Eerste hulp bij schulden? Gebruik de Law of Attraction!

Eerste hulp bij schulden? Gebruik de Law of Attraction!

Je kunt je financiële geluk een handje helpen. Wil je schuldvrij worden? Dan kun je de wet van de aantrekkingskracht als eerste hulp bij schulden inzetten! Op de foto een klavertje vierWist je dat je de Wet van de Aantrekkingskracht kunt gebruiken om schuldvrij door het leven te kunnen gaan? Dat kan dus echt! In dit artikel leer ik je gratis 3 onbekende technieken, waarmee je de Law of Attraction kunt inzetten als eerste hulp bij schulden.

Heb je heel snel geld nodig? Leer ze dan uit je hoofd en pas ze toe. Het werkt gegarandeerd en vaak sneller dan je denkt! Maar je moet het natuurlijk wel doen! Gelukkig zijn ze niet al te lastig om uit te voeren. Ook jij kunt het! Lees snel verder!

 

Advertentie:
 


Natuurlijk kun je de geldtechnieken ook gebruiken als je gewoon wat extra Euro’s kunt gebruiken. Ik heb ze zelf regelmatig succesvol toegepast in mijn leven. Omdat ik jou hetzelfde gun, deel ik deze kennis graag met je.

Iedereen verdient financiële overvloed. Daar kun je altijd over beschikken, crisis of geen crisis. Zelfs als je nu geen geld hebt, dan werkt het. Het heeft dus niets met je huidige omstandigheden te maken. Als je je daar te veel op focust trek je alleen nog maar meer financiële ellende aan. En dat wil je dus niet!


Tip: Bekijk mijn video over hoe de Wet van de Aantrekkingskracht echt werkt op YouTube:  https://youtu.be/0Q_4wzjRtGg


Je hebt met spoed geld nodig, maar je geld is op…

Klinkt dat bekend? Misschien zit je nu wel in zo’n situatie. En kun je best wat eerste hulp bij schulden gebruiken. Alleen wat je tot nu toe allemaal hebt geprobeerd werkt helemaal niet. Je wordt er niet vrolijk van!

Ik ken dit soort situaties uit persoonlijke ervaring. Hoe vaak ik in het verleden wel niet heb geroepen: “Help, mijn geld is op”, kan ik je niet vertellen, maar geloof me, het was heel erg vaak. Radeloos voelde ik me. Het leverde enorm veel stress op. Ik voelde me zo machteloos!

De rekeningen kwamen binnen, maar ik had niet de middelen om ze te betalen

Dus stapelden ze op (ze verdwenen in een lade of doos), en stegen ze. Op een gegeven moment krijg je namelijk boetes, omdat ze worden doorgestuurd naar de beruchte incassobureaus. Of in het ergste geval komt de deurwaarder eraan te pas. Laat ik je de verdere details maar besparen, die zijn gewoon niet leuk. Je kunt je er vast zelf wel iets bij voorstellen! En gelukkig behoren ze voor mij voorgoed tot het verleden!

Omdat ik al jarenlang bezig was met de Law of Attraction, de Wet van de Aantrekkingskracht, zocht ik me suf naar manieren om met spoed meer geld te manifesteren. Meestal lukte het me wel om cadeaus, bloemen, fietsen, televisies, etc. aan te trekken, maar geld bleef lastig. Tot ik op een gegeven moment in contact kwam met iemand, die me leerde hoe ik het aan moest pakken. Natuurlijk was ik een en al oor. En ik ben er destijds mee aan de slag gegaan.

Hoe vreemd sommige dingen ook klonken. Ik stond er gewoon voor open en had zoiets van: “Baat het niet dan schaadt het niet”. Ik had niets te verliezen. En jij ook niet. Het kost je qua geld niets. Alleen wat tijd voor de uitvoering. Hieronder leg ik het allemaal uit!

Snel veel Geld Aantrekken met de Law of Attraction

Eerste hulp bij schulden: snel veel geld aantrekken met de Law of Attraction... Twee handen houden een hart vast, met erboven een energie vortexHet is inmiddels vele jaren later. En inmiddels weet ik, hoe ik in geval van nood, soms zelfs binnen één dag geld heb weten te toveren. Echt waar! Nadat ik de technieken een hele dag lang had toegepast, kreeg ik de dag erna een excuusbrief van mijn energiemaatschappij. Ze hadden me eerder wijsgemaakt dat ik hen een enorm bedrag moest betalen. Ik zat met de handen in het haar.

In de brief stond dat ze een foutje hadden gemaakt en dat niet zij, maar ik geld kreeg, bijna 400 euro om precies te zijn! Lekker toch! Dit is maar één voorbeeld van de vele successen die ik met deze simpele technieken heb gemanifesteerd. En ik heb er nog veel meer! Deze zaak speelde in ieder geval al heel lang. Was het toeval? Ik denk van niet! Toeval bestaat niet! We zijn allemaal scheppers van onze eigen werkelijkheid. En het Universum steunt je 100%.

