardelijk van mijzelf. Jouw cursus geef ik door aan de mensen die bij mij komen en om hulp vragen. Er zijn zoveel mensen die nog niet van zich zelf houden. Super bedankt

 5. Hi lieve Anja, bedankt voor deze mooie en overzichtelijke gratis cursus leren van jezelf te houden. Ik wist al veel wat er stond maar er was genoeg wat ik nog niet wist. Ik heb je oefeningen gedaan en neem je tips zeker mee. Ik wil iedereen aanraden deze cursus te volgen. Bedankt voor je inzet en ga vooral door mooi lief mens. Liefs Karin. ??

 6. Lieven Anja .
  Ik waardeer jouw inzet , maar soms
  Komt het voor dat mensen echt alles kwijt raken .
  Ik ben bijna 60 en had alles wat een mens zich wensen kon op financieel gebied . Maar ik werd verliefd op iemand anders , en ineens ben ik een dakloze vrijgezel

  1. Hoi lieve Auk,

   Weet dat niets zomaar gebeurt okay. Al is het heel vervelend wat jou is overkomen. Maar er bestaan geen slachtoffers. Althans, zo kijk ik er naar. Je mag daar gerust anders over denken. We kiezen ons leven in mijn visie en kiezen voor bepaalde ervaringen. Heb vertrouwen Auk. Weet dat er geen te korten zijn, er is alleen maar overvloed, echt waar! En ook voor jou komt alles uiteindelijk helemaal op zijn perfecte pootjes terecht. Ik geloof in jou!

   Veel Liefs,

   Anja

 7. Lieve Anja
  Ik heb het allemaal gelezen en opgeslagen en nu ga ik alle raad op een appart blad resumeren. Ik vind het superbelangrijk en ben er best met bezig. Hartelijk bedankt lieverd voor deze 7 heerlijke lessen om mezelf beter te laten voelen. Ik ben heel blij dat ik jou gevonden heb !! Bedankt en een dikke knuffel xxx

  1. Hoi lieve Noella,

   Dank je wel lieve schat. Wat fijn om te horen dat je blij bent met de gratis cursus stapelverliefd op jezelf. Daar doe ik het voor!

   Veel Liefs en dikke knuffel terug!

   Anja

 8. Jouw cursus heeft mij erg geholpen elke dag sta ik nu voor de spiegel en zeg ik tegen mijzelf hoeveel ik van mijzelf hou en zeg dat nu ook met vol zelfvertrouwen. Begin mij dag met een glimlach en ga slapen met een glimlach dankzij jouw….heel erg bedankt voor je steun en lessen die jij mij hebt gegeven.. jii bent gezegend met deze zegen en hoop dat je veel meer mensen hetzelfde mag geven wat jij mij hebt gegeven bedankt

 9. Ik ben zelfs nog niet klaar met alle dagen door te nemen. Ik neem er mijn tijd voor. Het lijkt wel op een hele zelfhulpgids! Bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Wil je deze tekst gebruiken? Neem dan contact op!