Waarom je een Spiegelogie Fanclub nodig hebt

Waarom je een Spiegelogie Fanclub nodig hebt

Iedereen kan een Spiegelogie fanclub beginnen. De twee kleine peutertjes op deze foto hebben een aangeboren talent om elkaar te steunen. Ze staan hand in hand met de zonsondergang op de achtergrondIn een Spiegelogie fanclub komen mensen wekelijks bij elkaar om te oefenen met de theorie uit het Handboek Spiegelogie van Willem de Ridder. Het heet een fanclub, omdat je (volgens de leer van de Spiegelogie) fan bent van elkaar. Je hebt een club mensen om je heen, die jou onvoorwaardelijk steunt. Lees in dit artikel meer over hoe dat precies werkt en wat de voordelen ervan zijn.

Een Spiegelogie fanclub is dus niet zoals de artiesten fanclubs die je gewend bent. Alle deelnemers zijn fan van elkaar. Bij een “gewone” fanclub draait alles om één artiest. Bij een Spiegelogie fanclub gaat het er heel anders aan toe. Het draait niet om één persoon, maar om iedereen die meedoet.

Spiegelogie Fanclub: Jij bent al helemaal perfect!

Want je maakt onderdeel uit van dit prachtige Universum. En in dat Universum is alles perfect. Dus als jij daarbij hoort, ben jij dat ook. Alles in het Universum klopt precies zoals het is. Er zijn simpelweg geen fouten. Zelfs wat op het eerste oog niet logisch lijkt, is in het grote geheel een en al perfectie! Alles en iedereen werkt samen en is met elkaar verbonden. Dat alles bij elkaar zorgt voor een perfect werkend systeem. Het Universum steunt alles binnen dit systeem onvoorwaardelijk en oordeelt nergens over!

Als je dus denkt dat je niet perfect bent, dan ontken je dat je bij het Universum hoort. Gelukkig is dat natuurlijk niet waar. Je kunt niet ontkennen dat je deel uitmaakt van de Universele perfectie. Dat zou hetzelfde zijn als ontkennen, dat de zwaartekracht bestaat.

Een Spiegelogie Fanclub leert je jouw perfectie terug te vinden

Natuurlijk kun je Spiegelogie gerust in je eentje beoefenen. Dan bereik je er vast ook fantastische resultaten mee. Maar het werkt natuurlijk nog veel beter met de steun van jouw eigen Spiegelogie fanclub. Hoe dat werkt? Wat is dan de kracht van zo’n Spiegelogie clubje? Waar vind je er eentje en kun je er zelf één oprichten?

Veel mensen zijn onzeker over zichzelf. Jij ook? Vind jij het ook zo moeilijk om de perfectie in jezelf te zien? Hoe zit het met de perfectie in anderen? Dat komt door wat je als kind hebt geleerd. Bijvoorbeeld van je ouders, leerkrachten en andere volwassenen. Je leerde dat het “arrogant” is om jezelf prima te vinden. Ook kreeg je de boodschap mee dat je je vooral moet focussen op je zondes en/of tekortkomingen. Op alles wat je “fout” deed.

Meer en meer raakte je verwijderd van je gevoel. Logisch, want vanaf je eerste stapjes op school leerde je dat je vooral veel moet denken. Fantaseren was uit den boze! Wat nou dagdromen… volgens de docenten moest je vooral “je hoofd bij de les houden”. Alsof je brein je enige wijze raadgever is. Maar is dat ook echt zo? Is je gevoel echt minder betrouwbaar? Of is het andersom en zijn we dat verleerd?Verstandig zijn is heus niet altijd zo slim als je denkt!

In een Spiegelogie fanclub leer je weer contact te maken met jouw wijze gevoel, je intuïtie, op de afbeelding zie je een zwart-wit tekening van een jongen met een paar vraagtekensMet je verstand is bijna onmogelijk te bevatten dat je geweldig bent (en anderen ook). Te veel nadenken veroorzaakt alleen maar verwarring en andere narigheden. Daarom is het zo belangrijk om weer te leren leven vanuit je gevoel. Als baby was je een meester in het leven vanuit je gevoel. Zoetjes aan werd je ouder en leerde je van je ouders, ooms, tantes, leraren, leraressen, etc. dat je vooral ‘verstandig’ moet zijn.

Je gevoel is vaak zoveel wijzer dan je verstand!

