Leven in Overvloed is ook Jouw Geboorterecht!

Leven in Overvloed is ook Jouw Geboorterecht!

Vrouw staat met twee open armen in een grasveld met bloemen en gouden kleuren want leven in overvloed is je geboorterechtOok jij kunt leven in overvloed met behulp van de Law of Attraction. En dat is helemaal niet zo moeilijk als denkt. Durf jij je overvloed te claimen? Daar is absoluut helemaal niets mis mee. Je verdient het gewoon om in totale overvloed te leven.

Het is zelfs je plicht om dit te doen. En er is zeker niets zondigs aan. Het heeft ook helemaal niets te maken met egoïstisch materialisme.

 

 

Maar heel veel mensen zijn jammer genoeg negatief geconditioneerd en geprogrammeerd op leven in overvloed. En velen geloven zelfs heilig dat er wat mis is met het overvloedig genieten je leven. Vooral op financiële overvloed zitten bij de meesten enorme blokkades. Dit resulteert in armoede denken. En als daarin blijft hangen, zul je altijd overal een te kort aan ervaren. Dat geldt vooral voor financiële overvloed. Maar ook voor alle andere dingen die je in overvloed mag hebben. Zoals gezondheid, geluk, Liefde, waardevolle vriendschappen, persoonlijke groei en ontwikkeling, etc.

 

Advertentie:
 


 

Ook Jij Mag Genieten van een Leven in Overvloed!

Juist als je bezig bent met spirituele ontwikkeling is het belangrijk dat je over genoeg middelen beschikt om die ontwikkeling volop te steunen. Leven in overvloed is dus eigenlijk je plicht. En het Universum gunt jou alles hoor.

Je mag echt alles zijn, doen en hebben wat je echt wilt. Je mag overal een overvloed aan hebben. Het is helemaal niet nodig om je hiervoor te schamen. Het Universum steunt je in alles wat je maar wilt. Het zal je nooit veroordelen. Dus oordeel niet zo hard over jezelf. Je mag alles hebben waar je naar verlangt…

 

Iedereen kan leven in Overvloed

Dit meisje straalt uit dat leven in overvloed je absolute geboorterecht isMaar zo ongeveer alle mensen zijn tegenwoordig heel anders geprogrammeerd. En geloven jammer genoeg zelfs dat er wat mis is met het wensen van prachtige dingen. Je gelooft bijvoorbeeld dat het een heel spiritueel is om te leven in schaarste. Of in “eenvoud”. Dat is eigenlijk een net woord voor leven onder nogal karige omstandigheden.

En ja hoor: soms kan het ook heel goed zijn om tijdelijk afstand te nemen van alle welvaart en luxe. Je hoort mij niet zeggen dat daar wat mis mee is. Ook ken ik mensen die heel gelukkig zijn zonder veel spullen, geld, etc. Natuurlijk kan dat. En het mag! Ook daar is helemaal niets mis mee! Je mag kiezen.

Ieder mens heeft een vrije wil in dit prachtige Universum! En ik respecteer jouw keuze.

 

Leven in Overvloed: het grote misverstand…

In overvloed leven betekent absoluut niet dat je een villa vol rotzooi en dingen die je niet nodig hebt moet betrekken. Veel mensen associëren overvloed met een verslaving aan materiële zaken. Of met egoïsme. Maar je hoeft helemaal geen dure boten, auto’s en andere welvarende dingen te bezitten. Leven in overvloed betekent zoveel meer dan alleen maar materiële luxe! Veel mensen denken dat overvloed zich hiertoe beperkt.

Maar leven in overvloed is een veel ruimer begrip, dan alleen materiële welvaart. Als het jouw ding niet is dan hoef je echt niet ineens je te gaan omringen met dure spullen die je niet blij maken. Waarom zou je? Je bent niets verplicht hoor!

In overvloed leven betekent gewoon dat je alles kunt doen, zijn en kopen wat je nodig hebt. En dan bedoel ik wat je echt nodig hebt. Zelfs als je in overvloed leeft, kun je dus heel goed een simpel leven leiden! Waarom zou dat niet kunnen?

