Spiegelogie Krachtcentrale doen?

Spiegelogie Krachtcentrale doen?

De Spiegelogie krachtcentrale hoort bij het Spiegelogie fanclubspel, maar kun je ook alleen thuis doen. De oefening is voor iedereen die met een lastige situatie zit. Dat kan van alles zijn. Grote of kleine ellende, er is eigenlijk geen verschil. Met deze krachtige oefening voel je je snel beter. Doe hem hier gratis!

De Spiegelogie krachtcentrale is krachtig als de prachtige waterval op deze afbeeldingHet kan om een fysieke situatie gaan, maar ook om pijnlijke emoties en gevoelens. En zelfs als je narigheid ervaart met anderen en/of te kampen hebt met vervelende externe omstandigheden. Ook dan biedt de krachtcentrale je verlichting, kracht en Liefde voor je situatie.

Kortom: de Spiegelogie krachtcentrale kun je inzetten voor alles waar je wel een beetje kracht, liefde en extra energie bij kunt gebruiken! Het is de perfecte manier om jouw situatie eens met heel andere ogen te bekijken. Op die manier leer je, wat je situatie ook is, dat niets zomaar gebeurt. En bovendien helpt deze geweldige oefening jou, om je situatie in Liefde te accepteren!

Altijd, overal, waar en hoe vaak je maar wilt. Het is mijn cadeautje voor jou. De krachtcentrale is jouw 100% gratis steuntje in de rug! Geniet er heerlijk van! Voel de energie en kracht in je gevoel en ervaar je eigen macht in het geheel! Mijn wens is, dat je er veel steun aan zult hebben.

Je verdient het om je innerlijke kracht te ervaren. Wat er ook speelt in je leven! Je kunt altijd in je eigen kracht staan. Echt waar. Lees hieronder meer informatie over de krachtcentrale.  De Spiegelogie krachtcentrale kun je thuis in je eentje doen. Of je kunt hem aanvragen tijdens het spelen van het Spiegelogie fanclubspel met jouw Spiegelogie fanclub.

Wil je de Spiegelogie krachtcentrale liever beluisteren?

Wil je de Power van de Spiegelogie krachtcentrale meteen en “live” ervaren? Ook dat kan! Ik heb hem namelijk speciaal voor jou opgenomen. Het kost je helemaal niets. Gratis dus! Hieronder vind je de link, waar je hem dag en nacht anoniem kunt beluisteren:

Klik hier om gratis naar mijn opname te luisteren

Hoe de Spiegelogie krachtcentrale werkt

De leider leest rustig de onderstaande stappen voor. De ontvanger geeft antwoord. Dat mag hardop maar ook in stilte. Je mag het antwoord ook in gedachten geven. Als je het laatste kiest, knik dan naar de leider zodra je klaar bent voor het ondergaan van de volgende stap.

Tijdens de Spiegelogie krachtcentrale wordt geen nadere uitleg of commentaar gegeven door de overige deelnemers. Iedereen richt zijn/haar liefdevolle aandacht uitsluitend op de ontvanger.

Advertentie:
 


Identificeer je nergens mee

Het is de bedoeling om je niet met de situatie of de antwoorden van de ontvanger van de Spiegelogie krachtcentrale te identificeren. Wees zo onvoorwaardelijk en neutraal als maar mogelijk is voor jou. Het is voor die andere persoon, geef die alle Liefdevolle aandacht. De ontvanger staat centraal. Dus zet je eigen dingen liefst even opzij. Jij mag voor je eigen situatie(s) natuurlijk ook een krachtcentrale aanvragen (of doe hem online: klik hier voor mijn opname).

Zodra jij als toehoorder merkt dat je je toch identificeert met de situatie van de ontvanger, accepteer je dat blijmoedig. En ga vervolgens snel weer terug naar het stralen van pure, Liefdevolle, warme aandacht, die jij als krachtige zender naar de ontvanger stuurt.

Geef geen commentaar. Begin vooraf, tijdens en achteraf geen discussie. Hoe goedbedoeld ook, het werkt averechts. Ook na afloop van de Spiegelogie fanclub bijeenkomst praat je niet meer over wat iemand heeft ervaren en/of waarom iemand de Spiegelogie krachtcentrale nodig had/heeft. Want het is een individuele ervaring op gevoelsniveau. Zodra er woorden aan te pas komen verwijder je je van je gevoel. Dan zit je weer in je hoofd. En dat is dus niet de bedoeling van de krachtcentrale.

De stappen van de Spiegelogie krachtcentrale

De stappen van de Spiegelogie krachtcentrale helpen je om weer een krachtige energie van acceptatie te ervaren, op de afbeelding gekristalliseerde energie in mooie kleuren, zo ziet jouw energie eruit als je de krachtcentrale hebt gedaan!De leider van het Spiegelogie fanclubspel leest onderstaande tekst voor aan de persoon die om de krachtcentrale heeft gevraagd. Neem er de tijd voor. Het is geen haastwerk. De Spiegelogie krachtcentrale kan een intense ervaring zijn en moet doorleefd worden. Heb als leider oog voor de persoon met wie je de krachtcentrale doet.

