Wat je Aandacht Geeft groeit: Wat Fascineert jou?

Wat je Aandacht Geeft groeit: Wat Fascineert jou?

Wat je aandacht geeft groeit, dit geldt voor iedereen, alle leeftijden, ook voor het kleine blonde meisje op de foto dat alle aandacht heeft voor haar bedelkettingAlles wat je aandacht geeft groeit. Want aandacht is energie. En volgens de Law of Attraction trekt gelijke energie gelijke energie aan. Maar wat betekent het nou eigenlijk? En wat kun je ermee? Ben jij je bewust van jouw fascinaties en interesses? Waar denk jij vaak aan? Wat houdt jou bezig in het leven? En wat zet je in vuur en vlam?

Dat zijn allemaal vragen die je jezelf dagelijks zou moeten stellen. Want als alles wat je aandacht geeft groeit, dan wil je je bewust zijn van je focus. Alles is immers energie. Gelijke energie trekt immers gelijke energie aan. Dat is het principe van de Law of Attraction (Wet van de Aantrekkingskracht).

 


Wat je aandacht geeft groeit video op YouTubeLiever naar een filmpje over alles wat je aandacht geeft groeit kijken?

Tip: Bekijk dan mijn video op YouTube: Alles wat je Aandacht geeft Groeit (Law of Attraction). Klik hier!


 

Advertentie:
 


 

Alles wat je Aandacht geeft Groeit: Wat fascineert jou?

Bij het idee dat wat je aandacht geeft groeit, denken veel mensen aan hun gedachten. En dat is natuurlijk ook wel een beetje waar. Want je gedachten zijn zeer machtige krachten. En bovendien zijn gedachten energie. Ze zenden een bepaalde frequentie uit naar het Universum.

Maar het betekent veel meer dan dat. Want ook de dingen waardoor jij gefascineerd bent zijn een vorm van aandacht. Fascinatie is een intense interesse in of een warm enthousiasme voor een bepaald idee, overtuiging, persoon, situatie of ding. Het zijn je interesses. De dingen die belangrijk zijn voor jou.

Welke mensen spelen bijvoorbeeld een belangrijke rol in jouw leven? Welke acteurs/actrices spreken je aan? Of zangers/zangeressen? Andere beroemde personen? Noem maar op… Maar het kunnen natuurlijk ook minder bekende Nederlanders zijn. Bijvoorbeeld familieleden, collega’s, buren, kennissen, vrienden, etc.

Welke ideëen hang je aan? Wat zijn je overtuigingen? Waarin ben jij super geïnteresseerd? Wie en/of wat bewonder je enorm? Wat zijn je idealen en je drijfveren?

Dit is slechts een grip uit voorbeelden van hoe je aandacht geeft aan dingen. En het is zo belangrijk om je hiervan bewust te zijn. Want als je die dingen eens rustig op een rijtje zet, zul je erachter komen, dat lang niet alles zo positief is in je belevingswereld als je had gehoopt.

 

Wat je Aandacht geeft Groeit: Je Fascinatie werkt als een magneet…

Alles wat jouw krachtige en warme interesse heeft, manifesteert zich als soortgelijke mensen, situaties en omstandigheden in je fysieke realiteit. Het Universum regelt dit voor jou. Gratis en voor niets! De Wet van Aantrekking levert je altijd exact dat waar je op bent afgestemd. Het is als het doen van een bestelling aan het Universum!

Earl Nightingale verwoordde dit universele principe mooi: “You become what you think about most of the time” (Je wordt waar je het meeste aan denkt). En je denkt het meeste aan dat wat jou bezighoudt.

Jouw fascinaties hebben daarom meer invloed op je huidige realiteit dan je nu misschien denkt. Ze werken magnetisch en manifesteren alles in jouw wereld dat past bij waar jij gefascineerd over bent. Je mentale kracht bundelt zich altijd samen rond de ideeën waarin je geïnteresseerd bent.

 

Wat je aandacht geeft groeit: Grip op je Leven krijgen...Wat je Aandacht geeft Groeit: Grip op je Leven krijgen…

Het is belangrijk om (meer) grip te krijgen op wat jij jouw warme aandacht geeft. De eerste stap is bewustwording. Het betekent ook eerlijk zijn en de boel niet mooier maken dan het is.

Veel spirituele mensen trappen namelijk in die valkuil. Ze willen niet toegeven dat ze negatieve dingen in hun vibratie hebben zitten…

Je moet je echt bewust zijn van wat er zich allemaal in je geest afspeelt. Op bewust niveau en vooral op onbewust niveau.

Want door je bewust te worden van je onbewuste overtuigingen, krijg je weer grip op je leven. Veel mensen kampen met onbewuste negatieve overtuigingen en patronen. Ze komen er maar niet achter wat het is dat hen steeds maar weer blokkeert.

 


Gratis “Wat je aandacht geeft groeit sessie” proberen?

 

  • Wil jij gratis ontdekken wat jou tegenhoudt het leven van je dromen te leiden?
  • En wil je bovendien weten wat je kunt doen om je onbewuste patronen te doorbreken?
  • Jij wilt toch ook eindelijk in die heerlijke flow leven en gelukkig zijn!

