Iemand Verliefd op je laten worden met de Law of Attraction

Iemand Verliefd op je laten worden met de Law of Attraction

Iemand verliefd op je laten worden met de Law of Attraction? Het kan! Op de foto zie je een verliefd stelletjeWil jij iemand verliefd op je laten worden? Dat kan met de Law of Attraction. Natuurlijk kun je niet iemand tegen zijn of haar wil in verliefd op je maken. Dat zou tegen alle spirituele en universele wetten indruisen.

Maar als je echt heel veel van iemand houdt en die persoon zou best wel eens gevoelens voor jou kunnen hebben, dan is het heel goed mogelijk om hiervoor de wet van de aantrekkingskracht te gebruiken.

 

Iemand Verliefd op je laten worden: Liefde als Prachtige en Krachtige Energie!

 

Advertentie:
 


 

Liefde is de mooiste en hoogste universele emotie die maar denkbaar is in deze wereld. En het vinden van je ideale Liefdespartner is natuurlijk een wens van velen. Of zelfs het manifesteren van een specifiek persoon. Hier hebben veel mensen het best wel lastig mee. Het lukt vaak prima om parkeerplekken te manifesteren met behulp van de Law of Attraction. Of andere dingen die wij “klein” noemen.

En als dat niet helemaal lukt is het niet zo erg. Dat doet geen pijn. Maar als het niet lukt om iemand verliefd op je te laten worden, terwijl jij heel veel gevoelens voor die ander hebt, dan voel je dat als hartenzeer. Het raakt je in al je vezels. Vooral als je zeker weet dat die ander best wel interesse heeft in jou, maar om wat voor reden dan ook jouw Liefde niet beantwoord. Dat is best wel frustrerend of niet soms?

Die ene persoon waar jij zoveel voor voelt, is immers de allerbelangrijkste voor je. Niets of niemand kan jouw vlam vervangen. Je weet heel zeker dat je die ene wilt en hij/zij jou. Want je wilt uiteraard niets doen tegen de vrije wil van een ander. Maar soms is die ander verlegen. Of durven jullie het geen van beiden uit te spreken. Terwijl de Liefde heel duidelijk voelbaar is. Maar hij/zij durft de stap (nog) niet te zetten.

In dat geval heb ik geweldig nieuws voor je. Want met wat hulp van het Universum en de universele wet van de aantrekkingskracht (Law of Attraction) kun je het ijs breken. En kun jij iemand verliefd op je laten worden. Het is eigenlijk helemaal niet zo lastig als je denkt. En ik ga je stapje voor stapje uitleggen hoe dit werkt. Doe je mee?


Tip: Bekijk mijn video op YouTube: “Hoe de Law of Attraction echt werkt!” Klik hier om NU te kijken!


Iemand verliefd op je laten worden: Weet je het echt zeker?

Voor je al je energie stopt in de oefeningen die ik met je ga delen, is het van groot belang dat je heel eerlijk Iemand verliefd op je laten worden: weet je het zeker?onderzoekt in jezelf of je toch niet stiekem het onmogelijke aan het afdwingen bent. Als die ander waar jij stapelverliefd op bent bijvoorbeeld al gelukkig getrouwd is, dan is het geen slim idee. En dan gaat het natuurlijk niet werken. De oefeningen en technieken die ik je zo ga leren, werken alleen op basis van vrije wil.

Je mag en kunt niets afdwingen. Ook mag je een ander jouw wil niet opleggen. Want vrije wil is een universeel recht. Ook jij wilt niet gedwongen worden om dingen je doen waar je niet achterstaat. Manipulatie is uit den boze. En het is bovendien zonde van jouw tijd en energie.

Iemand verliefd op je laten worden die je nog niet kent

In sommige gevallen is het slimmer om te kijken naar al die dingen die jij zo waardeert in jouw grote Liefde. En dan te gaan voor een andere partner. Iemand die je nu nog niet kent. En die dezelfde eigenschappen heeft, waar jij voor valt. Want heus geloof me, die bestaat! Je bent er nu alleen nog niet op afgestemd.