En misschien kies jij liever voor een overvloed aan gezonde voeding voor je lichaam. Of wat dacht je van je “spirituele voeding”? Je kunt dus ook een overvloed hebben en die besteden aan coaching, opleidingen, workshops, boeken, etc. Hoe beter jij voor jezelf kunt zorgen, hoe beter je weer voor anderen kunt zijn. Ook dat is een prachtige eigenschap van een rijk leven in overvloed leiden.

 

Een leven in overvloed is juist fantastisch!

Leven in Overvloed is fantastisch, de vrouw op de foto blaast energie uit haar handenWant met overvloed kun jij van de wereld een betere plek maken. Je bent in staat om echt iets te betekenen voor mensen. Zoals mooie projecten starten. Of een community op internet waar je mensen steunt. Zoiets als wat ik doe dus! Want daar steek ik mijn overvloed in.

Ik gebruik het bijvoorbeeld om jou gratis te steunen in het creëren van een fantastisch leven. Dat is mijn missie en passie hier op deze planeet. Ik leef verder heel eenvoudig. Want daar voel ik me super goed bij. Maar ik beschik over alles wat ik nodig heb. Ik heb alles wat ik wil. En ik wil er vooral zijn voor jou!

 

Leven in Overvloed: je mindset veranderen is de eerste stap!

Overvloed manifesteren met behulp van de Law of Attraction betekent simpelweg dat je nieuwe overtuigingen moet aannemen. Overtuigingen die krachtig zijn. Die een leven in overvloed steunen. En ik bedoel hiermee niet alleen overtuigingen met betrekking tot overvloed. Maar ook overtuigingen over jezelf, anderen en het leven in het algemeen.

Want om alles te hebben wat je hartje begeert, is het belangrijk om altijd in een hoge vibratie te leven. En dat kan alleen als je jezelf programmeert met positieve, krachtige overtuigingen. Natuurlijk moet je dan ook alles wat negatief is definitief uit je systeem verbannen. Want iedere gedachte is namelijk energie. En iedere gedachte zendt weer een bepaalde frequentie uit.

 

Volgens de Law of Attraction trekt het gelijke, het gelijke aan

Als je negatief denkt, blokkeer je alle positieve gedachten die je ervoor hebt uitgezonden. Op die manier saboteren veel mensen zichzelf. En dat is ook de reden waarom je, als je bijvoorbeeld geld manifesteert, je het snel weer kwijtraakt.

 

Advertentie:
 


 

Want negatieve gedachten toelaten en ook je bestelling aan het Universum doorgeven, is net zoiets als bij een online warenhuis iets bestellen. Om vervolgens na een uur te bellen dat je twijfelt aan je bestelde artikel. Dan cancel je je bestelling. En zo werkt het dus ook met de Wet van Aantrekking. Het is heel belangrijk om je hier bewust van te zijn. Het Universum kun je heel goed vergelijken met een “online warenhuis”.

 

Leven in Overvloed kan alleen als je een Overvloed Vibratie uitzendt!

Alleen dan kan het Universum jouw frequentie/vibratie matchen. En dit is een wetmatigheid. Je kunt alleen maar aantrekken wat exact past bij de frequentie van jouw vibratie. Zo simpel is het dus. En toch ook weer niet. Want als er bij jou veel stoorzenders actief zijn, zoals negatieve gedachten, gevoelens, gewoontes etc. dan ben je niet op de juiste golflengte.

Dat is net zoiets als afstemmen op een radiozender maar niet precies op de juiste frequentie. Als je er net een beetje naast zit, dan hoor je de uitzending nog wel. Maar er is een boel ruis. En soms lekken er zelfs andere zenders door. Zo werkt het Universum dus ook.

