Wat je Aandacht Geeft groeit: Wat Fascineert jou?

Wat je Aandacht Geeft groeit: Wat Fascineert jou?

Wat je aandacht geeft groeit, dit geldt voor iedereen, alle leeftijden, ook voor het kleine blonde meisje op de foto dat alle aandacht heeft voor haar bedelkettingAlles wat je aandacht geeft groeit. Want aandacht is energie. En volgens de Law of Attraction trekt gelijke energie gelijke energie aan. Maar wat betekent het nou eigenlijk? En wat kun je ermee? Ben jij je bewust van jouw fascinaties en interesses? Waar denk jij vaak aan? Wat houdt jou bezig in het leven? En wat zet je in vuur en vlam?

Dat zijn allemaal vragen die je jezelf dagelijks zou moeten stellen. Want als alles wat je aandacht geeft groeit, dan wil je je bewust zijn van je focus. Alles is immers energie. Gelijke energie trekt immers gelijke energie aan. Dat is het principe van de Law of Attraction (Wet van de Aantrekkingskracht).


Wat je aandacht geeft groeit video op YouTubeLiever naar een filmpje over alles wat je aandacht geeft groeit kijken?

Tip: Bekijk dan mijn video op YouTube: Alles wat je Aandacht geeft Groeit (Law of Attraction). Klik hier!


Advertentie:
 


 

Alles wat je Aandacht geeft Groeit: Wat fascineert jou?

Bij het idee dat wat je aandacht geeft groeit, denken veel mensen aan hun gedachten. En dat is natuurlijk ook wel een beetje waar. Want je gedachten zijn zeer machtige krachten. En bovendien zijn gedachten energie. Ze zenden een bepaalde frequentie uit naar het Universum.

Maar het betekent veel meer dan dat. Want ook de dingen waardoor jij gefascineerd bent zijn een vorm van aandacht. Fascinatie is een intense interesse in of een warm enthousiasme voor een bepaald idee, overtuiging, persoon, situatie of ding. Het zijn je interesses. De dingen die belangrijk zijn voor jou.

Welke mensen spelen bijvoorbeeld een belangrijke rol in jouw leven? Welke acteurs/actrices spreken je aan? Of zangers/zangeressen? Andere beroemde personen? Noem maar op… Maar het kunnen natuurlijk ook minder bekende Nederlanders zijn. Bijvoorbeeld familieleden, collega’s, buren, kennissen, vrienden, etc.

Welke ideëen hang je aan? Wat zijn je overtuigingen? Waarin ben jij super geïnteresseerd? Wie en/of wat bewonder je enorm? Wat zijn je idealen en je drijfveren?

Dit is slechts een grip uit voorbeelden van hoe je aandacht geeft aan dingen. En het is zo belangrijk om je hiervan bewust te zijn. Want als je die dingen eens rustig op een rijtje zet, zul je erachter komen, dat lang niet alles zo positief is in je belevingswereld als je had gehoopt.

 

Wat je Aandacht geeft Groeit: Je Fascinatie werkt als een magneet…

Alles wat jouw krachtige en warme interesse heeft, manifesteert zich als soortgelijke mensen, situaties en omstandigheden in je fysieke realiteit. Het Universum regelt dit voor jou. Gratis en voor niets! De Wet van Aantrekking levert je altijd exact dat waar je op bent afgestemd. Het is als het doen van een bestelling aan het Universum! Het Universum levert altijd wat jij in je vibratie hebt zitten!

Earl Nightingale verwoordde dit universele principe mooi: “You become what you think about most of the time” (Je wordt dat waar je het meeste aan denkt). En je denkt het meeste aan dat wat jou bezighoudt. Simpel, waar of niet? Of toch niet?

Jouw fascinaties hebben daarom meer invloed op je huidige realiteit dan je nu misschien denkt. Ze werken magnetisch en manifesteren alles in jouw wereld dat past bij waar jij gefascineerd over bent. Je mentale kracht bundelt zich altijd samen rond de ideeën waarin je geïnteresseerd bent.

 

Wat je aandacht geeft groeit: Grip op je Leven krijgen...Wat je Aandacht geeft Groeit: Grip op je Leven krijgen…

Het is belangrijk om (meer) grip te krijgen op wat jij jouw warme aandacht geeft. De eerste stap is bewustwording. Het betekent ook eerlijk zijn en de boel niet mooier maken dan het is.

Veel spirituele mensen trappen namelijk in die valkuil. Ze willen niet toegeven dat ze negatieve dingen in hun vibratie hebben zitten…

Je moet je echt bewust zijn van wat er zich allemaal in je geest afspeelt. Op bewust niveau en vooral op onbewust niveau.

