Paranormaal Begaafd Test: Heb jij Paranormale Gaven?

Paranormaal Begaafd Test: Heb jij Paranormale Gaven?

Als je het woord “Paranormaal begaafd test” typt in Google dan levert dat best wel wat hilarische resultaten op. Doe het maar eens 😉 En je zult meteen merken dat er weinig aanbod is. Zo word je bijvoorbeeld doorverwezen naar allerlei andere zoekmachines en startpagina’s die het ook niet weten.

Doe de gratis paranormaal begaafd test, op de afbeelding zie je een spookachtig huis in de avond, zouden er geesten zijn in dit huis?Gelukkig biedt Jouw Spiegeltje uitkomst. Ik heb een gratis paranormaal begaafd test ontwikkelt voor jou. Hiermee ontdek jij binnen een paar minuten of je wel of niet beschikt over paranormale gaven.

Wat is paranormaal begaafd zijn?

Daarover zijn nogal veel verschillende opvattingen! Paranormaal begaafd zijn is namelijk een heel breed begrip. Sommigen denken meteen aan een helderziende. Anderen aan een medium. Of aan een heldervoelende.

Wat is het eerste dat er bij jou opkomt? Eigenlijk is ieder antwoord een beetje goed. Iedere paranormaal begaafde mens heeft namelijk een specialiteit. Al die antwoorden zijn aspecten van iemand met een paranormale gave!

Waarom wil jij de Test doen?

Er kunnen heel veel redenen zijn. Die zijn allemaal persoonlijk. Jij vraagt je waarschijnlijk ook af of je paranormaal begaafd bent. Dat betekent dat je bezig bent met paranormaal ontwaken. Het is logisch dat je in die fase nog wat onzeker bent. Rijst bij jou wel eens deze vraag: “Is het echt wel paranormaal wat ik voel, zie, weet, of op andere manieren waarneem?”  Dat is heel normaal, iedereen die zijn/haar bijzondere gaven aan het ontdekken is, twijfelt zo nu en dan. Je kunt er haast niet met anderen over praten. Dat maakt het alleen maar lastiger.

Advertentie:
 


Met de gratis paranormaal begaafd test van Jouw Spiegeltje gaan we samen op zoek naar het antwoord. Want er zijn namelijk heel specifieke kenmerken, die vrijwel alle paranormaal begaafde mensen hebben. Zeker in de beginfase van hun paranormale ontwikkeling. Die periode waarin je aan het ontwaken bent, voelt letterlijk aan als een soort van wakker worden. Vandaar de benaming.

Je gave is er altijd al geweest, maar je hebt hem onderdrukt. Nu komt hij aan de oppervlakte. En je wilt weten of het echt om paranormale dingen gaat. Waarschijnlijk wel! Het allerbelangrijkste is, dat jij je gevoel serieus neemt.

Paranormaal of niet, je hebt iets bijzonders in jezelf ontdekt. Koester dit. Jij bent speciaal! Je bent niet gek. Jouw belevingswereld mag er zijn!

Heeft iedereen paranormale gaven?

Paranormaal is eigenlijk heel normaal. Alleen niet iedereen staat ervoor open. Sommige sceptici beweren zelfs, dat die hele paranormale wereld berust op fantasie. En anderen zijn weer bang voor paranormale fenomenen.

Er zijn zelfs mensen die beweren dat je gek bent, als je paranormale ervaringen hebt. Sommige religies verwijzen zelfs naar duivelse zaken. Al die vooroordelen berusten eigenlijk op angst. Omdat paranormaal, hoe normaal ook, niet de dagelijkse beleving is van de grote massa. Hou dit in je achterhoofd. Niet iedereen is al zo wakker als jij. Niet iedereen heeft zich al ontwikkeld tot jouw niveau.

Iedereen kan zijn/haar paranormale gaven ontwikkelen

Of je dit ook echt gaat doen, hangt er natuurlijk van af of je ervoor open wilt staan. Als je er nog bang voor bent, zul je het wegdrukken. In het geval dat jij geleerd hebt dat paranormale dingen onzin zijn, dan zul je je er waarschijnlijk niet zo mee bezighouden. Dan overweeg je niet eens om een paranormaal begaafd test te doen!

Doe de Gratis de Paranormaal Begaafd Test

Doe hier de gratis Paranormaal Begaafd Test, wederom een wijze uil op de foto, deze keer bij nachtBen je nieuwsgierig of je over paranormale gaven beschikt? Doe dan hier de paranormaal begaafd test. Klik hier om er naartoe te gaan (de test opent in een nieuw tabblad/venster). Het is volledig gratis en bovendien anoniem! Je hoeft geen gegevens over jezelf te verstrekken. Natuurlijk wens ik je alvast heel veel succes. Kom nadat je de test hebt gedaan terug naar deze pagina. En bewaar je resultaten. Want hieronder krijg je de uitslag van jouw paranormaal begaafd test!