Als je niet exact afstemt op het leven in overvloed dat jij wenst, krijg je “ruis op je Universele zender”. En dan trek je allerlei ongewenste zaken aan. Of het lukt niet om aan te trekken wat je wilt. Dat is niet de bedoeling. Het is belangrijk dat je een exacte energetische match uitzendt om te kunnen manifesteren wat je wilt.

 

Je moet dus ontvankelijk zijn voor Leven in Overvloed…

Je gooit ook geen vers gezette thee in een papieren koffiefilter toch? Dat doe je uiteraard in een theekopje of in een theeglas. Een kopje kan het water ontvangen zonder het te laten weglekken. Die koffiefilter kan dat niet. Daar loopt alles meteen weer uit. Dat is waar de koffiefilter voor is bestemd. Het ontvangt filterkoffie en heet of kokend water. Maar je kunt er geen rijst in koken. Dat zou me daar een vieze kliederboel worden!

 

Leven in Overvloed: Zie jezelf als een (energetische) ontvanger…

Ben jij er klaar voor om alles wat je wilt te ontvangen? Of lekt het allemaal meteen weer weg uit je systeem? Die “gaten” zijn de gebieden in je punt van aantrekking, die je extra aandacht mag geven.

Ik ken veel mensen die wel geld aan kunnen trekken bijvoorbeeld. Maar zodra ze het hebben, is het even zo snel weer verdwenen. Oftewel: het lekt uit hun systeem/vibratie! Net als vers gezette thee in een koffiefilter gooien in plaats van in een theekopje.

En als je bijvoorbeeld in een armoede vibratie zit, dan ben je natuurlijk niet klaar voor financiële rijkdom. Dat matcht niet met elkaar. In overvloed leven is dan een frequentie die je niet kunt bereiken. Zolang je een vibratie van gebrek en te korten uitzendt, is rijkdom onbereikbaar. Het blijft dan jammer genoeg een illusie. Een sprookje, dat geen werkelijkheid kan worden, omdat je ontvangststation niet op de juiste zender is afgestemd. Alles draait om afstemming. Als je juist bent afgestemd stroomt alles naar je toe en ben je klaar om te ontvangen…

Zolang je op de golflengte zit van schaarste en denken in te korten, gebreken en alles wat je niet hebt, is het onmogelijk om je af te stemmen op de rijkdom en andere overvloed die je wilt.

 

De grootste “stoorzenders” voor een leven in overvloed

Leven in overvloed lukt vaak niet door onbewuste programmering. De jonge vrouw op de foto staat bij hoge graspalmen en voelt zich niet fijn, is het onbewuste programmering?Beperkende overtuigingen en angst zijn de grootste boosdoeners als het aankomt op het aantrekken van wat je wilt. En dat is weer te wijten aan onbewuste programmering. Daar komt vrijwel alles wat je in je leven ervaart op neer. Want je onderbewustzijn heeft de touwtjes in handen. En dus niet je bewuste geest.

Daarom zie je zo vaak dat mensen best wel in overvloed willen leven, maar het mislukt keer op keer. Wat ze ook doen. Ze gunnen het zichzelf met hun bewuste geest helemaal. Maar desondanks lukt het niet om het te manifesteren. Want hun onbewuste programmering zit hen in de weg. Jouw onderbewustzijn verraadt het meteen als je overvloed blokkades hebt.

Het bewijs hiervan zie je terug in je fysieke realiteit. Wat jij nog lastig vindt om te manifesteren, is iets in je onbewuste programmering dat jou nu nog blokkeert. Het is een onbewust programma dat op de achtergrond zijn gezag laat gelden. Zolang je hier niets mee doet, is het onmogelijk om jouw droomwerkelijkheid te creëren. Dat lukt niet.


Leven in Overvloed: Vraag jouw Gratis LOA Coaching Sessie aan!

Jij wilt de Wet van de Aantrekkingskracht voor je laten werken in plaats van tegen je. Maar je weet niet goed hoe het echt werkt. Het lijkt wel of je juist het tegenovergestelde ontvangt van dat wat je wilt. Of dat nou gaat om geld, gezondheid, leven in overvloed in het algemeen.

