Overvloed Manifesteren? Gratis mini cursus!

Overvloed Manifesteren? Gratis mini cursus!

Overvloed manifesteren in je leven kun je leren! En dat kan gratis. Waar? Zoek niet verder! Je bent al op de perfecte plek beland! Doe ook mee met de gratis mini cursus van Jouw Spiegeltje. Die kost je helemaal niets. En je hoeft je zelfs niet te registreren! Hoe heerlijk is dat! Het is mijn cadeau aan jou!

Overvloed manifesteren in je leven? Doe Spiegeltjes gratis mini cursus!Dit is deel 1 van de mini cursus “Overvloed Manifesteren”. Voor je begint, heb ik een vraag aan je: wat is er nu al in rijkelijke overvloed aanwezig in jouw leven? En wil je daar meer van? Ervaar jij veel “prettige overvloed” in je leven? Is dat in alle opzichten of slechts gedeeltelijk? Overvloed betekent meer dan genoeg. Je zou het zelfs buitensporig veel kunnen noemen. Dat mag! Er zijn geen grenzen aan wat en hoeveel je ervan mag hebben!

Tip:  Heb je heel snel geld nodig, het liefst morgen al? Surf dan snel voor een spoedcursus De Law of Attraction als Eerste Hulp bij Schulden gebruiken“! Klik hier om verder te lezen…

Als je wilt leren om een overvloed te manifesteren van iets dat jij graag wilt, is het belangrijk om er een warme vriendschap mee te sluiten. Dat begint allemaal met het je bewust worden wat overvloed voor jou persoonlijk betekent.

Overvloed manifesteren is net als werken aan een Liefdesrelatie

Want het is net als in de liefde. Waar je een hekel aan hebt, bang voor bent etc. stoot je af. Grote hoeveelheden hebben van waar jij blij van wordt is geen dom toeval. Het Universum is je trouwe dienaar en geeft jou altijd waar je om vraagt. Dan moet je natuurlijk wel weten hoe je dat het beste kunt aanpakken. En je beseffen dat jij de maker van je leven bent.

Zo werkt het met de wet van de aantrekkingskracht. Alles waarvan jij meer wilt, is een kwestie van afstemming.

Advertentie:
 


Je trekt alles aan waar je Liefde voor voelt…

Als je een betere relatie wilt met de overvloed in jouw leven, kun je er dus maar beter een liefdesrelatie mee aangaan! Lovers zijn altijd op elkaar afgestemd en alleen zo groeit de liefde boven de huizen uit.

Die liefdesenergie kun je voor alles in je leven aanwenden. Hoe meer je bent afgestemd op overvloed, hoe meer je ervan krijgt. Dan ben je ineens overvloed, in plaats van ernaar te streven.

Op die manier kun je dit overvloedige Universum altijd voor jou laten werken. In jouw voordeel. Altijd en overal.

Overvloed manifesteren is heel persoonlijk

Overvloed manifesteren van wat? De energie van overvloed is persoonlijk, ook voor de pinguïns op de fotoOvervloed gaat niet alleen over veel geld of materiële bezittingen. Natuurlijk kan overvloed ook betekenen, dat er heel veel liefde in je leven is. Of wat dacht je je van gezondheid, geluk, schoonheid en innerlijke rust en vrede. Dat zijn maar een paar voorbeelden. Je kunt van alles waar jouw hart naar uitgaat meer hebben/aantrekken! Zoiets is dus heel persoonlijk. We hebben allemaal andere wensen en behoeftes.

Overvloed manifesteren? Let op je woorden!

Overvloed is maar been woord. Iedereen interpreteert woorden anders. Dat geldt vooral voor woorden die met de rijkdommen van het Universum te maken hebben.

Woorden zijn woorden, tot we er een bepaalde betekenis aan geven.

Je kunt de energie van overvloed als positief of negatief ervaren. Energie trilt op een bepaalde frequentie. Die frequentie hangt nauw samen met jouw persoonlijke beleving. Want dat is waar het over gaat: jouw beleving van alles! Jij maakt je eigen energie. En bepaalt zo hoe die voor jou werkt. In positieve of negatieve zin.


