De Spiegelogie Liefdesverklaring: Liefde voor jezelf!

De Spiegelogie Liefdesverklaring: Liefde voor jezelf!

De Spiegelogie Liefdesverklaring: een hand draagt een ballon hartDe Spiegelogie Liefdesverklaring is een onderdeel van het Spiegelogie Fanclubspel. De Leider van het spel leest de tekst ervan rustig voor. Maar je kunt hem nu ook online doen zonder fanclub. Gratis en wanneer het jou uitkomt. En zo vaak als je maar wilt!

Geniet van dit heerlijke warme liefdesbad, waarin jij en/of alle leden van jouw Spiegelogie Fanclub zich zalig mogen onderdompelen. Alles is energie en energie is pure Liefde. Liefde raakt je in je gevoel. De Spiegelogie Liefdesverklaring helpt je hier contact mee te maken. Durf jij al die Liefde toe te laten tot in het diepste van jouw vezels? Laat jij al die zalige warmte en vrede in iedere cel van jouw wezen stromen?

Veel mensen hebben een remming om Liefde toe te laten. Maar als je die hobbel eenmaal hebt overwonnen, dan wil je niet anders meer. Liefde is jouw kracht, je macht, je wezen.

 

Advertentie:
 


De Spiegelogie Liefdesverklaring: hoe werkt het?

Er kunnen twee situaties zijn: je doet de Spiegelogie Liefdesverklaring in je fanclub (met anderen) of je doet hem alleen, als je er behoefte aan hebt. Je kunt deze oefening dus ook los van het fanclubspel doen. En het fijne is: je mag hem zo vaak als je maar wilt herhalen. Hoe vaker, hoe beter!

 


Tip: Wil je nog meer Liefde voor jezelf leren voelen?

Bestel dan nu gratis de 7-daagse e-cursus “Stapelverliefd op Jezelf”. Je wordt dan meteen gratis VIP lid van Jouw Spiegeltje!

Als VIP lid ontvang je wekelijks de bijzonder waardevolle nieuwsbrief, boordevol informatie over jouw persoonlijke groei en spiritualiteit en de Wet van de Aantrekkingskracht. Je krijgt als VIP lid gratis toegang tot het hele archief, gratis meditaties, oefeningen, boekentips, etc. Alles staat in het teken van jouw spirituele en persoonlijke groei!

Klik hier om je gratis en vrijblijvend aan te melden!

 


De tekst van de Spiegelogie Liefdesverklaring

Lees onderstaande tekst hardop aan jezelf of tijdens het fanclubspel voor. De tekst van de Spiegelogie Liefdesverklaring is afkomstig uit het Handboek Spiegelogie van Willem de Ridder. Hierin kun je nog veel meer leuke dingen lezen, waardoor je leven weer gaat stromen!

 

De Spiegelogie Liefdesverklaring

twee beertjes die elkaar knuffelen en omarmen: hebben ze de spiegelogie liefdesverklaring gedaan?Ik voel met onvoorwaardelijk vertrouwen dat ik het hele Universum ben en alles wat ik zie ben ik zelf…

Ik voel vanuit mijn diepste wezen de kracht van het zijn wie ik ben…

Ik voel de bereidheid en ben klaar voor het uitoefenen van de macht van het zijn wie ik ben…

Ik voel de zachtheid van mijn eigen macht en ik weet absoluut zeker dat mijn macht de macht van de vrede is…

Ik ben zó overtuigd van mezelf en zó vol vertrouwen, dat ik niets anders hoef uit te stralen dan oneindige en onvoorwaardelijke liefde…

Ik voel Volledig de Oneindige verscheidenheid van mijn Zijn…

Ik voel de warmte en de vrede van het onvoorwaardelijk houden van mijn oneindige Zelf…

Op dit diepe gevoelsniveau geef ik me over aan de macht van mijzelf, in volledig vertrouwen op mijn onvoorwaardelijke liefde en steun voor alles wat ik ben…

Ik aanvaard alles wat ik zie als de uitdrukking en gewaarwording van die macht…

 

Voel de Spiegelogie Liefdesverklaring nog even na…

Laat de Power ervan inwerken op jezelf. Het is een eenvoudige en fantastische oefening om te doen. Ik doe hem dagelijks! Het houdt mijn vibratie hoog en ik voel de Liefde in mijn leven stromen. Het is een pareltje! Sta dus niet meteen op nadat je hem hebt gedaan… Geniet nog even heerlijk na, laat de vibratie op je inwerken. Als het de eerste keer is voor je, voel je je misschien wat emotioneel. Dat is prima. Stuur heel veel Liefde naar die emoties. Laat ze stromen, stop ze niet weg. Ze mogen er gewoon zijn!

 

Heb jij de Spiegelogie Liefdesverklaring gedaan? Deel je ervaring(en)!

Ik ben natuurlijk heel benieuwd hoe jij de Spiegelogie Liefdesverklaring hebt ervaren. Vond je het lastig? Of ben je het al gewend om hoteldebotel van jezelf te zijn? Hou jij onvoorwaardelijk veel van jezelf? Laat een reactie achter! Je email-adres blijft onzichtbaar en je krijgt altijd een reactie van mij. Alvast bedankt!

 

Veel Liefs,

Anja


Jouw Spiegeltje » Law of Attraction » Spiegelogie » De Spiegelogie Liefdesverklaring: Liefde voor jezelf!

 


 

3 Replies to “De Spiegelogie Liefdesverklaring: Liefde voor jezelf!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Wil je deze tekst gebruiken? Neem dan contact op!