Spiegelogie Fanclub Oprichten in 5 Makkelijke Stappen

Spiegelogie Fanclub Oprichten in 5 Makkelijke Stappen

Wil je een Spiegelogie fanclub oprichten, maar weet je niet hoe dat moet aanpakken? Ik geef je in dit artikel gratis tips, waarmee je vandaag al kunt beginnen. Ook jij kunt zeer binnenkort al een trouwe schare Spiegelogie fans om je heen verzamelen.

Iedereen kan een spiegelogie fanclub oprichten, van jong tot oud, op de foto een group mensen die elkaars handen vasthoudenFijne mensen uit alle lagen van de bevolking, die jou door dik en dun steunen. In al je kracht, grootsheid en overvloed aan mogelijkheden. Een cadeautje van mij voor jou. Want iedereen verdient zijn eigen fanclub! Ook jij! Zin om meteen te beginnen? Lees dan snel verder! Want ik leg je in 5 eenvoudige stappen uit, waar je de deelnemers vandaan haalt.

Al hoewel er honderden Spiegelogie fanclubs zijn in de Benelux, is er een kans, dat er bij jou in de buurt nog geen een bestaat. Of je wilt gewoon je eigen groep trouwe fans om je heen. Er zijn zat perfecte redenen om je eigen Spiegelogie Fanclub te beginnen..

Misschien wil je het gewoon eens uitproberen. Ook prima. Dit artikel is bedoeld als handig hulpmiddel, waarmee jij makkelijk en vandaag nog aan de slag kunt.


Tip: Lees ter inspiratie eventueel mijn artikel over waarom je een Spiegelogie Fanclub nodig hebt.


Spiegelogie fanclub oprichten stap 1: Lees eerst het Handboek Spiegelogie

Cover van het Handboek Spiegelogie geschreven door Willem de RidderVoor je aan de slag kunt met jouw eigen Spiegelogie fanclub, lees je natuurlijk eerst het Handboek Spiegelogie en/of beluister je de beroemde Spiegelogie CD van Willem de Ridder. Meer heb je niet nodig!

Het boek en de CD zijn beiden een feestje. Niks geen saaie “lesstof”, maar een heerlijke en vooral praktische handleiding! Beiden geven je een goed beeld van wat Spiegelogie precies is en wat je er in de praktijk mee kunt. Om de inhoud te begrijpen volstaat een paar jaar basisschool. Een kind doet de was!

Spiegelogie fanclub oprichten stap 2: Download de gratis handleiding voor het Fanclub Spel

Het Spiegelogie Fanclubspel werkt met een fantastisch draaiboek om tijdens jouw Spiegelogie fanclub bijeenkomsten te gebruiken. Het heet “Handleiding voor het Fanclubspel” en je kunt het hier gratis als PDF bestand downloaden (klik met je linkermuisknop en kies voor “link opslaan als” of: “save link as”). Lees alles goed door, zodat je weet hoe het in de praktijk werkt. In dit artikel omschrijf ik het hoe en waarom van  een Spiegelogie Fanclub uitvoerig.

Advertentie:
 


De theorie achter Spiegelogie begrijpen is een eitje! Je kunt het aan een kind van een jaar of zes al uitleggen hoe het werkt. En ik weet zeker dat je er, net als ik, al snel dol enthousiast over bent! Je wilt er vast meer uit halen dan wat lezen alleen. Want met alleen lezen verander er niet zoveel in je leven. Dus zul je er ook praktisch mee aan de slag moeten gaan.

De “Spiegelogie theorie” in de praktijk brengen, kan door actief het Spiegelogie Fanclub spel te gaan spelen. Je kunt jezelf namelijk niet spiegelen. Zelfs niet als je voor de spiegel gaat zitten ? Hiervoor heb je nou eenmaal andere mensen nodig, die jouw Liefdevolle spiegel willen zijn. Mensen die je door dik en door dun onvoorwaardelijk steunen. Maar hoe en waar vind je die gelijkgestemden? Misschien lijkt dat lastig, maar dat is het niet, als je weet hoe je het aanpakt.