Of loop je misschien tegen andere blokkades aan? Veel mensen hebben het gevoel dat ze zijn vastgelopen. Want je hoort zoveel tegenstrijdige dingen en wordt overspoeld met tools en goedbedoelde adviezen, die lang niet altijd zo goed werken als het lijkt. Is dit herkenbaar voor je? Neem dan contact met me op voor een verhelderende gratis LOA coaching sessie!

Tijdens je gratis LOA Coaching Sessie:

 • Onderzoeken we samen wat jou remt om je droomleven te leiden
 • Krijg je inzicht en krachtige tools aangeboden die wel werken
 • Zul je bevrijding en opluchting ervaren

Klik hier om je gratis sessie aan te vragen!


Angst en Stress: Vibraties die jouw leven in overvloed blokkeren…

Angst en stress zenden een vibratie uit die heel laag is. Hierdoor voel je je slecht. En je voelt je slecht omdat je niet meer bent afgestemd op wie je werkelijk bent.

Je bent dan ook niet meer afgestemd op het Universum. Want het Universum kent geen angst of andere lage vibrationele emoties. Het Universum is pure Liefde. En jij bent dat ook. Althans: je Hogere Zelf is pure en onvoorwaardelijke Liefde.

Liefde is wie je werkelijk bent. En een leven in overvloed is pas mogelijk als je weer terugkeert naar die oorspronkelijke staat van zijn. In Liefde gun jij jezelf en ieder ander alles. Inclusief alle rijkdommen die het leven biedt. Onvoorwaardelijke Liefde kent immers geen beperkingen. Het is niet voor niets onvoorwaardelijk!

Als je in rijkdom en overvloed wilt leven, zul je dus moeten afrekenen met je angsten, beperkende gedachten, stress en alles wat niet fijn aanvoelt. Want dit zijn de grootste blokkades voor de meeste mensen. Voor jou ook? Je bent er niet alleen mee hoor. Het zit er zo ingebakken. Alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Maar dat is het natuurlijk niet!

 

Leven in Overvloed kan pas als je jezelf bevrijd

Je zult dus mentaal moeten huishouden om je beperkende gedachten, overtuigingen, gevoelens, emoties, etc. op te ruimen. Werken met de Wet van de Aantrekkingskracht is niet voor luie mensen. Het gaat niet vanzelf.

Met oude manieren van denken kun je niet verwachten dat er spontaan positieve veranderingen optreden. Als je alles bij het oude laat, dan is dat dus exact wat je zult terugzien in je fysieke werkelijkheid. Omdat het de frequentie is die je uitzendt naar het Universum. Zo simpel is het. En toch ook weer niet.

 

Leven in overvloed: Wijzig je frequentie…

Maar HOE doe je dat dan? Dat is voor veel mensen een eeuwig vraagstuk waar ze in blijven hangen. Want bewust willen ze het allemaal. Daar ligt het echt niet aan. En jij wilt het ook. Dat weet ik gewoon heel zeker. Want ik twijfel echt geen seconde aan al je zuivere en goedbedoelde intenties.

Niemand vindt het fijn om in een lage vibratie te leven. Ik ken in ieder geval niemand die dat bewust voor zichzelf creëert. Jij wel? Heb je wel eens iemand gezien die er bewust voor kiest om continue in angst en paniek te leven?

Het kans soms lijken alsof mensen het bewust expres doen. Maar in werkelijkheid is het hun onderbewustzijn dat hiervoor zorgt. Al die onbewuste programmering dus! Veel mensen hebben er de grootste moeite mee om die te doorbreken.