We kunnen ook veel leren van dieren. Dieren denken niet na. Ze leven puur vanuit hun gevoelsinstincten. Dieren gaan zo heerlijk op in het nu. Mensen zijn de enige dieren die bijna geen contact meer hebben met hun wijze gevoel. Veel mensen zijn er zelfs bang voor geworden! Een Spiegelogie fanclub is de ideale plek om te oefenen met het luisteren naar je gevoel, want daar word je wel gesteund en aangemoedigd om ernaar te luisteren.

Het creëren van je ideale leven lukt pas, als je durft te vertrouwen op je intuïtie. Als je weer durft te voelen ga je stromen en breng je je energie in balans. Je intuïtie is één van de hogere vermogens van je bewustzijn. Dat gaat je verstand te boven…

Spiegelogie Fanclub: Samen Oefenen met Jouw trouwe Fans

Het Handboek Spiegelogie van Willem de Ridder is er heel duidelijk over. Alleen lezen snijdt natuurlijk geen hout. Of zoals Willem het zo mooi zegt: “maakt geen deuk”. Als je wilt dat Spiegelogie echt gaat werken voor jou, dan is het belangrijk om er in de praktijk mee te gaan oefenen. Dat doe je het beste in een veilige omgeving, waar jij jezelf mag zijn. Waar het goed en vertrouwd voelt. Een plek waar niemand jou gek vindt, omdat de rest hetzelfde doet.

De beste plek daarvoor is een Spiegelogie fanclub. Een groepje mensen die allemaal onvoorwaardelijk fan zijn van elkaar. Mensen die samen de theorie van Spiegelogie in de praktijk brengen. Zo oefen je bijvoorbeeld in het weer leren voelen. En in het houden van jezelf. Ook leer je jezelf en anderen als pure perfectie te ervaren. In een fanclub oefen je je in het teruggrijpen van de macht over je leven. Zo wordt je leven weer heerlijk en ga je weer genieten!

Je creëert alles zelf! Spiegelogie noemt dat “bestellen bij het Universum”. Met de wetenschap dat je alles in je leven kunt bestellen en dat het Universum je onvoorwaardelijk steunt, verandert jouw kijk op het leven. Alles wat je geleerd hebt komt op zijn kop te staan. Niets is nog wat het leek te zijn. Of zoals Willem de Ridder zo mooi omschrijft: “Er blijft geen steen op de andere!”

Spiegelogie Fanclub: Leer weer leven zoals je het echt wilt!

Spiegelogie fanclub: samen je bestellingen bij het Universum doen en elkaar steunen. Op de foto een baby op de grond die cadeautjes uitpaktTijdens een Spiegelogie fanclub bijeenkomst oefen je samen met het bestellen van wat je echt wilt in je leven. “Bestellingen” kun je vergelijken met affirmaties. Er is wel een verschil. Affirmeren doe je (meestal) alleen. In de Spiegelogie is dat anders. Je hoeft het niet meer alleen te doen. Je wordt volop gesteund!

Samen met je fanclub ervaar je de kracht van steun voor jouw bestellingen aan het Universum. Dat werkt zoveel krachtiger dan in je eentje je wensen aan het Universum kenbaar maken. Dat komt door de groepsenergie die ontstaat tijdens het Spiegelogie fanclubspel.

Je krijgt altijd wat je Bestelt Bij het Universum

Het Universum is een steunsysteem en levert al jouw ‘boodschappen’ af. Letterlijk! Vergelijk het maar met een universeel postorderbedrijf. Het kunnen schitterende geschenken zijn. Maar het kan soms ook tegenvallen. De meeste bestellingen bij het Universum doe je namelijk onbewust.

Door je hier wel bewust van te worden, ga je het leven creëren wat je echt wilt. In een Spiegelogie fanclub kun je daar naar hartenlust mee oefenen. Let goed op wat je wenst, want je krijgt alles waar je om vraagt!


Via Jouw Spiegeltje kun je je ook je bestelling aan het Universum doen.

En dat is natuurlijk heel handig voor als je even geen fanclub bij de hand hebt. Als dit alles nieuw is voor jou, lees dan eerst de uitleg over hoe je het beste een bestelling aan het Universum kunt doen!


Sterren Zoals Jij Verdienen hun Eigen (Spiegelogie) Fanclub

In zo’n spiegelogie fanclub wordt je omringd door jouw toegewijde fans. Die fans steunen elkaar onvoorwaardelijk. Je komt één keer per week bij elkaar om met behulp van het Spiegelogie fanclubspel te oefenen. Het leuke aan alles is dat deelname helemaal gratis is! Je hoeft dus géén entree te betalen! Een fanclub is voor iedereen!