Spiegelogie fanclub oprichten stap 3: Creëer een speciaal email adres

Ik adviseer je om een apart e-mailadres aan te maken voor je Spiegelogie fanclub in oprichting! Dat kan bijvoorbeeld gratis bij Protonmail. Jouw privacy (en die van geïnteresseerden) is daar volledig gegarandeerd. Ik gebruik het zelf ook. Gebruik in ieder geval niet je privé email. Zo houd je de boel overzichtelijk. De reacties van geïnteresseerden verdwijnen dan niet tussen je persoonlijke mails.

Voor de toekomst is het ook fijn als je Spiegelogie fanclub een eigen email adres heeft. Bijvoorbeeld voor het doorgeven van de data voor bijeenkomsten, huishoudelijke mededelingen en alles wat je maar wilt delen met elkaar. Je kunt hier trouwens ook een Facebook groep voor oprichten.

Spiegelogie fanclub oprichten stap 4: Online Promotie!

Zelf een Spiegelogie fanclub oprichten, valt of staat met promoten. Als niemand jouw plannen kent, dan komen de fans heus niet vanzelf bij je aanmelden. Je zult ze dus bekend moeten maken in jouw omgeving. Daar zijn verschillende manieren voor. Allemaal gratis en makkelijk uit te voeren. Het kost je, afhankelijk van hoeveel moeite je ervoor wilt doen, weinig van je kostbare vrije tijd.

Er is geen maximum verbonden aan het aantal Spiegelogie fanclubjes per vierkante meter. Bovendien is er gelukkig geen strenge landelijke organisatie, die meekijkt of het niet te vol wordt. Sterker nog: er is niet eens een organisatie! Spiegelogie staat voor vrijheid en blijheid. Zonder absurde regels en voorschriften.

Iedereen kan er dus op ieder willekeurig moment eentje beginnen. Je kunt al met twee mensen een Spiegelogie fanclub vormen. Bijvoorbeeld samen met je partner, je vader of moeder, je broer of zus,  je buurman of buurvrouw, een vriend/vriendin, een collega, iemand van de sportschool, etc. Jij kent ook vast wel iemand, die het leuk vindt om samen met jou aan een spannend Spiegelogie avontuur te beginnen.

  • Plaats een gratis advertentie

Ken je niemand die mee wil doen? Ook dan zijn er  mogelijkheden in overvloed! Zo kun je gratis een advertentie plaatsen. Plaats deze zoekopdracht maar eens bij Google en er verschijnt een overvloed aan mogelijkheden. Ook kan ik je Speurders en Marktplaats van harte aanbevelen! Er duiken daar regelmatig advertenties op van zoekende Spiegelogie fans zoals jij! Als ze in de buurt wonen kunnen jullie samen al snel beginnen!

  • Zet je Social Media in

Gratis advertentie sites zijn een prima mogelijkheid om je fanclub in oprichting te promoten. Maar je kunt ook social media inzetten. Geef regelmatig een shout op je Facebook profiel. Ga op zoek naar spirituele groepen. Er zijn zelfs een aantal Spiegelogie groepen op Facebook, zoek ernaar! Het kan ook via Twitter, gebruik #spiegelogie in je tweet!

Er zijn er ook genoeg forums op spiritueel gebied, die jou toestaan om gelijkgestemden te vinden. Informeer van te voren bij de beheerder of dit is toegestaan. Je vindt spirituele forums via de zoekmachines op internet. Dus dat biedt je natuurlijk volop kansen voor jouw online Spiegelogie fanclub promotie!

  • Probeer het eens met video promotie!

Iedereen kan een video maken. Je hebt er geen dure camera voor nodig. Maak een promotie video en wie weet vinden Spiegelogie fans in spé je wel op die manier. Met je mobieltje, tablet, webcam, etc. zet je er heel makkelijk eentje in elkaar. Via YouTube zet je je video binnen no time gratis online.

Je hoeft geen super professionele gelikte video te maken om mensen aan te trekken. De meeste kijkers op YouTube zien liever een gewoon mensen met pukkels en puisten, dan een kloon uit de reclamewereld! Het handige van een YouTube video is, dat bezoekers kunnen reageren op je video. Een extra manier voor geïnteresseerden om met jou in contact te komen! Geweldig toch!