 

Leven in overvloed leer je vaak niet van huis uit…

Je hebt bijvoorbeeld op school heel veel dingen geleerd. En vast ook veel nuttige dingen. Maar wat ze je niet leren is hoe je bijvoorbeeld negatieve gedachten en emoties om kunt buigen in positieve. Ze hebben je niet geleerd dat je je eigen werkelijkheid kunt scheppen door je gedachten en emoties te veranderen. En zo dus je vibrationele frequentie in positieve zin te verbeteren…

Hoe anders zou de wereld eruitzien als ze dat wel zouden doen! Stel je dat eens even voor. Hoe fijn zou de wereld dan zijn! Je zou een totaal andere maatschappij krijgen. Wat een fantastisch idee is dat! Maar jammer genoeg is dat nu nog een utopie. En al hoewel je niets kunt uitsluiten, zie ik dit er voorlopig nog niet van komen.

Ik hoop dat dit in de toekomst wel gaat gebeuren. Gelukkig zijn er steeds meer docenten tegenwoordig die kennis hebben van de Law of Attraction. En dit ook overdragen op hun leerlingen.

Maar jammer genoeg krijgen de meeste kinderen dit soort vaardigheden nu nog niet mee van school. En meestal ook niet van je ouders, opvoeders en andere volwassenen om je heen. Want die zitten met dezelfde beperkende overtuigingen als jij nu hebt. Ze weten simpelweg niet beter. Dat is de grote reden waarom ze het jou ook niet kunnen leren. Het is geen kwade wil. Meestal niet in ieder geval!

 

Is een leven in overvloed dan alleen weggelegd voor de elite?

Omdat zoveel mensen vastzitten in beperkte denkpatronen, is een leven in overvloed nu nog weggelegd voor een enkeling. En dat zijn mensen die een succes mentaliteit hebben. Sommigen van hen hebben die via hun opvoeding meegekregen. Maar dat geldt echt niet voor iedereen. De meesten hebben het pas later in hun leven geleerd.

Persoonlijk ben ik daar een goed voorbeeld van. Vanuit mijn opvoeding kreeg ik juist alleen maar beperkende overtuigingen en gedachten mee. Mijn jeugd was een horror scenario. Ik heb mij daar zelf los van moeten maken. Zonder hulp van huis uit. Dat deed ik pas op latere leeftijd. En ik ben blij dat ik mezelf heb bevrijd en nu kan doen wat ik doe. Dat maakt van mij een intens dankbaar mens.

Het is zeker niet vanzelf gegaan. Natuurlijk niet. Want zo werkt het nou eenmaal niet. Het is heus geen kwestie van een magische formule inzetten en POEF de hele boel is veranderd in een sprookjesparadijs. Toverstokjes bestaan nou eenmaal niet.

Ik heb er dus echt heel hard voor moeten werken om al die oude patronen los te laten. En even hard om ze vervolgens te vervangen voor betere. Het is me gelukkig uiteindelijk gelukt. En ik weet gewoon heel zeker dat jij hetzelfde kunt. Want jij en ik zijn niet anders of zo. Ook had ik geen “dom geluk”. En met toeval had het al helemaal niets te maken. Want dat bestaat niet.

 

Leven in overvloed was (en is) voor mij een bewuste keuze…

En diezelfde keuze kun jij ook maken. Dat is dan weer wel heel simpel. Kiezen is niet zo moeilijk… Maar je moet het wel doen. Veel mensen vergeten dat… Alle veranderingen beginnen met het maken van een keuze om ervoor te gaan. Dat is altijd je eerste stap. Een stap die velen eng vinden om te zetten. Want het betekent afscheid nemen van je oude ikje. En het betekent dat je je comfort zone moet verlaten.

 

Vanuit je comfort zone kun je niet leven in overvloed

Die comfort zone voelt dan misschien wel comfortabel aan. Maar vanuit je comfort zone is er geen enkele verandering mogelijk. Als je blijft hangen in het veilig aanvoelende oude vertrouwde, dan blijft alles ook bij het oude. Het uit die zone stappen voelt eng voor veel mensen. Het maakt je doodsbang. Want het is onbekend terrein.