Het spelen van het Spiegelogie fanclubspel doe je gewoon in een huiskamer

Je spreekt iedere week af waar de volgende fanclub bijeenkomst plaatsvindt. Dat gaat op basis van spontane roulatie. Het is overigens geen verplichting om je woning beschikbaar te stellen. Maar het is natuurlijk wel zo aardig om af en toe de rol van gastvrouw/-heer op je te nemen.

Een Spiegelogie fanclub sessie duurt ongeveer anderhalf tot twee uur

Er nemen gemiddeld 6 tot 8 fans deel. Meer fans is niet aan te raden. In een grotere groep is er te weinig tijd voor de individuele deelnemer/fan. Als jouw fanclub groeit is het slim om als meerdere afzonderlijke fanclubs verder te gaan. Als de ruimte waar je oefent het toelaat kun je tijdens een bijeenkomst de groep ook in tweeën splitsen. Hiervoor bestaan geen regels. Spiegelogie fanclubs regelen dit gewoon onderling. Lekker zonder gedoe.

Iedereen kan een eigen Spiegelogie Fanclub Beginnen!

Trommel gewoon wat mensen op, die het leuk vinden om mee te doen. Het gaat vaak helemaal vanzelf! Het Universum regelt de details! Je kunt ook briefjes op bij de supermarkt ophangen (of de bibliotheek, ook een perfecte plek. Er zijn op internet diverse plekken waar je gratis kunt adverteren. Lees hier hoe je in vijf makkelijke stappen je eigen Spiegelogie fanclub kunt oprichten!

Zoek jij mensen voor jouw Spiegelogie Fanclub?

Reageer dan onderaan dit artikel. Je mag daar ook al je vragen stellen natuurlijk. Of je ervaringen delen met Spiegelogie en het meedoen aan zo’n fanclub. Wat heeft het jou allemaal opgeleverd? Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie. Laat het me weten! Je krijgt gegarandeerd altijd een persoonlijke reactie van mij terug. Ik vind je helemaal fantastisch namelijk!

 

Veel Liefs,

Anja


Jouw Spiegeltje » Law of Attraction » Spiegelogie » Waarom je een Spiegelogie Fanclub nodig hebt

 

Deel en/of like Jouw Spiegeltje. Dank je wel!

28 Replies to “Waarom je een Spiegelogie Fanclub nodig hebt”

 1. Kan ik mij aansluiten bij een fanclub in de omgeving van Den Bosch? Ik heb het boek al twee keer gelezen en ben waarlijk diep geraakt.

 2. Beste allemaal,

  Mijn schoonmoeder en ik willen graag een fanclubje starten in de omgeving van Bussum, Naarden, Hilversum, Baarn, Soest. Heeft er iemand interesse om deel te nemen?

  Wij horen graag!!

  Liefs Nicky & Petra

 3. Goeiemiddag.
  Ik heb met veel interesse en plezier het handboek spiegelogie gelezen en zou erg graag willen deelnemen aan een fanclub in mijn woonplaats Veenendaal. Of anders een fanclub vormen. Wie, o, wie?

  Groetjes,

  Aart

 4. Ik wil graag een groepje starten in Vinkeveen, dus als er geinteresseerden zijn, nog liever sluit ik me ergens aan… mag ook ergens in de buurt van Bussum zijn!

  1. Hoi Janine, heb je inmiddels een groepje weten te starten? Mijn schoonmoeder en ik zijn ook opzoek naar een groepje in de omgeving van Bussum.

   Liefs Nicky

 5. Hoi ik heb ooit deelgenomen aan een spiegelogie fanclub, en dat was heerlijk! Heb ook de weekend workshops met Willem de Ridder meegemaakt. Aanrader! Ik zou graag weer deelnemen aan een spiegelogie fanclub, het liefste in Boxtel, Den Bosch of Eindhoven. Ik hoor graag van jullie!

