De Spiegelogie Liefdesverklaring: Liefde voor jezelf!

De Spiegelogie Liefdesverklaring: Liefde voor jezelf!

De Spiegelogie Liefdesverklaring: een hand draagt een ballon hartDe Spiegelogie Liefdesverklaring is een onderdeel van het Spiegelogie Fanclub spel. De Leider van het spel leest de tekst ervan rustig voor. Maar je kunt hem nu ook online doen zonder fanclub. Gratis en wanneer het jou uitkomt. En zo vaak als je maar wilt!

Geniet van dit heerlijke warme bad van Liefde, waarin jij en/of alle leden van jouw Spiegelogie Fanclub zich zalig mogen onderdompelen.

Alles is energie en energie is pure Liefde

En Liefde raakt je in je gevoel. De Spiegelogie Liefdesverklaring helpt je in contact te brengen met je hart. Durf jij al die Liefde toe te laten tot in het diepste van jouw vezels? Laat jij al die zalige warmte en vrede in iedere cel van jouw wezen stromen?

Veel mensen hebben een remming om Liefde toe te laten. Maar als je die hobbel eenmaal hebt overwonnen, dan wil je niet anders meer. Liefde is je levenskracht. En verbindt je met je Bron. Met de kern van wie je bent. Je kunt alleen een heerlijk leven creëren als je afgestemd bent op de Universele energie van onvoorwaardelijke Liefde.

Advertentie:
 


Hoe werkt die Liefdesverklaring eigenlijk?

Er kunnen twee situaties zijn: je doet de Spiegelogie Liefdesverklaring in je fanclub (met anderen) of je doet hem alleen. En dat kan op ieder willekeurig moment dat je er behoefte aan hebt. Want je kunt deze oefening dus ook los van het Spiegelogie fanclub spel doen. En het fijne is: je mag hem zo vaak als je maar wilt herhalen. Hoe vaker, hoe beter!


Tip: Wil je nog meer Liefde voor jezelf leren voelen?

Bestel dan nu gratis de 7-daagse e-cursus “Stapelverliefd op Jezelf”. Je wordt dan meteen gratis VIP lid van Jouw Spiegeltjes nieuwsbrief!

Als VIP lid ontvang je maandelijks de bijzonder waardevolle nieuwsbrief, boordevol informatie over jouw persoonlijke groei en spiritualiteit en de Wet van de Aantrekkingskracht. Je krijgt als VIP lid toegang tot gratis meditaties, oefeningen, boekentips, etc. Alles staat in het teken van jouw spirituele en persoonlijke groei. Want jij verdient het allerbeste. En dat kost je dus geen cent.

Klik hier om je gratis en vrijblijvend aan te melden!


De tekst van de Spiegelogie Liefdesverklaring

Lees onderstaande tekst hardop aan jezelf of tijdens het spiegelogie fanclub spel voor. De tekst van de Spiegelogie Liefdesverklaring staat ook in het Handboek Spiegelogie van Willem de Ridder. Hierin kun je nog veel meer leuke dingen lezen, waardoor alles in je leven weer gaat stromen!


De Spiegelogie Liefdesverklaring

twee beertjes die elkaar knuffelen en omarmen: hebben ze de spiegelogie liefdesverklaring gedaan?Ik voel met onvoorwaardelijk vertrouwen dat ik het hele Universum ben en alles wat ik zie ben ik zelf…

Ik voel vanuit mijn diepste wezen de kracht van het zijn wie ik ben…

Ik voel de bereidheid en ben klaar voor het uitoefenen van de macht van het zijn wie ik ben…

Ik voel de zachtheid van mijn eigen macht en ik weet absoluut zeker dat mijn macht de macht van de vrede is…

Ik ben zó overtuigd van mezelf en zó vol vertrouwen, dat ik niets anders hoef uit te stralen dan oneindige en onvoorwaardelijke liefde…