Maar gelukkig kun je met een beetje oefenen heel vertrouwd raken met nieuwe, onbekende terreinen. Alleen vraagt dat wel om een boel lef. Er is moed voor nodig om die stap te zetten. Als je wilt leven in overvloed, dan heb heb je geen andere keuze. Je kunt niet in een armoedebewustzijn blijven hangen lieve schat. Ook al kun je je nog zo prima redden en wet je te overleven.

Er is niets nobels of moois aan armoede denken. Je doet jezelf (en anderen) namelijk onrecht mee aan. Natuurlijk kun je gelukkig zijn onder alle omstandigheden. En dat moet ook. Want je moet niet wachten met gelukkig zijn tot alles wat je wilt in je fysieke werkelijkheid is gearriveerd. Zo werkt het nu eenmaal niet.

 

Je kunt NU al Gelukkig zijn want dat is de Vibratie van leven in Overvloed!

Bassie de clown: wat er ook gebeurt: altijd blijven lachen: dat is de vibratie van in overvloed levenWaar je ook staat in je leven. En wat er ook gebeurt. Je kunt BLIJ zijn! Echt waar! Ken je die uitspraak van de clown Bassie nog?

“Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen”.

Dat was een prachtige wijsheid van die clown, die me altijd is bijgebleven! Misschien besefte hij zelf niet hoe wijs zijn eigen woorden waren. Maar ze hebben mij er later aan herinnert dat dit dus de manier is om alles wat je wilt aan te trekken. Dank je wel Bassie!

NU al blij zijn voor alles wat komt is een van de “geheimen”voor een leven in overvloed. En NU al doen alsof het zo is. Voel NU de dankbaarheid. Wacht er niet mee. Want al die gevoelens veranderen je punt van aantrekking.

Dat brengt mij (en jou) in de vibratie waarin je wilt zijn. Je moet vooral niet kijken naar je huidige omstandigheden. Focus je alsjeblieft niet op alles wat er nu nog niet is. Weet dat het komt. Want dat IS zo. Als jij je op de juiste frequentie weet af te stemmen, dan staat niets je meer in de weg om een leven in absolute overvloed te creëren.

 

Ook JIJ kunt leven in overvloed…

Het is echt je geboorterecht. En eigenlijk is het dus je plicht om zo te gaan leven. Het is heus niet zo, dat je gedoemd bent om in armoede en beperking te blijven hangen. Het is zelfs heel erg makkelijk om de boel om te buigen. Als jij bereid bent om het werk te doen natuurlijk!

 

Leven in overvloed is makkelijk als je ervoor kiest!

Alles begint met het maken van een keuze. Succes, rijkdom, overvloed, geluk, gezondheid en ga zo maar door, zijn keuzes. En het begint allemaal met het nemen van een radicale beslissing. Namelijk dat je weigert om nog langer te geloven dat je je omstandigheden niet kunt veranderen. Een beslissing om te gaan voor een beter leven in overvloed aan alles wat je hartje begeert.

Je kunt het! Geloof in jezelf. Laat het idee los dat het normaal is om in schaarste te leven. Want het is niet spiritueel om arm te zijn. In tegendeel zelfs. Je kunt anderen nu eenmaal niet helpen als je niet over de middelen beschikt die hiervoor nodig zijn.

 

Wil jij leven in overvloed? Reageer!

Zit jij nog vast in beperkende overtuigingen en onbewuste denkpatronen? Laat het me weten! Deel het in een reactie. Of heb je vragen? Stel ze gerust. Ik publiceer regelmatig artikelen die jou steunen om het geweldige leven te gaan leiden dat je zo verdient.

Misschien heb je vragen. Stel ze gerust. Ik ben er voor jou! En je email adres blijft onzichtbaar. Dus maak je geen zorgen. Je mag van mij ook gerust een nep naam gebruiken als je niet herkend wilt worden. Ik vind het belangrijk dat jij je veilig voelt. En ik gun jou een leven in overvloed. Dus wees niet verlegen hoor lieve schat. Je verdient aandacht en Liefde. En van mij krijg je altijd een hoogst persoonlijke reactie. Dat is mijn belofte aan jou!