Heb je de Test gedaan?

Dan krijg je nu hieronder de uitslag. Dus pak je antwoorden erbij… ready? Let’s go…

 • Heb je meer dan 6 vragen met “Ja” beantwoord? Dan ben jij zeker paranormaal begaafd. Ga er iets mee doen. Hou de paranormaal rubriek van Spiegeltje goed in de gaten. Want er komen nog veel meer artikelen voor paranormaal begaafden en hoe je je paranormale gaven verder kunt ontwikkelen.
 • Heb je meer dan 6 vragen met ‘soms’ beantwoord? Dan heb je naar alle waarschijnlijkheid paranormale talenten, maar is je paranormaal ontwaken nog aan het begin.
 • Heb je meer dan 6 vragen met “Nee” beantwoord? Dan heb je geen paranormale gaven, maar ben je misschien wel hooggevoelig. Of misschien ben je wel een oude ziel.
 • Heb je elke optie 3 tot 4 keer aangevinkt? Dan ben je een gevoelig mens en sluimeren er mogelijk paranormale talenten in jou, maar zijn die nog niet sterk ontwikkeld.

Wat was de uitslag van jouw Paranormaal Begaafd Test?

Heb je de paranormaal begaafd test gedaan en wil je je ervaringen delen met anderen? Of met gelijkgestemden praten over jouw paranormale ervaringen? Reageer dan hieronder. Dit is een veilige plek, waar niemand je gek vindt. Waar niemand je afwijst. Jij mag er helemaal zijn! Je mag ook gerust al je vragen stellen. En ik beloof je dat ik altijd reageer. Persoonlijk! Dat is mijn belofte aan jou.

Ik wens je veel Liefde en Licht op je Pad!

 

Veel Liefs,

Anja


Jouw Spiegeltje » Paranormaal » Paranormaal Begaafd Test: Heb jij Paranormale Gaven?

 

Deel en/of like Jouw Spiegeltje. Dank je wel!

23 Replies to “Paranormaal Begaafd Test: Heb jij Paranormale Gaven?”

 1. Hoi Anja,

  Ik zou graag de test willen maken maar de link werkt nog steeds niet. Ik zie in de reacties dat dit in 2021 ook al zo was.

  1. Hoi lieve Britta,

   Ik ga er opnieuw naar kijken, bedankt voor het doorgeven. Op de een of andere manier is er een “spookje” actief, ik heb de test al vaker opnieuw gepubliceerd, maar na verloop van tijd gaat er dan toch weer iets mis.

   Veel Liefs,

   Anja

 2. Hallo Anja,

  Wat een mooie en veelzeggende site!
  Ik heb 6 vragen met ja beantwoord en 4 met soms.
  Ik droom soms over overleden familieleden en over veel dingen van vroeger.
  Ook over dingen die in de toekomst gaan gebeuren, vaak gebeurt het dan de volgende dag of een aantal dagen later.
  Ik voel veel in mezelf en om me heen, energieën van mensen.
  Ik probeer wat meer vertrouwen in mezelf te krijgen hierin.
  Ik ben erg benieuwd hoe ik dit verder zou kunnen ontwikkelen.

  Liefs, Laura

 3. Ik heb 7 vragen met ja ingevuld. Jaren terug probeerde ik mij ook meer te ontwikkelen maar ben ermee gestopt omdat het niet goed voelde. Nu probeer ik mijn intuïtie beter te ontwikkelen en ben weer actiever gaan pendelen. Maar nu merk ik dat de kamerdeur zomaar opengaat en midden in de nacht de deurkruk van slaapkamerdeur naar beneden gaat. Ik weet niet wat ik hier mee moet, vind het ook niet prettig. Ik voel heel goed de energie van andere mensen, dat heeft invloed op mijn lichaam en mijn stemming. Ben ik er klaar voor om mij te gaan openstellen? Ik wil graag mijn talenten gebruiken om andere mensen te kunnen helpen

  1. Hoi lieve Ciska, het ontwikkelen van je intuïtie is een levenslang proces. Pendelen kan daarbij een behulpzame tool zijn, maar lang niet altijd. Zolang je nog niet goed kunt omgaan met de energie die je aanvoelt van anderen, kun je nog niets voor die anderen betekenen en moet je eerst leren om te aarden en jezelf af te schermen voor al die zaken die je niet in je eigen veld wilt hebben. Er is geen hap snap procedure voor die dingen, maar in de toekomst ga ik hier zeker over schrijven en ook in mijn nieuwsbrieven (die binnenkort weer van start gaan). Hierin houd ik je ook op de hoogte van nieuwe artikelen op de website. Succes met je proces!