Spiegelogie fanclub oprichten stap 5: offline promotie

Niet alleen internet biedt mogelijkheden om Spiegelogie Fans te vinden. Ook in real life zijn er volop mogelijkheden om gratis reclame te maken als je een Spiegelogie fanclub wilt beginnen! Hieronder geef ik je een paar voorbeelden ter inspiratie:

  • Gratis adverteren met een briefje!

Wat dacht je bijvoorbeeld van supermarkten bij jou in de buurt? De meesten bieden je de mogelijkheid om een gratis advertentie op te hangen. Je kent die prikborden toch wel waar mensen van alles en nog wat vragen en aanbieden? Laat je briefje opvallen door bijvoorbeeld een leuk gekleurd papier. Print het uit in een groot lettertype. Hou je promo tekst kort en simpel. Niemand heeft zin om een lang, ingewikkeld verhaal te lezen!

Een leuk plaatje erbij doet wonderen! Supermarkten zijn een perfecte plek om mensen te vinden, maar er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden! Wat dacht je van je plaatselijke buurthuis! Of de bibliotheek! Je sportvereniging? Of dat leuke new age winkeltje of reformhuis bij je in de buurt? Je school of universiteit is ook een geweldige plek om gelezen en/of gezien te worden! Je kunt zelfs de collega’s op je werk “ronselen”.

  • Creatieve Bui? Maak een Spiegelogie Flyer

Heb je een creatieve bui? Maak dan Spiegelogie Flyers, print ze uit en bezorg ze in je buurt. Wel letten op de stickers op de brievenbussen, want niet iedereen wil ongeadresseerde post ontvangen! Je wilt geen negatieve promotie of klachten krijgen van je buren!

Natuurlijk kun je je flyers ook uitdelen, bijvoorbeeld in een winkelcentrum op een drukke zaterdag. Vraag bij je gemeente of dit mag zonder vergunning! Misschien vindt een grote winkel het prima als je dat bij hen binnen doet! Informeer ernaar bij de manager!

Je mag in je eigen advertenties en/of flyers, etc. altijd naar Jouw Spiegeltje verwijzen voor uitleg over Spiegelogie. Dat is vooral handig voor beginners!

Spiegelogie fanclub leden vinden via Jouw Spiegeltje?

Je mag natuurlijk ook via de reacties onderaan dit artikel een gratis oproep plaatsen voor jouw beginnende Spiegelogie fanclub! En je mag zelfs reclame maken voor je bestaande Spiegelogie fanclub! Hou het wel netjes. Andersoortige promoties worden niet zichtbaar gemaakt. Je mag alleen promoten als je geen kosten rekent voor deelname. Want Spiegelogie fanclubs zijn gratis en niet bedoeld voor de commerciële markt!

Wil jij een Spiegelogie Fanclub starten of heb je tips?

Als je leden zoekt voor jouw Spiegelogie Fanclub, doe dan hieronder een oproep. Of heb jij al wat meer ervaring met een het oprichten ervan? Heb je vragen? Stel ze gerust! Ik vind het altijd superleuk om jullie reacties te lezen en ik reageer zo snel mogelijk! In hoogst eigen persoon. Daar kun je op vertrouwen. Ik waardeer het enorm als je de moeite neemt om iets te delen. Alvast bedankt!

 

Veel Liefs,

Anja


Jouw Spiegeltje » Law of Attraction » Spiegelogie » Spiegelogie Fanclub Oprichten in 5 Makkelijke Stappen

 

Deel en/of like Jouw Spiegeltje. Dank je wel!

3 Replies to “Spiegelogie Fanclub Oprichten in 5 Makkelijke Stappen”

  1. Lieve fans van de fanclubs ik ben lid sinds 2006 van fanclub Amersfoort en ik krijg er geen genoeg van. Naar aanleiding van alle zoekende fans op verschillende webpagina’s is het volgende initiatief ontstaan: spiegelogie.info.
    Hierbij een verzoek aan alle mensen die in een fanclub zitten, deel je rijkdom en zorg dat je fanclub te vinden is op http://www.spiegelogie.info

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Wil je deze tekst gebruiken? Neem dan contact op!