 1. Beschrijf de situatie met zo weinig mogelijk woorden… (let er als leider op dat de persoon in kwestie bijvoorbeeld niet zijn/haar hele levensverhaal gaat vertellen, kort en krachtig omschrijven wat er nu speelt is voldoende)
 2. Sluit je ogen en concentreer je op je gevoel… (geef wat tijd!)
 3. Kun je het gevoel voelen? Kun je de energie, de kracht in het gevoel voelen? (geef wat tijd)
 4. Ben je bereid om dit gevoel te accepteren en het precies te laten zoals het is? (geef wat tijd)
 5. Ben je bereid steun te ontvangen voor het voelen van liefde voor jouw gevoel? Kun je de steun voelen binnenkomen? (geef wat tijd)
 6. Ben je bereid te aanvaarden dat deze situatie een bedoeling heeft, ook al begrijp je op dit moment niet wat het doel ervan is? (geef wat tijd)
 7. Kun je, in het geval dat er één of meer andere personen bij de situatie betrokken zijn, accepteren dat jij hen hebt aangetrokken om jou te steunen de macht weer in eigen hand te nemen? (geef wat tijd)
 8. Neem de tijd om deze situatie eens helemaal anders te zien. Bedenk eens een hele andere interpretatie. (geef wat tijd)
 9. Kun je de perfectie zien en voelen van alles wat er in deze situatie gebeurt, precies zoals het is? (geef wat tijd)
 10. Kijk voorbij de uiterlijke omstandigheden van de situatie en voel de liefde in jezelf en alle anderen die bij deze situatie betrokken zijn. (geef wat tijd)
 11. Open je hart en laat dit gevoel van liefde groeien…..  (geef wat tijd)
 12. Voel liefde voor jezelf terwijl je al die liefde voelt en alle kracht die in deze liefde besloten ligt……   Voel deze kracht als je eigen macht.  (geef wat tijd)

Afsluiting van de Spiegelogie Krachtcentrale

Alle deelnemers richten hun handpalmen op degene die de Spiegelogie krachtcentrale heeft ondergaan en stralen onvoorwaardelijke Liefde uit. Vervolgens zegt iedereen tegen de ontvanger:

“…(noem de naam van de ontvanger)… we houden van jou precies zoals je bent en we steunen jou onvoorwaardelijk in al je kracht, grootsheid en overvloed aan mogelijkheden!”

Iedere cel van je lichaam doet mee…

Het is essentieel voor iedere deelnemer, om met totale inzet liefdevolle energie uit te stralen. De ontvanger kan dat meestal goed voelen.  Zelfs als dat niet (helemaal) lukt, reageert iedere cel van je lichaam op die kracht. Zoiets heb je niet bewust in de gaten, maar het gebeurt wel.

Als de ontvanger moeite heeft met het doorlopen van één of meer van de stappen, wordt door de leider voorgesteld dat de ontvanger zich op het gevoel dat het moeite kost te blijven concentreren. Alle anderen stralen dan gewoon nog wat extra liefde en steun.

De ontvanger mag de Krachtcentrale op ieder moment afbreken

Geef een duidelijk teken aan de leider (spreek van te voren hier iets over af, bijvoorbeeld je hand opsteken) als het je te veel wordt. Je kunt het op een later tijdstip eventueel nog een keer proberen.

Oordeel niet over de ontvanger, ook niet als het niet gaat en/of als je ziet dat de ontvanger de boel tegenwerkt. Dit kan ons allemaal overkomen. Het is belangrijk om elkaar echt onvoorwaardelijk te steunen. Oordelen werken dan als stoorzenders. Leer die aan de kant te zetten. En dat doe je natuurlijk niet alleen tijdens het Spiegelogie fanclubspel…

Heb je vragen over de Spiegelogie krachtcentrale?

Stel ze dan hieronder in de reacties. Je krijgt altijd een persoonlijk antwoord van mij. Natuurlijk mag je ook je ervaring met deze geweldige oefening delen. Heb jij hem al eens ervaren? En zo niet: hoe lijkt het je om de ontvanger te zijn? Laat het me weten! Alvast bedankt, want ik waardeer het enorm als jij de tijd neemt om iets met mij te delen!

 

Veel Liefs,

Anja


Jouw Spiegeltje » Law of Attraction » Spiegelogie » Spiegelogie Krachtcentrale doen?

 

Deel en/of like Jouw Spiegeltje. Dank je wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Wil je deze tekst gebruiken? Neem dan contact op!