Alles in het Universum is energie en vibratie. Dus is het voor jou belangrijk de juiste frequentie te zoeken. Hiervoor kun je de onderstaande technieken ook gebruiken!

Misschien heb je nu nog niemand op het oog. Maar je hebt vast wel een beeld van jouw ideale partner. In dat geval kun je de oefeningen en technieken ook gebruiken. Zorg er wel voor dat je precies weet waar je voor gaat. Dus ga eens na bij jezelf wat voor karakter jouw ideale partner heeft, welke hobbies, levensstijl, en noem maar op. Wees over die dingen specifiek.

 

Iemand Verliefd op je laten worden Stap 1: Frustratie(s) loslaten (wees vooral niet desperate!)

Iemand verliefd op je laten worden: frustratie loslaten: een jonge vrouw zit op de grond met haar handen een beetje naar bovenVerlangen is prachtig. Als je verlangt naar de Liefde van iemand, is dat zelfs bijna heilig. Verlangen heb je nodig om te kunnen creëren. Maar vaak willen we manifesteren vanuit een soort wanhopig gevoel vanuit een gevoel van leegte en gebrek. En die energie werkt heel destructief. Dit gebeurt bijvoorbeeld als je verlangens onbeantwoord blijven. Dat veroorzaakt een leegte.

Die leegte en frustratie creëren op hun beurt weer negatieve energie. En die energie neem je mee in je vibratie en in de frequentie waarop je bent afgestemd. Hierdoor ga je natuurlijk nooit aantrekken wat je wilt op welk gebied dan ook.

Toen jij verliefd werd op die andere persoon ontstond een diep verlangen in je om samen te zijn met die persoon. Je fantaseerde en fantaseert misschien nog steeds over een Liefdevolle relatie samen. Het zaadje van je verlangen werd geplant. Maar na verloop van tijd ontstaat dat rottige gevoel als je verlangen naar de Liefde van die ander niet wordt beantwoord. Je voelt dan frustratie, wanhoop, desillusie, en ga zo maar door.

Om je vibratie op te schonen is het belangrijk op jezelf te ontdoen van die negatieve vibes. Weg met die frustratie, desillusie, wanhoop, je desperate voelen… Het staat alleen maar in de weg.

De makkelijkste manier om dat te doen is door het los te laten…

Leuk stokpaardje zul je denken. Maar toch is het zo. Geef al die shit weg aan het Universum. Stel jezelf voor dat je onder een prachtige waterval staat waar goud-witte waterstralen uit komen. Loop er naartoe en ga eronder staan. En voel hoe al die frustratie van je afglijdt.

Of visualiseer een prachtige lichtstraal die je helemaal omhuld en laat alles oplossen in die lichtstraal. Geef het terug aan het Universum. Stel je voor hoe het de eeuwige ruimte in verdwijnt waar het ooit ontstond. Geef het over aan het licht, dat je niet veroordeelt. Omdat het 100% onvoorwaardelijke Liefde is. Zet de intentie dat je bereid bent om alle nare gevoelens over je onbeantwoorde Liefde los te laten. Bijvoorbeeld:

“Ik wil mijn frustratie/wanhoop/teleurstelling (of vul maar in wat je voelt) nu loslaten. Ik ben bereid en klaar om alles wat negatief is over te geven, te helen en mezelf te bevrijden en zo is het!”

