Paranormaal Begaafd Test: Heb jij Paranormale Gaven?

Paranormaal Begaafd Test: Heb jij Paranormale Gaven?

Als je het woord “Paranormaal begaafd test” typt in Google dan levert dat best wel wat hilarische resultaten op. Doe het maar eens 😉 En je zult meteen merken dat er weinig aanbod is. Zo word je bijvoorbeeld doorverwezen naar allerlei andere zoekmachines en startpagina’s die het ook niet weten.

Doe de gratis paranormaal begaafd test, op de afbeelding zie je een spookachtig huis in de avond, zouden er geesten zijn in dit huis?Gelukkig biedt Jouw Spiegeltje uitkomst. Ik heb een gratis paranormaal begaafd test ontwikkelt voor jou. Hiermee ontdek jij binnen een paar minuten of je wel of niet beschikt over paranormale gaven.

 

Wat is paranormaal begaafd zijn?

Daarover zijn nogal veel verschillende opvattingen! Paranormaal begaafd zijn is namelijk een heel breed begrip. Sommigen denken meteen aan een helderziende. Anderen aan een medium. Of aan een heldervoelende.

Wat is het eerste dat er bij jou opkomt? Eigenlijk is ieder antwoord een beetje goed. Iedere paranormaal begaafde mens heeft namelijk een specialiteit. Al die antwoorden zijn aspecten van iemand met een paranormale gave!

 

Waarom wil jij de Paranormaal Begaafd Test doen?

Er kunnen heel veel redenen zijn. Die zijn allemaal persoonlijk. Jij vraagt je waarschijnlijk ook af of je paranormaal begaafd bent. Dat betekent dat je bezig bent met paranormaal ontwaken. Het is logisch dat je in die fase nog wat onzeker bent. Rijst bij jou wel eens deze vraag: “Is het echt wel paranormaal wat ik voel, zie, weet, of op andere manieren waarneem?”  Dat is heel normaal, iedereen die zijn/haar bijzondere gaven aan het ontdekken is, twijfelt zo nu en dan. Je kunt er haast niet met anderen over praten. Dat maakt het alleen maar lastiger.

 

Advertentie:
 


 

Met de gratis paranormaal begaafd test van Jouw Spiegeltje gaan we samen op zoek naar het antwoord. Want er zijn namelijk heel specifieke kenmerken, die vrijwel alle paranormaal begaafde mensen hebben. Zeker in de beginfase van hun paranormale ontwikkeling. Die periode waarin je aan het ontwaken bent, voelt letterlijk aan als een soort van wakker worden. Vandaar de benaming.

Je gave is er altijd al geweest, maar je hebt hem onderdrukt. Nu komt hij aan de oppervlakte. En je wilt weten of het echt om paranormale dingen gaat. Waarschijnlijk wel! Het allerbelangrijkste is, dat jij je gevoel serieus neemt.

Paranormaal of niet, je hebt iets bijzonders in jezelf ontdekt. Koester dit. Jij bent speciaal! Je bent niet gek. Jouw belevingswereld mag er zijn!

 

Is iedereen Paranormaal Begaafd?

Paranormaal is eigenlijk heel normaal. Alleen niet iedereen staat ervoor open. Sommige skeptici beweren zelfs, dat de hele paranormale wereld berust op fantasie. Anderen zijn bang voor paranormale fenomenen.

Er zijn zelfs mensen die beweren dat je gek bent, als je paranormale ervaringen hebt. Sommige religies verwijzen zelfs naar duivelse zaken. Al die vooroordelen berusten eigenlijk op angst. Omdat paranormaal, hoe normaal ook, niet de dagelijkse beleving is van de grote massa. Hou dit in je achterhoofd. Niet iedereen is al zo wakker als jij. Niet iedereen heeft zich al ontwikkeld tot jouw niveau.

 

Iedereen kan zijn/haar paranormale gaven te ontwikkelen

Of je dit ook echt gaat doen, hangt er natuurlijk van af of je ervoor open wilt staan. Als je er nog bang voor bent, zul je het wegdrukken. In het geval dat jij geleerd hebt dat paranormale dingen onzin zijn, dan zul je je er waarschijnlijk niet zo mee bezighouden. Dan overweeg je niet eens om een paranormaal begaafd test te doen!

 

Doe nu de Gratis de Paranormaal Begaafd Test: Durf je?

Doe hier de gratis Paranormaal Begaafd Test, wederom een wijze uil op de foto, deze keer bij nachtBen je nieuwsgierig of je over paranormale gaven beschikt? Doe dan hier de paranormaal begaafd test. Klik hier om er naartoe te gaan (de test opent in een nieuw tabblad/venster). Het is volledig gratis en bovendien anoniem! Je hoeft geen gegevens over jezelf te verstrekken.

