Positief denken: Wat doe je als het niet werkt?

Positief denken: Wat doe je als het niet werkt?

Positief denken alleen is niet genoeg om de Wet van de Aantrekkingskracht voor je te laten werken! Veel Law of Attraction en aanverwante goeroes beweren dat je met positief denken alleen, magische resultaten kunt boeken en instant alles wat je hartje begeert kunt manifesteren.

Positief denken: wat doe je als het niet werkt? Op de kleurenfoto zie je een vrolijke vrouw die bellen blaast, ze lacht © jouwspiegeltje.nlJammer genoeg is dit maar deels waar! Met als triest resultaat, dat veel mensen denken dat positieve gedachten en/of de Law of Attraction niet werken. Gelukkig is ook dat onjuist! Lees in dit artikel hoe het dan wel werkt. Leer hoe ook jij binnen de kortste tijd, als je de gratis tips tenminste consequent toepast, wél gewenste resultaten gaat zien.

En even voor alle duidelijkheid: ik ben absoluut een groot voorstander van positief denken. Ook weet ik dat het altijd werkt. Ik krijg behoorlijk veel vragen van jullie hierover. En dat begrijp ik. Er bestaat jammer genoeg ook veel verwarring over de kracht van positieve gedachten.

Veel mensen hebben het concept van positieve gedachten toegepast, maar zijn teleurgesteld geraakt in de werking ervan. Omdat ze geen resultaten zien. En dat is zo jammer. Ik vond het in ieder geval een mooie reden om er een artikel aan te wijden. Als je het leest en toepast, leer je hoe het dan wel vrijwel gegarandeerd altijd kan werken. Dus ook voor jou!

Je bent niet de enige die positief denken lastig vindt

Er zijn heel veel mensen, die net als jij, het “trucje” nog niet helemaal kennen! Het ligt ook niet aan jou! Je hebt tot nu toe gewoon onvolledige informatie gekregen! Ik ga je zo meteen haarfijn uitleggen, hoe het dan wel werkt. En het is heel makkelijk als je het eenmaal snapt. Zoals dat met zoveel dingen in het leven is!

Mij kostte het ook vele jaren, voor ik echt begon te begrijpen, hoe ik positief denken op de juiste manier kon inzetten. En daarmee bedoel ik uiteraard om wel succesvol te creëren wat ik maar.  Laat dat een troost zijn, mocht je denken dat het allemaal aan jou ligt als het even niet lukt. Het is een prachtig pad dat je bewandelt en er hoort ook geduld bij. En natuurlijk de juiste manieren om een en ander toe te passen. Want er is een bepaalde manier. Na veel vallen en weer opstaan heb ik die manier gevonden. Daarvoor ben ik heel dankbaar!

Positief denken: Alles is Energie (dus ook je gedachten)

Positief denken: alles is energie, ook je gedachten, een mediterende vrouw die naar een berg kijkt met de zon erboven, het is geen foto maar een tekeningAlles is energie. Dus ook je gedachten. Jij bent energie. De straatstenen waarop je loopt bestaan uit energie. Je voedsel is energie. Kortom: alles wat je ziet, denkt, ruikt, proeft, hoort en voelt is energie! Alle materie om je heen is materie geworden door bewegende energie deeltjes.

Alles is immers opgebouwd uit atomen. En atomen bestaan voor 99,9% uit energie en informatie. Dat kan iedere wetenschapper je bevestigen. Ze hebben lang gedacht dat atomen vaste materie waren, maar in de afgelopen jaren is men tot nieuwe conclusies gekomen.

Energie is altijd in beweging

Als het om grove materie gaat (bijvoorbeeld een stoeptegel), dan beweegt de energie minder snel, dan bij de wat meer verfijnde vormen van materie. Zoals bijvoorbeeld jouw gedachten. Alles heeft een bepaalde vibratie, een bepaalde trilling.

De bewegingspatronen (trilling) van energie noem je vibratie

Vibratie is de snelheid waarmee de energiedeeltjes bewegen (trillen). Afhankelijk van de snelheid, vormen energiedeeltjes een stoeptegel, een boom, een kiezel, een dier, jouw lichaam, etc. Hoe grover de materie, hoe lager (langzamer) de vibratie, hoe fijner, hoe hoger (sneller).

Ook Jij hebt een Persoonlijke Vibratie

Die vibratie zie je terug in alles wat jou vormt. Bijvoorbeeld in hoe jouw lichaam eruit ziet, hoe je persoonlijke leven is, je sociale leven, in wat je voelt, denkt, etc. Alles werkt samen in jou. Als je wilt weten wat jouw persoonlijke vibratie is, kijk dan naar hoe je leven er op dit moment uitziet. Dit is het resultaat van wat jij in je vibratie hebt zitten.

Energie en de kracht van jouw gedachten

Wat je denkt heeft een vibratie. Gedachten zijn energie. Wat je denkt heeft een eigen vibratie. Denk je mooie gedachten, dan beweegt die energie sneller, dan als je sombere gedachten denkt. Hoe negatiever de gedachte, hoe langzamer het trilt in jou. Vandaar dat mensen die depressief zijn zeggen dat ze zich “down” (laag) voelen.

Positief denken verhoogt je vibratie. Laat daar geen misverstand over bestaan. Maar het denken van positieve gedachten alleen is niet genoeg. Je moet ook aan je vibratie werken. Hou Jouw Spiegeltje in de gaten, want ik ga in toekomstige artikelen hier dieper op in. Vooral ook op de praktische kant. Voor nu is het belangrijk dat je begrijpt dat alles vibratie is…

Welke rol speelt positief denken in jouw leven?

Ben jij een positieve denker of zie je de zwarte kant van alles? Laat het me weten hoe jij werkt met oefenen met positieve gedachten. Levert het resultaat op? Wat zit er allemaal in jouw vibratie? Of heb je vragen? Reageer dan hieronder. Je krijgt gegarandeerd altijd een reactie van mij persoonlijk. Ik waardeer het enorm als je de moeite neemt om iets te laten weten!

 

Veel Liefs,

Anja


Jouw Spiegeltje » Law of Attraction » Positief denken: Wat doe je als het niet werkt?
Deel en/of like Jouw Spiegeltje. Dank je wel!

2 Replies to “Positief denken: Wat doe je als het niet werkt?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Wil je deze tekst gebruiken? Neem dan contact op!