Je mag vanzelfsprekend ook je tips delen met de community! Leuk zelfs! Wie weet leer ik weer iets van jou. Dat is toch alleen maar prachtig!

 

? Veel Liefs, Anja ?


Jouw Spiegeltje » Law of Attraction » Leven in Overvloed is ook Jouw Geboorterecht!

 

Deel en/of like Jouw Spiegeltje. Dank je wel!

10 Replies to “Leven in Overvloed is ook Jouw Geboorterecht!”

 1. Tja, je zult wel gelijk hebben, doch, als ”t in mijn straat regent dan regent’ ’t in mijn straat, wat ik zelf ook van regen mag vinden, sommige zaken zijn of blijven, tenminste objectiviteit!
  Wanneer er een politieke verkiezing is in jouw dorp of stad, bv. en de meerderheid stemde, geel en geen rood, bv., dan blijft toch’ ’t feit dat de meerderheid’ geel’ heeft gestemd, hoe je er dan ook verder over denkt: ‘geel’ blijft ‘geel’ en ‘rood’ blijft rood!
  Natuurlijk wat je met deze gegevens doet is puur persoonlijk!
  Maar er bestaat toch ook zoiets als een of tenminste de objectieve realiteit!

  1. Hoi lieve Alysa,

   Dank je voor je fantastische reactie. Die is heel herkenbaar. Want ik heb er jaren ook zo over gedacht. Maar nu niet meer. Laat het me je uitleggen: Niets is echt objectief. Want even jouw voorbeelden nemende: de ene mens wordt geweldig blij als het regent, de ander zakt weg in een (bijna) depressie, weer een ander wordt er nogal knorrig door. En dan zijn er mensen die de regen als te veel beschouwen of juist te weinig. Er zijn mensen die denken dat ze er ziek van worden en anderen zien het als een verfrissende douche. En verkiezingen idem dito: je kunt er blij mee zijn en denken en geloven dat het een geweldige zegen is, zelfs als jouw partij niet heeft gewonnen, of je kunt woedend zijn over de corruptie, het onrecht, of gewoon boos en teleurgesteld. Dus al die gevoelens, gedachten, etc. bepalen JOUW beeld van de wereld en hoe jij leeft, dus JOUW realiteit… Er zijn dus heel veel realiteiten… En het is allemaal een illusie. Want als het objectief was, zouden we er allemaal hetzelfde op reageren. En dat doen we dus niet. Snap je wat ik bedoel…

   Het gaat in dit artikel over je persoonlijke realiteit, en ieder mens heeft zijn/haar eigen innerlijke realiteit. We reageren allemaal anders op exact dezelfde dingen. En juist die beleving van “realiteit” die objectief lijkt, creëert je fysieke realiteit. En hoe je in het leven staat. Dat kleurt je realiteit. En die kleur is voor iedereen anders. Het is tevens je punt van aantrekking…

   ? Veel Liefs, Anja ?

 2. Lieve Anja, wat een geweldig mooi mens ben jij toch! Ook dit stuk is heel helder geschreven! Maar toch lukt het mij niet om te manifesteren wat ik wil, dat komt dan waarschijnlijk door het onderbewustzijn. Maar hoe kan ik dat dan onderscheiden en veranderen?
  Ik was voor m’n gevoel heel goed bezig met positief denken en zijn. Ik stuurde liefde in overvloed naar alles en iedereen en toch word ik afgelopen weken geconfronteerd met onverwachtse rekeningen en apparatuur wat allemaal kapot gaat en moet vervangen. Het geld stroomt er dus uit in plaats van naar binnen….
  Kan je mij uitleggen hoe ik die programmering kan omzetten of stopzetten??? Positief zijn en blijven word me wel heel moeilijk gemaakt momenteel.
  Heel veel liefs
  Denice