Tip: Wordt weer Stapelverliefd op Jezelf (gratis!)

Overvloed manifesteren is hetzelfde als werken aan het aantrekken van een nieuwe Liefde, vandaar het beertje op de foto met een rood hart op zijn schootOvervloed manifesteren gaat nog makkelijker als je dol bent op jezelf. Van jezelf houden is de geheime sleutel die vele deuren voor je zal openen. Wil je leren hoe ook jij stapelverliefd kunt worden op jezelf? Meld je dan volledig gratis aan voor mijn nieuwsbrief en ontvang als dank voor je aanmelding mijn 7-daagse e-cursus, Stapelverliefd op Jezelf, cadeau. Doen hoor!

Het is 100% gratis en je zit nergens aan vast!


Overvloed manifesteren is niet altijd leuk…

Blijf werken aan de plezierige vriendschap met rijkdom in je levenAls je een overvloed aan armoede, ongeluk of ongezondheid ervaart, kun je je afvragen of die “vriendschap” wel goed voelt. Misschien is het een beter idee om vrienden te worden met een overvloed aan rijkdom, geluk en gezondheid in je leven!

Weet dat je alles in je leven creëert! Jij manifesteert je eigen geluk én je eigen ongeluk! Of je je daar nu van bewust bent of niet. Het is de manier waarop de Wet van de Aantrekkingskracht werkt. En die is nooit persoonlijk!

Waar je nu gebrek aan ervaart is je grote uitdaging

Wat loopt er nog niet zoals je zou willen? Hoog tijd om alles waarvan je te weinig hebt aan te pakken. Durf jij plezierige overvloed te verwelkomen in je leven? Je hebt een prachtige kans om het tij te keren!

Overvloed manifesteren: hoe zit het met jou en overvloed?

Om je wat bewuster te worden van hoe jij denkt over overvloed, heb ik een aantal vragen voor je. Schrijf de antwoorden op een stuk papier, met de hand dus. Want dat werkt stukken beter, dan loos typen op je computer/tablet/telefoon. Als je met de hand schrijft heb je meer aandacht voor wat je doet…

 • Wat is jouw associatie met overvloed? Heeft het te maken met materiële of immateriële dingen? Misschien wel met allebei. Waar zou jij heel graag veel of meer van willen hebben? Waarvan heb jij al meer dan genoeg in je leven?
 • Hoe voelt het als jij aan overvloed denkt? Denk je dat het heel makkelijk of juist heel moeilijk is om te manifesteren? Gun jij jezelf een rijkelijke hoeveelheid liefde, geld, genot, mooie dingen, etc. ? Is het weggelegd voor jou?
 • Is het manifesteren van overvloed het geboorterecht van iedereen of is het zondig om buitensporig veel moois in je leven te hebben? Wat denk jij?

Schrijf de antwoorden op. Stel het niet uit tot later… Al je antwoorden zijn perfect. Je kunt het niet verkeerd doen!

De energie van overvloed is altijd dynamisch

De waarde die je eraan geeft en hecht verandert met de tijd. Energie is altijd in beweging. Het is geen statisch ding. Energie wordt ook subjectief beleefd. Omdat we er allemaal onze eigen betekenis aan geven.

Overvloed manifesteren meditatie: duik er nog dieper in…

Je kunt er nog dieper induiken. Zoek een stil plekje op. Sluit je ogen en mediteer op het woord overvloed. Voel de energie van overvloed met heel je wezen! In iedere vezel van jouw prachtige lijf. Tot aan zielniveau of nog dieper, als je er zin in hebt.

Meditatie kaars op een hand, zo creëer je de juiste vibratie!Ga zover als goed voelt voor jou. En hou het vooral luchtig. Wees dus niet te zwaar op de hand. Maak er een speelse meditatie van. Je kunt je concentreren op overvloed door het woord voor je te zien alsof je naar de televisie kijkt. Het woord staat op het scherm geschreven. Kijk ernaar. Overvloed kan ook een kleur of vorm hebben. Als dat voor jou zo is, projecteer die dan bijvoorbeeld op je denkbeeldige TV scherm.