Natuurlijk wens ik je alvast heel veel succes. Kom nadat je de test hebt gedaan terug naar deze pagina, laat je resultaten openstaan, want hieronder krijg je de uitslag van jouw paranormaal begaafd test!

 

Heb je de Paranormaal Begaafd Test gedaan?

Dan krijg je nu hieronder de uitslag. Dus pak je antwoorden erbij… ready? Let’s go…

 

 • Heb je meer dan 6 vragen met “Ja” beantwoord? Dan ben jij zeker paranormaal begaafd. Ga er iets mee doen. Hou de paranormaal rubriek van Spiegeltje goed in de gaten. Er komen artikelen voor paranormal begaafden en hoe je je paranormale gaven kunt ontwikkelen.
 • Heb je meer dan 6 vragen met ‘soms’ beantwoord? Dan heb je naar alle waarschijnlijkheid paranormale talenten, maar is je paranormaal ontwaken nog aan het begin.
 • Heb je meer dan 6 vragen met “Nee” beantwoord? Dan heb je geen paranormale gaven, maar ben je misschien wel hooggevoelig. Of misschien ben je wel een oude ziel.
 • Heb je elke optie 3 tot 4 keer aangevinkt? Dan ben je een gevoelig mens en sluimeren er mogelijk paranormale talenten in jou, maar zijn die nog niet sterk ontwikkeld.

 

Wat was de uitslag van jouw Paranormaal Begaafd Test?

Heb je de paranormaal begaafd test gedaan en wil je je ervaringen delen met anderen? Of met gelijkgestemden praten over jouw paranormale ervaringen? Reageer dan hieronder. Dit is een veilige plek, waar niemand je gek vindt. Waar niemand je afwijst. Jij mag er helemaal zijn! Je mag ook gerust al je vragen stellen. En ik beloof je dat ik altijd reageer. Persoonlijk! Dat is mijn belofte aan jou.

Ik wens je veel Liefde en Licht op je Pad!

 

Veel Liefs,

Anja


Jouw Spiegeltje » Paranormaal » Paranormaal Begaafd Test: Heb jij Paranormale Gaven?

 

6 Replies to “Paranormaal Begaafd Test: Heb jij Paranormale Gaven?”

 1. ik heb 8x ja gedrukt en 2 keer soms, ik ben op zoek naar hoe en wat ik ermee kan doen want als ik met me vader over de begraafplaats loopt naar mijn opa en oma dan zie ik meerdere mensen (overledenen) rondlopen en me groeten, er zijn er een paar die naast me lopen en mij dingen vertellen die ik door moet geven aan hun familie die op dat moment aanwezig zijn, ik ben er niet bang voor en praat ook met hun (als ik alleen ben). In mijn dromen kom ik dingen tegen waar mensen mij vragen hun te helpen en een aantal dagen/weken/maanden gebeurt het in werkelijkheid alleen ik kan niet zien wanneer/waar het gebeurt. Misschien een idee met wie ik hiermee om de tafel kan om te praten want er zijn er weinig die mij geloven. Ik kan nog veel meer vertellen maar liever niet op deze manier.

  1. Hoi lieve GerPie,

   Dank je wel voor je openhartige reactie en het delen. Mag ik vragen hoe oud jij bent? (want als je minderjarig bent geldt een ander advies dan wanneer je volwassen bent, vandaar!). Als je volwassen bent mag je altijd gratis een afspraak met me maken via Skype. Je kunt je hier aanmelden voor een absoluut gratis en vrijblijvende sessie. Dan spreken we af en praten we rustig verder. Goed idee? Ik help je graag! ☼♥☼ Veel Liefs, Anja ☼♥☼

   1. Goedemiddag Anja;

    Ik ben niet minderjarig (37 jaar), en zou graag er iets mee willen doen of meer van weten wat ik er mee zou kunnen doen. Ik ben momenteel als chauffeur aan het werk dus dan zal het volgende week ofzo een keer kunnen. Nogmaals zou graag willen weten wat en hoe ik er iets mee kan doen.

    Groetjes GerPie

 2. ik had 5 x ja , 1x nee en 4x soms.
  dus wat ben ik dan. Ik zit dus tussen paranormaal begaafd in en het ontwaken daarvan?
  ik voel voornamelijk mensen.

  1. Hoi lieve M. Peters,

   In jouw geval geldt ook het resultaat voor als je alles 3/4 keer hebt aangevinkt:

   Heb je elke optie 3 tot 4 keer aangevinkt? Dan ben je een gevoelig mens en sluimeren er mogelijk paranormale talenten in jou, maar zijn die nog niet sterk ontwikkeld.

   ☼♥☼ Veel Liefs, Anja ☼♥☼

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Wil je deze tekst gebruiken? Neem dan contact op!