Ik voel Volledig de Oneindige verscheidenheid van mijn Zijn…

Ik voel de warmte en de vrede van het onvoorwaardelijk houden van mijn oneindige Zelf…

Op dit diepe gevoelsniveau geef ik me over aan de macht van mijzelf, in volledig vertrouwen op mijn onvoorwaardelijke liefde en steun voor alles wat ik ben…

Ik aanvaard alles wat ik zie als de uitdrukking en gewaarwording van die macht…


Voel nog even heerlijk na in je Vibratie…

En laat al die “Love Power” heerlijk op je inwerken. Want dat verdien je. En bovendien is het een heerlijke oefening om te doen. Ik doe hem vrijwel dagelijks! Want de Spiegelogie Liefdesverklaring houdt mijn vibratie super hoog. En ik voel hierdoor de Liefde in ieder moment van mijn leven stromen. Het is een pareltje! Sta dus niet meteen op nadat je hem hebt gedaan. Maar geniet er nog even heerlijk van na. Laat die fantastische vibratie van Liefde diep op je inwerken.

Als het de eerste keer is voor je, dan voel je je misschien een beetje emotioneel. En dat is helemaal prima. Stuur heel veel Liefde naar die emoties. Laat ze stromen, stop ze niet weg. Ze mogen er gewoon zijn! Er is helemaal niets mis met je.

Heb jij de Spiegelogie Liefdesverklaring gedaan?

Ik ben natuurlijk heel benieuwd hoe jij de Spiegelogie Liefdesverklaring hebt ervaren. Vond je het lastig? Of ben je  er al beter aan gewend om helemaal hoteldebotel van jezelf te zijn? Hou jij onvoorwaardelijk veel van jezelf? Laat een reactie achter! Je email adres blijft onzichtbaar en je krijgt altijd een reactie van mij. Alvast bedankt!

 

Veel Liefs,

Anja


Jouw Spiegeltje » Law of Attraction » Spiegelogie » De Spiegelogie Liefdesverklaring: Liefde voor jezelf!
Deel en/of like Jouw Spiegeltje. Dank je wel!

9 Replies to “De Spiegelogie Liefdesverklaring: Liefde voor jezelf!”

 1. Ik voel kippenvel over m’n hele lichaam. Dankjewel lieve Anja voor alles wat je schrijft. Ik ga mij opgeven voor wat hij aanbiedt. Liefs Karin

 2. Lieve Anja, ik heb hem twee keer achter elkaar gedaan, maar ik moet tot mijn grote teleurstelling bekennen dat ik nierts voel. Er veranderd niets, ik heb het met kracht en overtuiging uitgesproken. Wat doe ik niet goed?

  1. Hoi lieve Brenda,

   Je doet niets verkeerd. Misschien neem je het te serieus en wil je jezelf te veel forceren om iets te kunnen voelen. Zolang je in je hoofd bent, voel je niets. Dus is het belangrijk om er niet over na te denken, maar in het gevoel te stappen, want pas dan hebben woorden waarde. Je denkt dat je het met overtuiging uitsprak, en daar zit hem de clue: denken levert niets op. Stap voor je de liefdesverklaring uitspreekt in het gevoel van Liefde. Alsof je een jas van Liefde aantrekt. Het kan daarbij helpen om aan iets of iemand te denken die deze gevoelens bij je oproept. Of een herinnering naar boven halen van een hele Liefdevolle situatie. En ga daar helemaal in, tot het is alsof je het weer meemaakt. En hou die gevoelens vast, lees vervolgens vanuit dat gevoel de Liefdesverklaring aan jezelf voor. Niet geforceerd, zonder enige verwachting. Weet dat je het niet verkeerd kunt doen. Zelfs als je bewust niets voelt gebeurt er toch van alles. Speel ermee. Maak er een spelletje van. En neem jezelf niet te serieus.

   Veel Liefs,

   Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Wil je deze tekst gebruiken? Neem dan contact op!