Mocht je niet zo visueel ingesteld zijn, dan zing en/of herhaal je het woord overvloed in een rustig tempo. Als een mantra. Dat mag hardop of in stilte. Kies wat bij jou past. Het is belangrijk dat je ervaring fijn is. Je mag je ook simpelweg op het gevoel focussen. Alles is goed, zolang het jou helpt je band met de overvloed in het Universum te versterken.

Wees je bewust van jouw kansen en uitdagingen

Neem je vandaag (of iedere andere voor jou geschikte dag) voor om je extra bewust te zijn van de overvloed die er al is in je leven. Ben je blij met waar jij lekker veel van hebt of zou het ook een onsje minder mogen? Waar kan je situatie stukken beter?

Maak je niet druk als overvloed manifesteren nog niet helemaal lukt!

Veroordeel jezelf niet voor de dingen die nog niet lopen zoals je zou willen. Duik niet te diep in de emoties. Registreer het. Zie het als een leuk spelletje. Licht en luchtig. Alles waar je beter in wilt worden begint met bewustwording en dat is je enige doel voor vandaag.

Wat vond je van dit eerste deel van de minicursus overvloed manifesteren?

Ik hoop van harte dat je er veel aan hebt gehad. Als je vragen hebt, iets wilt delen of als je suggesties hebt, laat dan gerust een reactie achter. Je krijgt altijd van mij persoonlijk een reactie. Ik hoop gauw van je te horen!

 

Veel Liefs,

Anja


Klik hier om naar deel 2 van de gratis cursus overvloed manifesteren te gaan. Het tweede deel gaat over de wet van geven en ontvangen en hoe jij die kunt toepassen in je leven. Je overvloed gaat stromen!


Jouw Spiegeltje » Law of Attraction » Overvloed Manifesteren? Gratis mini cursus!

 

 

Deel en/of like Jouw Spiegeltje. Dank je wel!

3 Replies to “Overvloed Manifesteren? Gratis mini cursus!”

 1. Wat een aanwinst, deze site. Ik volg hem al jaren (deze nu is de vernieuwde versie). Ook doe ik hier regelmatig een Bestelling bij het Universum. Het regelmatig op deze site blijven lezen is nodig want ongewild zak je door alles om je heen vaak weer af. Ik werk geruime tijd al een een manifestatie die maar niet wil lukken. De zorgen en de angst zijn natuurlijk een factor, dat is lastig. Het lijkt wel naarmate je ouder wordt dat de dingetjes steeds pittiger worden. Maar volgens mij wil de ziel dat ook, je bent hier geïncarneerd om te groeien en dat gebeurt niet zo als alles maar gemakkelijk en vanzelf gaat. Soms vraag ik dan toch maar een beetje hulp van “buitenaf”. Net dat zetje kan weleens nodig zijn. Want als je eenmaal de goede flow te pakken hebt en je kent de principes van de wet van aantrekking, dan ga je hard. Ik Bestel bij het Universum (en alles dat is) voor vandaag mijn gewenste manifestatie. Veel dank, lieve Anja.

  1. Hoi lieve Pascal,

   Dank je wel voor je lieve complimenten! Wat fijn om te horen dat je blij bent met Jouw Spiegeltje. Ook de site groeit, net als jij. Let op wat je zegt hoor, bijvoorbeeld: “naarmate je ouder wordt worden de dingen pittiger”, dat is een overtuiging die waarheid wordt. Is het echt waar? Je ziel wil gemak, wel groei natuurlijk, maar het hoeft niet moeilijk te zijn, tenzij je daarvoor kiest. Dat mag natuurlijk 🙂

   Zorg ervoor dat je jezelf zo snel mogelijk verlost van zorgen en angst. Die twee staan alles in de weg. Ze blokkeren je in alle opzichten. Heel slecht voor je vibratie. Je krijgt van het Universum dan alleen maar meer om bang voor te zijn en je zorgen om te maken. Werk dus eerst daaraan, voor je werkt aan manifestaties, zoek er desnoods wat hulp bij. Angst en zorgen zijn nergens voor nodig, wat er ook gebeurt in je leven!

   Veel succes Pascal!

   Veel Liefs,

   Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Wil je deze tekst gebruiken? Neem dan contact op!