 

Maak dan NU een afspraak voor een geheel vrijblijvende gratis sessie met mij op Skype! Ik ben spiritueel life coach, sjamaan en energy healer. Vul het formulier hieronder in om jouw gratis sessie te boeken. Zie je geen formulier? Klik dan op deze link!


Je kunt je fascinaties, interesses, denkbeelden, etc. sturen. En het is helemaal niet zo lastig om ze te veranderen. Maar het vereist natuurlijk wel een stukje innerlijk werk! Zelfkennis geeft je macht en innerlijke kracht! Alleen komt die kennis niet zomaar aanwaaien. Je moet er wat voor doen. Zo kun je bijvoorbeeld eens gaan schrijven over wat jou bezighoudt. Wat jij veel aandacht geeft. Tot wat voor mensen jij je aangetrokken voelt, etc.

 

Wat je Aandacht geeft Groeit: Ben jij gefascineerd door je problemen? Vrouw staat in de zee met een witte vlag.Wat je Aandacht geeft Groeit: Ben jij gefascineerd door je problemen?

Mensen hebben de neiging om zich veel en vaak bezig te houden met wat ze niet willen. Of met wat er niet klopt. En wat er niet goed is aan dingen, situaties, mensen, etc.

Vooral dingen die we als problemen ervaren zijn natuurlijk lastig om zomaar even weg te cijferen. Want ze zijn vaak zo heftig dat je er niet omheen lijkt te kunnen. En dat hoeft ook niet. Je hoeft niet te ontkennen dat dingen onaangenaam zijn in je leven. Maar je hoeft er nu ook weer niet je centrale punt van aandacht van te maken!

Toch zijn veel mensen “verslaafd aan hun problemen”. Of het nu gaat om een lichamelijke ziekte, nare situaties in de familie, problemen op het werk, financiële ellende, etc. Mensen hebben de neiging om een fascinatie te hebben voor narigheid. En dat is een fatale vergissing. Want als je min of meer geobsedeerd bent door ellende, dan manifesteer je nog meer ellende in je leven.

 

Wat je Aandacht geeft Groeit: Wat Wil je dan Wel?

Het is dus veel beter om een gezondere fascinatie te ontwikkelen. Dat betekent dat je je focus moet verschuiven. Want 9 van de 10 mensen richten al hun energie op wat ze niet willen. Jij doet dat misschien ook nog. En dat is geen schande hoor. Het is ook niet jouw “schuld”, want je hebt het zo geleerd van ouders, opvoeders, school, familie, etc.

Misschien ben je erg bezig met dat je niet ziek wilt zijn. Alleen is het punt dat het Universum geen verschil maakt tussen wel en niet. Je energie (aandacht) is gericht op “ziek zijn”. En daardoor manifesteer je volgens de Law of Attraction meer fysieke situaties, mensen en omstandigheden die bewijzen dat je ziek bent.

En hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor je visie op de wereld. Misschien zeg je vaak dingen als: “Ik ben ziek van al die negatieve mensen om me heen”. En patsboem: het Universum levert je nog meer van die mensen… Of je bent de politiek zat. En jawel, je krijgt meer bewijs dat je gelijk hebt…

Het is belangrijk om aandacht te geven aan wat je wel wilt. Als je ziek bent en je wilt dat niet, focus dan je gedachten, gevoelens, fantasie, etc. op gezondheid. En op hoe je je wel wilt voelen. Doe dit met alle andere dingen ook zo!

 

Onderzoek ook welke mensen jij bewondert

Wat zijn dat voor mensen? Zijn ze positief of schoppen ze tegen alles aan wat niet deugt? Als het laatste het geval is, dan is het beter om een ander boegbeeld te zoeken. Iemand die wel gericht is op bijvoorbeeld een betere wereld, of spirituele groei.

Let ook op de boeken die je leest, tijdschriften, kranten, etc. Want ook lezen is een vorm van aandacht. En hetzelfde geldt natuurlijk voor de televisieprogramma’s waar je naar kijkt. Of je surfgedrag op internet.

 

Wat je Aandacht geeft Groeit: Neem je leven onder de loep

En vraag je bij al die dingen in alle eerlijkheid af of dat is waar je meer van wilt.

Als negatieve gedachten je in de weg zitten, oefen je dan in het creëren van betere gedachten. Bijvoorbeeld via affirmaties. Affirmeren is een krachtige manier om je negatieve gedachten om te zetten in positieve gedachten!

 

Advertentie:
 


 

Wat je Aandacht geeft Groeit: Waar geef jij je aandacht aan?

Wat zijn jouw interesses? Waar focus jij je nu op? En wat kan er voor jou beter? Deel het in de reacties onderaan dit artikel. Je mag ook altijd vragen stellen. Ik geef je altijd een persoonlijk antwoord. Voel je vrij! Je mag hier zijn wie je wilt zijn!

 

 

Veel Liefs,

Anja


Breadcrumbs:

Jouw Spiegeltje » Law of Attraction » Wat je Aandacht Geeft groeit: Wat Fascineert jou?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Wil je deze tekst gebruiken? Neem dan contact op!