 4. Ik ben net bij de homeopaat geweest voor mijn jongste zoon en de homeopaat vertelde mij op het einde dat hij mij wilde testen. Hij vertelde mij dat ik een hele oude ziel ben en dat ik alle paranormale gaven heb die er zijn. Ik ben heel nuchter opgevoed dus heb mij er niet mee bezig gehouden. Maar toen hij dat vertelde begon ik spontaan te huilen zonder dat ik wist waarom. Ik heb de test gedaan en op bijna alle vragen ja kunnen invullen…. heel bijzonder dit

 5. Ik heb 8 keer ja.. 1 keer soms en 1 keer neen.. Dus zeker goed op weg.. Maar graag meer inzicht wat… of.. nog meer aandacht om er bij stil te staan en er iets meer mee doen.. Is heel vermoeiend soms Hé!!

 6. Ik heb 5x ja, 5x Soms Nu weet ik nog niet echt of ik de paranormale gave heb gezien quizz andtwoorden of meer dan 6x ja of meer dan 6x soms is dus ik zit er dan tussen in denk ik. Weet nog niet of ik dus de paranormale gave heb met 100% zekerheid ,na deze test.

 7. ik heb 8x ja gedrukt en 2 keer soms, ik ben op zoek naar hoe en wat ik ermee kan doen want als ik met me vader over de begraafplaats loopt naar mijn opa en oma dan zie ik meerdere mensen (overledenen) rondlopen en me groeten, er zijn er een paar die naast me lopen en mij dingen vertellen die ik door moet geven aan hun familie die op dat moment aanwezig zijn, ik ben er niet bang voor en praat ook met hun (als ik alleen ben). In mijn dromen kom ik dingen tegen waar mensen mij vragen hun te helpen en een aantal dagen/weken/maanden gebeurt het in werkelijkheid alleen ik kan niet zien wanneer/waar het gebeurt. Misschien een idee met wie ik hiermee om de tafel kan om te praten want er zijn er weinig die mij geloven. Ik kan nog veel meer vertellen maar liever niet op deze manier.

  1. Hoi lieve GerPie,

   Dank je wel voor je openhartige reactie en het delen. Mag ik vragen hoe oud jij bent? (want als je minderjarig bent geldt een ander advies dan wanneer je volwassen bent, vandaar!). Als je volwassen bent mag je altijd gratis een afspraak met me maken via Skype. Je kunt je hier aanmelden voor een absoluut gratis en vrijblijvende sessie. Dan spreken we af en praten we rustig verder. Goed idee? Ik help je graag! ☼♥☼ Veel Liefs, Anja ☼♥☼

   1. Goedemiddag Anja;

    Ik ben niet minderjarig (37 jaar), en zou graag er iets mee willen doen of meer van weten wat ik er mee zou kunnen doen. Ik ben momenteel als chauffeur aan het werk dus dan zal het volgende week ofzo een keer kunnen. Nogmaals zou graag willen weten wat en hoe ik er iets mee kan doen.

    Groetjes GerPie

  2. Hallo allemaal ik heb ook dingen die ik kwijt wil maar wil dat meer persoonlijk doen met mensen die dat ook hebben om aan te voelen hoe en wat wij hier mee aankunnen zijn er groepen of iets

  3. Ik zie heel vaak en hoor vaak dingen dat andere voor mij niet horen of zien, ben er al veel vrienden door kwijt en anderen stellen steeds maar vragen hoe hun toekomst eruit ziet, maar dat vergt veel inertie en ik voel me daardoor moe en soms ook fiziek erg ziek hoe kan ik me meer beschermen en meer dingen voor mezelf zien. Ik zie ook vaak mijn beschermengel en een Indiaans meisje op een weide ik zit tegen een elke boom en in de verte is er een prachtige waterval met regenboog .maar weet niet wat ik er allemaal mee moet doen .andere helpen is geen probleem vriendelijke groeten vanuit het diepste van mijn hart

 8. ik had 5 x ja , 1x nee en 4x soms.
  dus wat ben ik dan. Ik zit dus tussen paranormaal begaafd in en het ontwaken daarvan?
  ik voel voornamelijk mensen.

  1. Hoi lieve M. Peters,

   In jouw geval geldt ook het resultaat voor als je alles 3/4 keer hebt aangevinkt:

   Heb je elke optie 3 tot 4 keer aangevinkt? Dan ben je een gevoelig mens en sluimeren er mogelijk paranormale talenten in jou, maar zijn die nog niet sterk ontwikkeld.

   ☼♥☼ Veel Liefs, Anja ☼♥☼

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Wil je deze tekst gebruiken? Neem dan contact op!