  1. Hoi lieve Denice, Dank je voor je geweldige reactie en je openheid. Die bewonder ik! Je bent heel moedig, echt waar! De reden waarom het niet lukt komt al naar voren in de derde zin, waarin je schrijft: “Maar toch lukt het mij niet om te manifesteren wat ik wil…” BOEM, daar is het… Voorbeeld: Jij besteld wat bij een online warenhuis, en je bent dol enthousiast. Je wilt wat je bestelt heel erg graag. Maar een dag later begin je te twijfelen, want je artikel is nog niet gearriveerd. En je belt teleurgesteld op, dat je eraan twijfelt of het ooit nog zal komen en eigenlijk ook of je het wel kan betalen, je zegt het gaat niet lukken… Dus je zegt je bestelling af…

   Je “affirmeert” ook dat het geld eruit stroomt in plaats van naar binnen. Alles wat we zeggen en denken en vooral voelen, zendt een vibratie uit. Voorbeeld: je vraagt een lening aan… en je gelooft dat je die lening krijgt. Je gegevens worden genoteerd en er wordt onderzocht of je hem gaat krijgen. Een dag later bel je op en je zegt: “Er stroomt bij mij meer geld eruit dan erin komt…” Wat denk je dat het antwoord op je lening aanvraag zal zijn… lijkt me niet zo moeilijk…

   Een derde patroon dat ik bij je zie is dat je denkt dat het je allemaal overkomt. “Positief zijn en blijven word me wel heel moeilijk gemaakt momenteel”. Alsof er iets of iemand van buitenaf een afstandsbediening heeft waarmee jouw emoties en gedachten worden gestuurd… ?

   Ik kan je niet hap snap uitleggen wat JIJ kunt doen op dit moment. Er is geen magische formule die alles met 1 “trucje” oplost. Want die trucjes bestaan niet. Daarvoor is wat meer research nodig en dan is het werken geblazen. Op mijn YouTube kanaal heb ik héél veel videos over de Law of Attraction en ook over de werking van het onderbewustzijn. Dat is allemaal gratis, maar je moet het wel echt tot je nemen én doen wat ik vertel. Dat bedoel ik niet autoritair hoor, maar als je wat wilt veranderen heb je geen keuze. Ik kan je ook heel goed begrijpen, want ooit dacht en voelde ik net als jij. En dacht ik dat de boel me “overkwam”. Tot ik echt leerde en besefte dat alles van binnenuit komt. Alles! En dan kun je het je niet meer permitteren om te roepen: “Ja maar het is toch zo, want ik heb al die rekeningen en m’n apparatuur gaat toch kapot, er stroomt meer uit dan erin komt, het is zo”. En juist door dat te roepen, blijf je jezelf saboteren. Want je focust je op de fysieke realiteit van dit moment en dan vooral op de dingen die je niet wilt.

   Enfin, dit is een nieuwe artikel waard, dat ga ik schrijven! Als je echt wilt onderzoeken wat JOU belemmert en wat er in jouw unieke geval aan gedaan kan worden, dan bied ik je met alle Liefde een gratis kennismakingssessie aan met mij op Skype. Helemaal gratis en vrijblijvend. Dan onderzoeken we samen wat het is dat jou tegenhoudt en wat je eraan kunt doen. Je kunt je hier opgeven en dan krijg je vrijwel direct een mail met gegevens over hoe je een afspraak kunt maken okay: https://forms.aweber.com/form/16/1214926316.htm

   Ik neem dan alle tijd voor je, want ik heb nooit haast als ik mensen help. Jij verdient het. Mooi cadeautje toch! En je gegevens etc. zijn veilig bij mij. Dus wees gerust, ik wil je gewoon heel graag steunen!

   ? Veel Liefs, Anja ?

   1. Wow, je slaat de spijker weer op z’n kop. Ik zie wat je bedoel! En ergens wist ik dit ook wel, ik ga dit eerst op me in laten werken. Heel erg bedankt voor je mooie aanbod, ik hoop dat ik het niet nodig heb en dat bedoel ik absoluut niet rot!!!
    Dankjewel Anja!!!
    Heel veel liefs
    Denice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Wil je deze tekst gebruiken? Neem dan contact op!