Want door je bewust te worden van je onbewuste overtuigingen, krijg je weer grip op je leven. Veel mensen kampen met onbewuste negatieve overtuigingen en patronen. Ze komen er maar niet achter wat het is dat hen steeds maar weer blokkeert.


Wil jij een Gratis LOA Coaching Sessie met mij?

  • Wil jij gratis ontdekken wat jou tegenhoudt het leven van je dromen te leiden?
  • En wil je bovendien weten wat je kunt doen om je onbewuste patronen te doorbreken?
  • Jij wilt toch ook eindelijk in die heerlijke flow leven en gelukkig zijn!

Ik ben een ervaren LOA Life Coach en kan je daarom goed ondersteunen in jouw proces.

Klik hier om jouw gratis sessie met mij aan te vragen. Het is geheel vrijblijvend en ik beloof je dat je er geen spijt van zult krijgen!


Je kunt je aandacht natuurlijk ook een betere kant op sturen…

En het is helemaal niet zo lastig om dat te doen. Maar het vereist natuurlijk wel een stukje innerlijk werk. Want zelfkennis geeft je de macht en kracht over je leven terug! Alleen komt dat je allemaal niet zomaar vanzelf aanwaaien. Je moet er wel wat voor doen. Zo kun je bijvoorbeeld eens gaan schrijven over wat jou bezighoudt. Wat jij veel aandacht geeft. Tot wat voor mensen jij je aangetrokken voelt, etc. En je dan eerlijk afvragen of die dingen je leven verrijken of verzwakken…

 

Wat je Aandacht geeft Groeit: Ben jij gefascineerd door je problemen? Vrouw staat in de zee met een witte vlag.Wat je Aandacht geeft Groeit: Focus jij je op ongewenste dingen?

Mensen hebben de neiging om zich te veel en te vaak bezig te houden met wat ze niet willen. Of met alles wat er niet klopt in hun leven. En met alles wat er niet goed is aan situaties, andere mensen en ga zo maar door.

Vooral dingen die we als problemen ervaren zijn natuurlijk lastig om zomaar even weg te drukken. Want ze zijn vaak zo heftig en intens dat je er niet omheen lijkt te kunnen. En dat hoeft ook niet. Je hoeft niet te ontkennen dat er dingen zijn die onaangenaam aanvoelen in je leven. Maar je hoeft die dingen geen dominante rol te laten spelen. Het is goed om te weten wat je niet wilt. Maar nog veel belangrijker is, om te weten wat je wel wilt.

Desondanks zijn veel mensen “verslaafd aan hun problemen”.

Of het nu gaat om een lichamelijke ziekte, nare situaties in de familie, problemen op het werk, financiële ellende, etc. Mensen hebben de neiging om een fascinatie te hebben voor narigheid. En dat is nou precies wat zoveel mensen blokkeert in het creëren van het leven dat ze willen. Want als je min of meer geobsedeerd bent door al die ellende en ongewenste dingen in je leven, dan creëer je nog meer van hetzelfde.

Wat je Aandacht geeft Groeit: Wat Wil je dan Wel?

Het is dus veel beter om dat wat je aandacht geeft anders aan te pakken. Dat betekent dat je je focus beter kunt verschuiven in de richting van wat je wilt. En je liever niet bezig te houden met al die dingen die je niet wilt. Want juist daar schuilt het grote geheim. Want 9 van de 10 mensen focussen juist al hun kostbare energie op wat ze niet willen. En jij doet dat misschien ook nog. En dat is geen schande hoor. Het is ook niet jouw “schuld”. Je bent geen mislukkeling. Je doet wat je denkt dat goed is. Want zo heb je het ooit geleerd van je ouders, opvoeders, leraren op school, familie, vrienden, etc. En al die mensen bedoelden het meestal prima. Ook zij wisten, net als jij, niet beter.

Wat je aandacht geeft groeit: Wil jij niet ziek zijn?

Logisch, ik ook niet. Maar het punt is, dat het Universum geen verschil ziet tussen wat je wel en niet wilt. Je energie (aandacht) is namelijk gefocust op “ziek zijn”. Of het nu wilt of niet. En daardoor creëer je, geheel volgens de regels van de Law of Attraction, nog meer fysieke situaties, mensen en omstandigheden die bewijzen dat je ziek bent. Het Universum reageert niet op je woorden, maar op dat wat je in je vibratie hebt zitten.

En hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor je visie op de wereld. Misschien zeg je vaak dingen als: “Ik ben ziek van al die negatieve mensen om me heen”. En pats boem: het Universum levert je nog meer van die mensen die bewijzen dat je echt ziek bent van al die negatieve mensen om je heen… Of je bent de politiek zat. En jawel hoor, je krijgt altijd bewijs dat je gelijk hebt. Want het Universum steunt je altijd onvoorwaardelijk. Ongeacht wat je wilt. Of wat er in je vibratie zit. Het Universum zal je nooit veroordelen. En het zal nooit aan je vragen of je het wel zeker weet. Het levert gewoon. Want het Universum is stapeldol op je. Het is je trouwe dienaar…

Het is daarom belangrijk om aandacht te geven aan wat je wel wilt. Als je ziek bent en je wilt dat niet, focus dan je gedachten, gevoelens, fantasie, etc. op gezondheid. En op hoe je je wel wilt voelen. Doe dit met alle andere dingen ook zo!

Wat je Aandacht geeft groeit: Welke mensen bewonder jij?

Dat is een belangrijke vraag. Want ook al die mensen die jij bewondert maken deel uit van wat jij aantrekt. Maak daarom eens een lijstje met eigenschappen van mensen die jij bewondert in je leven. Zijn ze positief of schoppen ze tegen alles aan wat niet deugt? Als het laatste het geval is, dan is het beter om een ander boegbeeld te zoeken. Iemand die gericht is op bijvoorbeeld een betere wereld, of spirituele groei.

En welke mensen geef jij nog meer aandacht? Focus je je soms toch stiekem op de “etterbakken” en mensen die je niet kunt uitstaan? Hoe zit het met collega’s waar je het lastig mee hebt? Of familieleden? Wees eerlijk! Want de aandacht die je hieraan geeft groeit natuurlijk ook. Al wil je het niet. Maar weet je nog: het Universum kent geen wel of niet… Het reageert op wat jij in je vibratie hebt!

Let ook eens goed op wat je zoal leest. Want ook lezen is een vorm van aandacht. En hetzelfde geldt natuurlijk voor al die televisieprogramma’s waar je naar kijkt. Of je surfgedrag op internet. Welke websites bezoek je bijvoorbeeld vaak? Zijn dat websites die je echt inspireren en je leven verrijken? Of zit je toch vaak op bijvoorbeeld nieuwssites die nu eenmaal niet bepaald positief en vrolijk zijn…

Wat je aandacht geeft groeit: Wat doe je nog meer?

Wat voor spelletjes speel je graag? Welke forums, Facebook groepen, etc. ben je actief lid van? Al dat soort dingen zijn belangrijke factoren in hoe je leven in de zichtbare fysieke realiteit eruit ziet! Vraag je bij alles af of dat wat je doet, leest, beleeft, etc. nuttig is voor je levensgeluk. Of het je overvloed steunt. En je welzijn… Word je er gelukkiger van of juist niet? Allemaal belangrijke vragen.

Als je een bewuste schepper van je werkelijkheid wilt zijn, dan is het belangrijk om zo bewust mogelijk te leven!

 

Wat je Aandacht geeft Groeit: Neem je leven onder de loep

En vraag je bij al die dingen die je dan opvallen, in alle eerlijkheid af of dat is waar je meer van wilt. En als negatieve gedachten, gevoelens of overtuigingen je in de weg zitten, oefen je dan in het creëren van betere gedachten, gevoelens en overtuigingen. Dat kan bijvoorbeeld via affirmaties. Affirmeren is een krachtige manier om je negatieve gedachten, gevoelens en overtuigingen om te zetten in positievere dingen! Met andere woorden: meer van wat je wel wilt!

Advertentie:
 


 

Wat je Aandacht geeft Groeit: Waar geef jij je aandacht aan?

Wat zijn jouw interesses? Waar focus jij je nu op? En wat kan er voor jou beter? Deel het in de reacties onderaan dit artikel. Je mag ook altijd vragen stellen. Ik geef je altijd een persoonlijk antwoord. Voel je vrij! Je mag hier zijn wie je wilt zijn!

 

Veel Liefs,

Anja


Jouw Spiegeltje » Law of Attraction » Wat je Aandacht Geeft groeit: Wat Fascineert jou?

 

Deel en/of like Jouw Spiegeltje. Dank je wel!

4 Replies to “Wat je Aandacht Geeft groeit: Wat Fascineert jou?”

    1. Is het misschien heel simpel omdat iets in jou gelooft dat je niet verliefd op een ander kunt zijn als je van jezelf houdt? Meestal is dat namelijk het antwoord!

  1. Hoi Anja, duidelijke tekst .
    Wat mij bezig houd is het zoeken naar een fijne plek voor mij en mijn 3 dochters .
    Wij moeten ons huis verkopen en kleiner gaan wonen . Kleiner is absoluut niet erg , maar betaalbaar fijn huis is lastig . Ik probeer hier positief mee bezig te zijn , toch voel ik onrust .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Wil je deze tekst gebruiken? Neem dan contact op!