Wees echt bereid en voel dat je het kunt loslaten

Weet dat je altijd een nieuwe kans krijgt. Maar die krijg je pas als JIJ er klaar voor bent. En wanneer jij er klaar voor bent, bepaal JIJ! Alles is mogelijk. Je kunt je stoutste dromen in vervulling laten gaan zodra jij ze kunt toelaten. En toelaten betekent dat je eerst alle negativiteit en weerstand in je moet loslaten…

 

Iemand Verliefd op je laten worden Stap 2: Verbeeld je een prachtig Liefdesleven (de kracht van visualisatie inzetten)

Als je de shit uit de vorige oefening echt hebt losgelaten, dan ben je klaar voor de volgende stap. Je hebt hiermee een Iemand verliefd op je laten worden met visualisatie: op de foto hartjes met I Love You erop geschrevenprachtig en sterk signaal afgegeven aan het Universum dat je er klaar voor bent om Liefde te ontvangen!

In de wereld van jouw verbeelding ben jij heer en meester. Jij bent de super held van jouw leven. Een bewuste schepper van jouw werkelijkheid. En het wordt tijd dat je die krachten gaat inzetten! Je kunt letterlijk iedere film die je maar wilt afspelen in je geest. Dat noem je visualiseren en door visualisatie creëer jij je realiteit. Vandaag maak jij jouw toekomst. En hopelijk is dat een toekomst met jouw droom partner. Of de persoon die je op het oog hebt!

 

Iemand verliefd op je laten worden: Je fantasie is het grote geheim en je grote kracht

Fantaseer nu dat de persoon waar jij zo verliefd op bent al jouw geliefde is. Laat je fantasie lekker de vrije loop. Want in je fantasie kan alles. En maak het zo levendig mogelijk alsjeblieft. Hoe “echter” je fantasie voelt, hoe krachtiger de resultaten zullen zijn. Misschien is dat even oefenen geblazen voor je. Maar als je echt wilt gaan voor die persoon, dan is dat helemaal niet erg.

Stel je in je fantasie voor, dat jouw vlam verliefd is op jou. Dat je wens in vervulling is gekomen. Hoe voelt dat? Hoe beleef je dat? Wat denk je allemaal? Wat gebeurt er van binnen? Ga er helemaal in op! Herhaal dit zo vaak mogelijk. Pak ieder vrij moment om even weg te dromen. En doe dat ongeveer anderhalve minuut per keer. Niet langer. Ieder uur zou ideaal zijn. Of zelfs vaker. Maar doe het minstens 10 keer per dag. Dat is het absolute minimum. En herhaal intussen de hele dag door de volgende simpele affirmatie:

“(naam) is stapelverliefd op mij en houdt zielsveel van mij”

Iemand verliefd op je laten worden doe je met gevoel!

VOEL dat het zo IS. Geen twijfel mogelijk! Voel hoe heerlijk dat idee voelt. En geniet van alle prettige (en spannende) sensaties die je ervaart. Gooi al je overtuigingskracht in de “strijd”. In je spel. Het is een spel. Je eigen werkelijkheid scheppen is spelen dat het zo is. Om jezelf, je onderbewustzijn en het Universum op één lijn te krijgen. Want alles is energie. En gelijke energie trekt gelijke energie aan.

Wees daarom vastberaden en sta geen gedachten toe van twijfel. Of gedachten zoals: “Ja maar hoe moet dat dan”. Als je merkt dat je dat soort dingen denkt zeg er dan heel hard “cancel cancel” tegen. Net zo lang tot ze weg zijn. Misschien is het handig om terug te gaan naar stap 1. Want als je twijfelt etc. dan zit er nog een stuk frustratie in je.

Het is echt belangrijk om al je negatieve emoties los te laten!

Het visualiseren en de affirmatie doe je elke dag zo vaak mogelijk gedurende 21 dagen

Dat is ongeveer de periode om je onderbewustzijn te herprogrammeren. En om de nieuwe beelden en affirmatie goed op te nemen in de frequentie van je vibratie.  Je zult echt een enorme verandering diep van binnen ervaren. Jouw energieveld gaat anders stromen. En je voelt je beter en beter. Als het goed is ga je het steeds meer geloven en heb je vertrouwen in de gunstige afloop!