  1. Hoi lieve Elena,

   Helaas beschik ik niet over een database met spiegelogie fanclubs. Er zijn wel wat gegevens bekend. Maar niet via mij. Je zou eens contact kunnen zoeken met John Peper (maar ik hoor ook vaak dat hij onbereikbaar is), zijn website werkt op dit moment niet (net even getest) en ik weet niet of hij nog online komt, maar ik heb zijn telefoonnummers: John is te bereiken tussen 20.00-21.00 uur via 010 – 8119639 of 06 498 52 598. Ik hoop dat het je lukt om contact te leggen. Je kunt ook altijd zelf een een Spiegelogie fanclub beginnen. Ik heb er een artikel over geschreven: https://www.jouwspiegeltje.nl/spiegelogie-fanclub-oprichten.html

   Veel succes en veel Liefs,

   Anja

  2. Hallo Elena, geen idee of je dit leest maar lees je bericht en ook ik zoek een fanclub in Den Bosch. Heb jij al een fanclub gevonden? Misschien kunnen we elkaar helpen. Groetjes, Margje

  3. Beste Elena, ik lees je berichtje op deze site dat je een fanclub zoekt in omgeving Boxtel. Heb je er al een gevonden? Ik ben er namelijk ook naar opzoek. Misschien kunnen we wat voor elkaar betekenen. Groetjes, Margje

  4. Hoi Elena,

   Ik zou net als jij in dezelfde regio heel graag willen deelnemen aan een fanclub!
   Heb jij er toevallig al één gevonden?

  5. Hoi, Ik ben ook opzoek naar een spiegelogie fanclub omgeving helmond/ Eindhoven . Helaas lukt het me niet om contact te krijgen met de juiste mensen. Ze zijn niet bereikbaar dit geld ook voorde Facebook site.
   Mocht iemand me kunnen helpen hoor ik het graag. Mvg marloes

  1. Hoi lieve Leonie,

   Dank je wel voor je reactie!

   Jammer genoeg kan ik je hierbij niet helpen. Ik beschik (nog) niet over een bestand met fanclub adressen. Voorheen deed John Peper dit wel, maar ik hoor via allerlei bronnen, dat hij niet reageert op mails. Waarom weet ik niet precies, want ook ik kan hem niet bereiken. Je kunt overigens ook zelf een spiegelogie fanclub oprichten, dat is heel makkelijk en ik heb er zelfs een artikel over geschreven ter inspiratie! Dat vind je hier:

   https://www.jouwspiegeltje.nl/spiegelogie-fanclub-oprichten.html

   Laat het me gerust weten als je vragen hebt. Ik beantwoord ze graag!

   Veel Liefs,
   Anja

  2. Hallo leonie, ik weet niet of je deze reactie leest maar ik ka het altijd proberen. Heb je inmiddels een fanclub gevonden? Ik heb namelijk ook op zoek naar een fanclub in de omgeving hoogeveen. Groetjes annemarie

 6. Hoi Anja,
  Kun je me vertellen waar ik een Spiegelogie fanclub kan vinden in of dichtbij Almelo (O)??
  Ik wil me er graag bij aansluiten. Groetjes en alvast bedankt voor de reactie.

  1. Hoi lieve Milou,

   Jammer genoeg beschik ik niet over een “database” met landelijke adressen van mensen die zo’n Spiegelogie fanclub hebben. Voorheen deed John Peper de coördinatie. Hij beschikte wel over een bestand met fanclub adressen. Hij reageert niet meer op mails, etc. dus helaas is dat ook geen optie. Maar je kunt altijd zelf een Spiegelogie fanclub oprichten. Ik heb er een artikel over geschreven. Dat vind je hier:

   https://www.jouwspiegeltje.nl/spiegelogie-fanclub-oprichten.html (link opent in een nieuw venster/tab)

   Laat het me weten als je hier vragen over hebt. Ik beantwoord ze graag. Heel veel succes!

   Veel Liefs,
   Anja

  2. Dag Milou,
   ik ben ook op zoek naar een Spiegelogie fanclub in/dichtbij Almelo, kunnen wij iets voor elkaar betekenen?
   bel me: 0546 751368

  1. Hoi lieve Catharien,

   Dank je wel voor je reactie! Wat vervelend dat je een burn out hebt gehad. Ik hoop dat het nu stukken beter met je gaat.

   Het is niet erg om veel te geven van jezelf, zolang het uit je hart komt en het niet voelt als een zware job of een verplichting. Vergeet jezelf niet op de eerste plaats te zetten. Want pas dan kun je echt geven, zonder dat het je energie opslurpt. Ik wens je veel energie, kracht en Liefde toe!

   Veel Liefs,
   Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Wil je deze tekst gebruiken? Neem dan contact op!