Jij kunt ook eerste hulp bij schulden krijgen via de Law of Attraction!

Ik doe en creëer intussen alles bewust via de Law of Attraction. Daar kan geen schuldhulpverleningsinstantie tegenop! Jij kunt er ook al je financiële schulden mee oplossen en daarna een zorgeloos leven leiden. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Nee hoor! Het is makkelijk, als je precies uitvoert, wat ik hieronder beschrijf. Pak maar vast een pen en papier om aantekeningen te maken. Zo vergeet je het later niet. Want het gaat natuurlijk niet vanzelf. Je moet er echt wat voor doen. Maar dat is leuk en makkelijk. En de reden waarom je het doet is je grote drijfveer. Jouw motivatie.


Tip: Gebruik alle drie de technieken tegelijkertijd. Afzonderlijk van elkaar werken ze minder goed!


Eerste Hulp bij Schulden via de Law of Attraction: Snuffelen aan je Geld…

Heb je wel eens genoten van de geur van een eurobiljet? Bijna iedereen weet hoe geld ruikt. Het is een geur die geen enkel ander voorwerp heeft. Iedereen heeft er wel eens aan geroken. Of de geur van een bankbiljet aan je handen geroken. Jij ook. En zo niet, dan wordt het de hoogste tijd! Want de eerste techniek waarmee jij met spoed geld gaat manifesteren, draait om de geur van (papier)geld.

Eerste hulp bij schulden en de Law of Attraction: heb jij een eurobiljet in huis?

De waarde maakt niet zoveel uit. Als je niets in huis hebt, ga dan naar de pinautomaat en trek er een tientje uit. Hopelijk heb je dat nog op je rekening staan. Zo niet, misschien is er dan iemand zo lief om jou 5 euro te lenen. Je hoeft het niet uit te geven. Zorg er in ieder geval voor dat je vandaag nog papiergeld in handen hebt. Er is geen verschil tussen 5 euro of 500 euro. Pin wat je nu kunt missen. Het blijft bij jou. Je bent het niet kwijt…

Draag het biljet bij je vandaag (en alle dagen erna) en ruik er zoveel mogelijk aan!

Liefst ieder uur. Besnuffel het net zoals je aan een roos zou ruiken. Of aan je favoriete parfum. Neem de geur helemaal in je op en herhaal voor jezelf hoe heerlijk geld ruikt. Word helemaal idolaat van de geur, vanaf vandaag is deze geur jouw favoriete luchtje! Zelfs als je de geur niet lekker vindt. Doe dan net alsof.

Je vraagt je nu vast af of ik gek ben geworden. Wees gerust. Het tegendeel is waar. Door aan geld te ruiken, stem je je af op de energie van geld. Geld, is net als alle andere levende en levenloze materie in deze wereld, energie.

Door de geur diep in je op te nemen en te genieten van dat biljet, dat je al hebt gemanifesteerd, stem je je af op de energetische vibratie van geld.

De Law of Attraction stelt, dat het gelijke, het gelijke aantrekt. Alles waar je je op afstemt, krijg je. Je ruikt dus niet aan je geld omdat je wanhopig bent, maar je ruikt eraan, omdat je laat zien dat je er heel blij mee bent en er nog meer van wilt. Liefst zoveel mogelijk. Daar denk je trouwens niet aan tijdens het ruiken aan je geld.

Eerste Hulp bij Schulden via de Law of Attraction: Liefde voor geld voelen…

Je ruikt nu als het goed is zo vaak mogelijk aan geld. Je bent al wat afgestemd op de vibratie ervan. Maar je gevoelens over geld zijn nog niet fantastisch. Waarschijnlijk voel je je nu nog onrustig of angstig als je denkt aan het saldo op je bankrekening. Om met spoed meer geld aan te trekken is het noodzakelijk, dat  je verliefd bent op geld. Tot nu toe heb je nog niet geleerd om echt van geld te houden. Sterker nog: je voelt momenteel angst en onrust om het gebrek aan geld in je leven. Anders zou je dit artikel niet lezen!

Door een simpele, maar heel effectieve oefening, kun je leren om gevoelens van liefde te kweken voor je financiële overvloed. Pak pen en papier en schrijf op waarom je dol bent op geld. Geld doet namelijk meer goed dan kwaad in plaats van andersom. Je kunt niet zonder. Ik ben bijvoorbeeld dol op geld, omdat ik er mijn huur mee kan betalen. Ook kan ik er gezond eten van kopen,  mijn rekeningen mee voldoen. Bovendien kan ik er plezier en ontspanning voor kopen, zoals lekker uit eten gaan of een dagje naar de sauna.

Jij hebt vast ook goede redenen om van geld te houden!

Schrijf er zoveel mogelijk op. Tot je echt niets meer weet. Als je het lastig vindt om redenen te bedenken, draai het dan om: “Als ik geen geld heb dan kan ik niet…. of heb ik geen….”  Wat daarachter komt is een goede reden om van geld te houden. Want je kunt het wel kopen als je het wel hebt. Schrijf dit op!