Alle frustratie is als sneeuw voor de zon verdwenen. Misschien begrijp je zelfs niet meer waarom je zo gefrustreerd was. Zo echt moet je het dus maken voor jezelf!

 

Iemand Verliefd op je laten worden Stap 3: Stuur je Onvoorwaardelijke Liefde

Iemand verliefd op je laten worden: 2 verliefde vogeltjes zitten op een takNa 21 dagen ben je klaar voor stap 3. Begin hier niet eerder aan. Want dan werkt het niet. Neem jezelf niet in de maling. Wijd je toe aan wat ik je leer. Ontwikkel discipline en doorzettingsvermogen. En vooral: geduld met de grote G… Want dat heb je nodig. Er is geen toverstokje waarmee je “poef” ineens jouw grote Liefde naast je op de bank kunt toveren. Sorry. Als je dat zoekt, neem je jezelf en je wens(en) niet serieus.

Tijdens de vorige 2 stappen heb je negativiteit losgelaten en je vibratie opnieuw geprogrammeerd in eentje van kracht, vertrouwen, optimisme, erin geloven, etc. Als het goed is voel je je een  onverslaanbare winnaar! En weet je zeker dat je de hoofdprijs gaat binnenslepen. Als het goed is gaat dat ook gebeuren. Je weet nu zeker dat je voor die ene grote Liefde gaat. En je hebt er alles voor over. Mooi zo!

En mocht die ene Liefde toch niet de ware zijn, laat het Universum je dan een betere match leveren. Ook daar mag je op vertrouwen. Hou daarom alle opties open!

 

Gebruik maken van de kracht van onvoorwaardelijke Liefde

Met Liefde kun je alles creëren, dus ook iemand verliefd op je laten worden. Liefde is de verbindende kracht. Het grote geheim achter de Law of Attraction! Ga door met regelmatig visualiseren en affirmeren zoals in stap 2. Doe dit minimaal 3 keer per dag. In ieder geval vlak voor je naar bed gaat en meteen na het wakker worden.

Je gaat vanaf nu ook Liefdevolle gedachten sturen naar die persoon waar jij graag een relatie mee wilt. Geen hebberige, egoïstische gedachten. Maar gedachten van onvoorwaardelijke, pure Liefde… En terwijl je dat doet, stel je je voor dat jullie al een relatie hebben samen. Dat jullie van elkaar houden. Welke gedachten zou je dan hebben over jouw geliefde? Stuur DIE mooie, zuivere gedachten en gevoelens naar hem of haar. En doet dit tenminste 10 minuten. Langer mag natuurlijk ook. Maar zeker niet korter!

Doe deze oefening tenminste 7 dagen achter elkaar, elke dag. Sla geen dagen over. Als je een dag mist, begin je opnieuw bij dag 1!

 

Iemand Verliefd op je laten worden Stap 4: Creëer met Liefdevolle energie

Na stap 3 ga je nog altijd door met je affirmatie en je verbeeldingskracht en vervang je de oefening uit stap 3 voor de volgende:

Stel je voor dat je een roze energiebal tussen je handen in hebt. En als je in die energiebal kijkt zie je de relatie tussen jullie alsof het al zo is. Je ziet jezelf in een Liefdevolle en gelukkige relatie met je lover. En kijk goed naar alles wat er gebeurt in die relatie. Droom. ZIE het. Beleef het IN die bal!

In die bal is alleen ruimte voor positieve energie, voor pure en onvoorwaardelijke Liefde van het Universum. Je ziet het filmpje van jullie relatie samen IN die bal. Visualiseer dit gedurende 10 minuten. Na 10 minuten stel je jezelf voor dat de energiebal terug het Universum in gaat. Dus je laat hem helemaal los. En je geeft het over aan de Universele scheppingskracht. In alle vertrouwen dat de Wet van de Aantrekkingskracht voor jou zal werken!

Wees er héél zeker van dat je het ECHT los hebt gelaten

Dat je alles kunt laten gaan in vol vertrouwen. Als je het goed hebt gedaan, dan voelt dat zo. Je leeft dan al in die vibratie van de Liefde voor jouw lover. En mocht je toch nog twijfel voelen zeg dan de volgende affirmatie tot de twijfel helemaal weg is:

“Ik voel alleen nog maar Liefde en Dankbaarheid voor het Goddelijke Licht in mij. Ik vertrouw en laat los en weet dat alles in mijn allergrootste en allerhoogste belang is”.

 

Iemand Verliefd op je laten worden Stap 5: de Vibrationele Checklist…

Je kunt alleen alles manifesteren wat je wilt als je vibratie op een zo hoog mogelijk niveau is. Er mag geen sprankje twijfel, frustratie, wanhoop, etc. meer in je energieveld zitten. De hoogst mogelijke vibratie is er een van Vrede, Liefde en Dankbaarheid. In dat gevoel wil je zoveel mogelijk zijn. De stappen die je hebt gezet helpen je daarbij.

Ga door met visualiseren/verbeelden en affirmeren zoals in stap 2 en check elke dag de volgende punten:

 • Is er geen twijfel, angst, frustratie etc. meer?
 • Ben ik over de top gelukkig?
 • Ervaar ik intense dankbaarheid?
 • Voel ik een Liefdevolle band met het Universum?
 • Heb ik 100% vertrouwen in de uitkomst?

 

Iemand verliefd op je laten worden: Het kan niet anders…

Je denkt gemiddeld 60 to 80 duizend gedachten per dag. En slechts 5% van die gedachten denk je bewust. Als je erin slaagt om 51% van die gedachten vol Liefde, vertrouwen, dankbaarheid, etc. te laten zijn en te weten dat de relatie er al is, dan ga je zeker winnen! En als het meer is, dan werkt het alleen maar krachtiger en sneller.

Laat los hoe en/of wanneer dit allemaal gaat gebeuren. Weet dat het zo is. Dit of nog iets veel beters. Punt uit! Trap niet in de val dat je je druk maakt over het hoe en wanneer. Want dan leef je niet vanuit vertrouwen en komt die perfecte relatie met jouw vlam er nooit van. Onthoud dit. Oefen je erin. En hou het vol. De aanhouder wint.

Iemand verliefd op je laten worden: Accepteer iedere uitkomst

Als er iemand in je leven opduikt die nog véél beter is dan je oogappeltje, wees dan ontzettend en bijna hysterisch dankbaar en blij. Aanvaard die kans met open armen. Staar je dus niet blind op die ene Liefde. Want wie weet wacht er nog iets veel beters. En die ga JIJ absoluut manifesteren met de technieken en oefeningen uit de stappen hierboven! Maar je moet het wel doen. Als je niets doet, gebeurt er niets.

Hoe hoger je vibratie is hoe groter de kans is dat je succesvol bent

En alleen in die vibratie ben je een aantrekkelijke partner. Want jouw Liefde zit niet te wachten op een wanhopig slachtoffer dat twijfelt of het wel gaat werken allemaal. Daarom is het zo belangrijk om NU al die partner te zijn die je zou zijn als je een relatie hebt. Wacht daar niet mee. Leef het NU. Want dan kan de Law of Attraction zijn werk voor je doen.


Iemand verliefd op je laten worden begint met Stapelverliefd op Jezelf worden!

Iemand verliefd op je laten worden begint met stapelverliefd op jezelf worden! Als je intens veel van jezelf houdt dan ben je klaar voor die relatie. Het is je heilige plicht om verliefd op jezelf te zijn en eerst te werken aan de relatie met jezelf.  Als je je gratis aanmeldt voor mijn gratis wekelijkse nieuwsbrief, krijg je mijn gratis 7-daagse e-cursus, “Stapelverliefd op Jezelf” cadeau.  Ik gun jou een geweldig leven in Liefde, Vreugde, Vrede en Dankbaarheid voor al dat is. 