Lees wat je hebt opgeschreven zoveel mogelijk!

Tijdens het ruiken aan je geld bijvoorbeeld. Leer ze uit je hoofd en voel de liefde ook echt vanuit je hart. Omarm je financiën en het Universum zal je belonen. Gegarandeerd. Dit lukt alleen als je je niet focust op de (acute) schulden die je nu hebt. Of op je geldgebrek.

Telkens als er zo’n gedachte/gevoel in je opkomt, beantwoord je dit met alle redenen waarom je van geld houdt. Stop ze in je zak, zodat je ze de hele dag bij je hebt. En op ieder gewenst moment te voorschijn kunt toveren. Weiger om nog langer voeding te geven aan gedachten over schulden en te korten aan geld. Daar wil je niet nog meer van aantrekken.

Eerste Hulp bij Schulden via de Law of Attraction: De kracht van je gedachten gebruiken…

Misschien heb je op dit moment geen cent te makken. Of je bent platzak. Toch is het belangrijk om jezelf voor te houden, dat alles wat je nodig hebt er al is. Je gedachten zijn krachtiger dan je nu denkt. Jouw gedachten vormen samen een krachtig zendstation. Ook je gedachten zijn energie en hebben een vibratie. Door te denken alsof je alles al hebt wat je nodig hebt, trek je het naar je toe. Jouw gedachten maken je magnetisch!

Hou je niet bezig met de vraag waar het geld vandaan moet komen. Laat het hoe en wanneer helemaal los, alsof het onbelangrijk is. Focus je in plaats daarvan volledig op je verlangen om financieel vrij te zijn. Om alles te hebben wat je hartje begeert. Voel met heel je wezen hoe dat is. Hoe zou je je willen voelen? Kruip in het gevoel van een realiteit zonder deurwaarders, incassobureaus, schulden, etc. Een financieel vrije realiteit!

Wees vol vertrouwen over de uitkomst

Doe alsof de uitkomst nu al realiteit is. Weiger toe te geven aan angst, twijfel, ongeloof. Het motto is “fake it till you make it” (doe alsof totdat je bereikt wat je wilt manifesteren). Breng je innerlijke criticus tot zwijgen.

De beste vorm van eerste hulp bij schulden is je gevoel, je denken en al je zintuigen af te stemmen op de vibratie van geld. Voel liefde, optimisme, vertrouwen, blijdschap, wees positief afgestemd op je einddoel. Als je de marathon gaat lopen focus je je op de finish en niet op instorten na een paar honderd meter. Ga op dezelfde om met je financiën.

Wil je nog meer lezen over hoe je meer overvloed kunt manifesteren in je leven? Surf dan snel naar mijn gratis cursus, die je zonder inschrijven, direct online kunt volgen.

Hoe vond je dit artikel over Eerste Hulp bij Schulden?

Delen is heerlijk! Laten we elkaar blijven steunen in een rijk en gelukkig leven. En hou de Law of Attraction rubriek goed in de gaten voor nog meer geweldige tips, waarmee je je geld weer kunt laten stromen! Als je vragen hebt, dan mag je ze gerust stellen. Ik ben er gewoon voor jou en doe mijn best om zo snel mogelijk te reageren op jouw bericht. Je email adres wordt niet zichtbaar. Voel je vrij! Ik waardeer het enorm als je even de tijd neemt om te reageren. Alvast bedankt!

 

Veel Liefs,

Anja


Jouw Spiegeltje » Law of Attraction » Eerste hulp bij schulden? Gebruik de Law of Attraction!

Advertentie:
 


 

Deel en/of like Jouw Spiegeltje. Dank je wel!

10 Replies to “Eerste hulp bij schulden? Gebruik de Law of Attraction!”

 1. Het gezegde geld onder het kop kussen of onder de matras bewaren komt wel ergens vandaan .
  Dat er tegenwoordig zoveel mensen in de schuld zitten nu alles digitaal en met kaarten gaat ook .
  Mensen krijgen geen geld meer door de handen en kennen de waarde niet meer .

 2. Hallo Anja.

  Bedankt ! voor een leuke advies, ik ga gelijk een biljetje afhalen. Het is een prachtige site , vond het leuk om alles door te lezen.

  Veel liefs van Helga

 3. Dit het meest gekke wat ik ooit heb gehoord IK VIND HET GEWELDIG!!!!
  Ik ga het vanaf morgen uitproberen!
  Ik hou je op de hoogte,ontzettend bedankt!❤️

  1. Hoi lieve Pim,

   Bedankt voor je reactie en veel succes met de adviezen! Laat het me weten als je vragen hebt.

   ♥ Veel Liefs ♥
   Anja

  1. Hoi lieve Hasrah,

   Dank je wel voor je leuke reactie. Wat fijn om te horen dat je het artikel geweldig vond. Ik hoop dat de tips je zullen helpen!

   Veel Liefs,
   Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Wil je deze tekst gebruiken? Neem dan contact op!