Meer weten? Meld je hier 100% GRATIS aan:


Iemand Verliefd op je laten worden: Wacht er niet mee…

Je hoeft niet te wachten tot je de goedkeuring en Liefde van een ander krijgt. Je kunt geen Liefde aantrekken, als je geen Liefde voor jezelf voelt. Dus begin er NU mee!

Heb je vragen over de oefeningen? Wil jij iemand verliefd op je laten worden? Heb je een succesverhaal? Of wil je iets anders delen? Laat dan onderaan dit artikel jouw reactie achter. Je krijgt altijd een persoonlijk antwoord van mij! 

Veel succes met het manifesteren van jouw droomrelatie!

 

Veel Liefs,

Anja


Jouw Spiegeltje » Law of Attraction » Iemand Verliefd op je laten worden met de Law of Attraction

Advertentie:
 


 

Deel en/of like Jouw Spiegeltje. Dank je wel!

24 Replies to “Iemand Verliefd op je laten worden met de Law of Attraction”

 1. Hoi Anja,

  Een paar geleden ben ik niet ingegaan op liefdesverklaringen aan mij van een vrouw die stapelverliefd was. Ik had zelf ook sterke gevoelens voor haar maar heb toch mijn liefde aan haar niet verklaard. Nu heb ik er spijt van en ben me bewust van waarom ik toen niet volmondig “ja” heb gezegd. Ik heb nog wel een goed contact met haar. Kan ik haar terugwinnen door manifestatie? Kunnen liefdesgevoelens terugkeren?

  1. Hoi lieve Eddy,

   Alles is mogelijk. Maar natuurlijk alleen als die vrouw dat ook nog steeds wil. Je kunt natuurlijk ook gewoon weer contact zoeken met haar en het uitleggen, dat je er toen nog niet aan toe was, maar nu wel. Dat is de makkelijkste manier. Ik wens je veel succes!

 2. Hoi lieve Anja,

  Ik heb de laatste twee jaar veel dates gehad met leuke mannen maar heb nooit meer echt diepgaande gevoelens gehad. Ze voldoen allemaal (ongeveer) aan het wensenlijstje dat ik heb. Denk jij dat het verstandig is om voor iemand te gaan waar het wel mee klikt en waarmee ik op een lijn zit qua toekomst of wachten tot ik iemand tegenkom waarvoor ik sterke gevoelens heb? Ik ben eind twintig en zou graag kinderen willen maar zou het zonde vinden als deze kans voorbij gaat anderzijds hoop ik iemand te treffen die mijn beste vriend is.

  De corona situatie heeft me aan het denken gezet en heb altijd het gevoel gehad dat ik meer op mijn plek ben in Zuid-Europa. Ik droom ervan daar te settelen.

 3. Heel mooi artikel! Gekke vraag, werkt dit ook als je iemand kent (die woont in het buitenland, kent mij totaal niet eens). Dst ik liefde tussen ons kan manifesteren, alvolgend de stappen overigens.

 4. Één vraagje. Ik heb iemand leren kennen en hij kwam aan mijn sakra’s. Vermoedelijk ook de aura’s. Op een bepaald moment had ik gevoelens gekregen. Ik weet niet van waar het komt. Hij heeft me er opgewezen dat ik verliefd op hem was. Hij zei dat hij er niet klaar voor was. Ik ben zo verschoten dat ik alles blokkeerde en hij heeft ook ons contact verbroken. Komt het nog goed?

  1. Hoi lieve Anja (we zijn naamgenoten!),

   We willen allemaal antwoord op zulke vragen. Wat vervelend trouwens dat hij niet klaar was voor jouw liefde. Maar zo gaat het soms in het leven. Ik doe niet aan toekomst voorspellen, want je maakt je toekomst helemaal zelf. Als er anderen bij betrokken zijn, kun je natuurlijk een ander die niet wil/er niet klaar voor is, niet forceren je liefde voor die ander te beantwoorden. Maar ik weet zeker dat hij niet de enige man is die op deze planeet rondloopt die jouw liefde waard is. Er zijn zeker weten mannen die wel klaar zijn voor jouw liefde. Dus mijn advies voor nu is om de man waarover het gaat te respecteren en los te laten. Wie weet komt hij terug, misschien ook niet. Dat is nu niet belangrijk. En wie weet komt er iemand op je pad die nog veel beter bij je past. Ik wens je kracht en veel succes!

   Veel Liefs,

   Anja

 5. Hoi Anja,
  Heb twee jaar met mijn maatje een relatie gehad, we zijn een jaar uit elkaar maar toch komen we elkaar steeds tegen en voelen we die onvoorwaardelijke liefde. We voelen het in ons hart maar we kunnen er beiden nog niet bij. Ik heb zelfliefde nodig en positieve gedachten anders stoot ik hem af wat ook steeds weer gebeurd.
  Denkt u dat dit een goede methode is om voor mij te proberen. Een positieve werkelijkheid in mezelf maken zodat de onvoorwaardelijke liefde tussen mijn maatje en ik weer zal gaan stromen zonder dat t weer vast loopt?

  1. Hoi Anoniempje,

   Het is altijd belangriijk om zelfliefde te voelen, of je nu wel of niet verbonden bent in een relatie. Zonder het houden van jezelf is het onmogelijk om je te geven in een liefdesrelatie. Daar zou ik aan werken in jouw geval. Die positieve werkelijkheid volgt dan vanzelf!

  2. Één vraagje. Ik heb iemand leren kennen en hij kwam aan mijn sakra’s. Vermoedelijk ook de aura’s. Op een bepaald moment had ik gevoelens gekregen. Ik weet niet van waar het komt. Hij heeft me er opgewezen dat ik verliefd op hem was. Hij zei dat hij er niet klaar voor was. Ik ben zo verschoten dat ik alles blokkeerde en hij heeft ook ons contact verbroken. Komt het nog goed?

 6. Hoi Anja,

  Elke keer als ik de frustratie wil loslaten begint mijn rechter oog te tintelen en mijn ooglid te trillen. Hoe kan dat?

  Groetjes Pieter

 7. Lieve Anja,
  Ik heb een zielsmaatje waar ik dol verliefd op ben, ken ik al sinds mijn 19de, heb ze dan even uit het oog verloren doordat we elk onze weg gingen. Zij heeft een hele zware rugzak door relatie te hebben gehad met narcist, mijn scheiding is gekomen toen ik haar weer opgezocht heb en mijn huwelijk niet meer goed zat. We zitten zo goed op dezelfde golflengte maar zij twijfelt zoveel aan haarzelf door haar verleden,en de ene keer zegt ze dat ze gevoelens heeft voor mij en dan blokt ze het weer af. Nochtans voelen we ons zo goed bijeen,hebben we vele vorige levens gehad samen, voelt de ene aan, wat de ander gaat zeggen, kunnen we uren praten over spiritualiteit, over alles eigenlijk. Wat kan ik doen om haar verliefd op mij te laten worden en ervoor te gaan in dit leven? Ik weet dat ze van mij houdt. Hoe moet ik dit aanpakken of dwing ik liefde af? Liefs, Kris

  1. Hoi Kris, Jij kunt helemaal niets doen, behalve er zijn voor haar en haar de tijd geven die ze nodig heeft. Haar rugzak zit kennelijk behoorlijk vol. Ik hoop dat ze er hulp bij krijgt, want zoiets in je eentje oplossen is bijna onmogelijk. Ik wens je kracht toe samen. Geduld is een schone zaak!

 8. Hi Anja,
  Wat een mooie blog en youtubekanaal heb je!

  De reden dag ik een berichtje stuur is dat ik een half jaar geleden bij mijn ex ben weggegaan omdat ik vastgelopen ben in mijn leven. Ik heb heel hard aan mezelf gewerkt en voel me gelukkkig en positief. Ik ben ontzettend dankbaar voor alles wat mijn ex voor mij gedaan heeft, hij is een liefdevol, warm, oprecht en zorgzaam persoon. Ik hou nog steeds ontzettend veel van hem en zou graag opnieuw een relatie met hem aangaan. Kan ik dit bereiken via law of attraction en hoe weet ik dat ik law of attraction op de juiste manier uitvoer?

  Bedankt zonnige groetjes,

  Jaimy

  1. Hey Jaimy, Misschien is het wijsheid om eens al die eigenschappen die je ex heeft en die jou aantrekken, op te schrijven en dan heel bewust aan de gang te gaan met het vinden van iemand die al die eigenschappen heeft. Dat kan je ex zijn, maar ook iemand anders. Onthoudt dat wat jij in je vibratie hebt (je gedachten, gevoelens, emoties, etc.) gelijke vibraties zoekt… Er is geen heel kort antwoord op je vraag in een reactie, want ik ken je verder niet en er spelen vaak veel factoren een rol. Maar er zijn hele goede boeken, zoals dat van Abraham Hicks (Vraag en het wordt Gegeven), waarin je heel veel leert over hoe de Law of Attraction werkt voor alles, niet alleen voor relaties, maar het is er ook op van toepassing. Veel succes!

 9. Goedendag,
  Ik heb dit artikel meerdere malen gelezen en vond het enorm boeiend wel vroeg ik me af of het alleen werkt als je diegene ziet of werkt dit ook op afstand (als je diegene bijna niet ziet)? Groetjes Natas

 10. Beste Anja,

  Ik vind het een heel mooie oefening en ik ben nu volop aan de slag hiermee.
  Ik heb wel een vraagje. In stap 4 zeg je dat je het dmv de roze bal terug moet geven aan het universum en los moet laten. In stap 5, staat dat je doormoet gaan met de oefening uit stap 2. Kan je dit toelichten ?

  1. Hoi lieve Noor,

   Iets loslaten betekent dat je de uitkomst loslaat, maar de vibratie niet, dus je houdt dat wat je wilt in je vibratie. Maar je hecht niet aan de uitkomst, je weet dat het komt. Als jij een bank bestelt bij een postorderbedrijf, dan weet je dat die bank komt, dus hoef je niet elke dag te bellen of ze het zeker weten dat ze gaan bezorgen. Maar je dagdroomt er wel over. Snap je wat ik bedoel? Zo niet, vraag het gerust!

 11. Beste,
  dankuwel voor dit artikel!
  Zou het mogelijk zijn om mij een mail te sturen? Ik heb een vraagje en hoop dat u me hier verder mee kan helpen. Alvast bedankt.

  1. Hoi lieve Seline, Je mag al je vragen hier stellen. Ik krijg dagelijks veel reacties, zowel hier als per email. Het is onmogelijk om mensen te mailen op dit moment. Daarvoor ontbreekt helaas de tijd. Ik doe dit allemaal alleen en heb geen helpers. Ik kies ervoor om alleen mensen te antwoorden die mij een bericht sturen via de website.

  1. Hoi lieve Anja,

   Ik heb tijdens het begin vd coronaperiode een leuke man leren kennen. We hebben een half jaar lang gedate en naar mijn idee klikte het heel goed. Hij was altijd erg hoffelijk en warm. Nadat ik corona gehad heb zijn we weer verder gaan daten en het voelde uiteindelijk alsof er een afstand ontstond. Graag zou ik deze man opnieuw willen daten? Hoe manifesteer ik dit? Ik ben onzeker of ik wel goed genoeg ben (in het algemeen) en juist als ik het graag wil voel ik me angstig voor afwijzing. Zijn er mogelijkheden deze man opnieuw als liefde te manifesteren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Wil je deze tekst gebruiken? Neem dan contact op!