Asociaal Gedrag en Spiegelogie: Zo ga je ermee om!

Asociaal Gedrag en Spiegelogie: Zo ga je ermee om!

Asociaal gedrag en Spiegelogie, op de foto een doek met een boze smiley, een bakstenen muur op de achtergrondIs asociaal gedrag perfect? Spiegelogie beweert van wel. Maar hoe kun je nou de perfectie ervaren, als iemand je bedriegt, bedreigt, etc. en hoe ga je daarmee om? Voor veel mensen die fan van Spiegelogie zijn, is dit een behoorlijke uitdaging. En een lastig dilemma. Waar dan gelukkig weer wel een perfect antwoord op is. In dit artikel over Asociaal gedrag en Spiegelogie probeer ik je op weg te helpen.

Toegegeven: voor jou is het geen feest, als je buren je uit je slaap houden, omdat zij ’s nachts wel feestvieren. Je zegt ook niet tegen iemand die agressief is, dat je zijn/haar gedrag helemaal fantastisch vindt. Hoe deal je met situaties die volledig uit de hand dreigen te lopen?

Spiegelogie biedt antwoorden die je zullen verbazen!

De wereld wordt weer eens perfect op zijn kop gezet! Geen steen blijft op de andere…

Ken jij ook van die mensen? Ze veroorzaken om de haverklap geluidsoverlast. Of ze intimideren en bedreigen hun buurtgenoten. Soms laten ze het niet bij intimidatie en komt er grof geweld aan te pas. Ze lijken zich van niets of niemand ook maar iets aan te trekken. Acties die worden ondernomen, hebben een averechts effect. Het wordt er alleen maar erger door. Heb jij daar wel eens mee te maken gehad? Of ken je iemand in zo’n situatie?

Mensen die asociaal gedrag vertonen, zijn vaak de schrik van de buurt

Ze piekeren er niet over om rekening met anderen te houden. Ze trekken zich van niets of niemand iets aan. Althans, zo lijkt het. Ik denk dat we allemaal wel eens te maken hebben gehad met soortgelijke situaties. Het kan heel vervelend zijn. Asociaal gedrag is nu eenmaal niet fijn.

Asociaal Gedrag en Spiegelogie: Het zullen je buren maar zijn…

Dat is wat veel mensen denken. Jij ook? Maakt het idee alleen je al een beetje angstig en/of nerveus? Ik kan me voorstellen hoe ongemakkelijk het voelt! Het klink raar, maar degenen die zich zo gedragen voelen zich waarschijnlijk net zo! Die zogenaamde “asocialen” worden als het zwarte schaap behandeld. Het uitschot van de samenleving. Ze horen er niet meer bij. Instanties hebben er hun handen vol aan.

Asociaal gedrag en Spiegelogie: wat je aandacht geeft groeit…

Asociaal gedrag en Spiegelogie: wat je aandacht geeft groeit... Einstein's relativiteitstheorie.Energiedeeltje in dezelfde trillingsfrequentie, trekken elkaar aan. Dat is het principe van de Wet van de Aantrekkingskracht

Een wet die overigens deels is bewezen door Albert Einstein’s relativiteitstheorie. Een rots bestaat bijvoorbeeld uit energie. De vibratie van die energie maakt dat het een rots is en geen plant. Vibratie is o.a. de snelheid van de atomen (energie) en de hoeveelheid atomen en het patroon waarin de deeltjes zich bewegen. Jouw energie maakt van jou een mens en geen slak. Dezelfde energie zorgt dus voor dezelfde massa (materie).

Alles in het Universum bestaat uit massa en energie

Die twee kunnen niet zonder elkaar. Zonder energie was er geen Universum en vice versa. Energie is functioneel. Gelijke energie houdt energie van dezelfde soort in stand, of versterkt die. Hoe hoger en luchtiger de frequentie, hoe makkelijker massa van vorm of samenstelling kan veranderen.

Advertentie:
 


Wat heeft Energie te maken met Asociaal Gedrag en Spiegelogie?

Ook gedrag heeft een energetische trilling (vibratie). De energie van liefdevol gedrag, is anders dan de energie van iemand die heel erg boos is. Intimidatie voelt heel anders, dan een kind dat schaterlacht. Het is dezelfde energie, maar de vibratie van de energie is anders.

Negatieve emoties als angst, afgunst, woede, verdriet, etc. vibreren op een lager niveau. Een lage trillingssnelheid. Terwijl positieve emoties als liefde, blijdschap, dankbaarheid, etc. een veel hogere vibratie hebben.

Lage vibraties hebben een dichtere massa en zijn zwaarder

Een rots trilt een stuk langzamer dan een gaswolk. Een rots verandert minder snel en heeft een vaste vorm, die heel langzaam verandert. Gaswolken zijn vluchtig en veranderen voortdurend van vorm. Ook mensen zijn in staat heel snel te veranderen. Dat komt omdat we kunnen denken!

Gedachten zijn ook energie. Vibrerende, lichte energie, waarmee we binnen een fractie van een seconde enorme veranderingen teweegbrengen. Wist je dat een gedachte 930 duizend keer sneller beweegt dan bijvoorbeeld het geluid van jouw eigen stem?

Negatieve Energie trekt ook meer van hetzelfde aan

Mensen die zich liefdeloos gedragen, zenden laag frequente energie uit. Omdat ze die energie uitzenden, trekken ze gelijksoortige lage(re) energievormen aan. Dat is een natuurwet. Denk daarbij ook weer aan lager vibrerende emoties als angst, boosheid, wanhoop, etc. Dit soort emoties trekken op hun beurt mensen en omstandigheden aan, die dezelfde lage frequente energie matcht.

Asociaal gedrag en Spiegelogie: trek je het dan allemaal zelf aan?

Volgens de Law of Attraction en ook volgens de principes van Spiegelogie is het antwoord hierop volmondig ja. Het betekent overigens niet dat jij zelf asociaal bent, als je nu te maken hebt met asociaal gedrag in je omgeving. Maar het betekent wel, dat je ergens in je vibratie iets hebt, dat op dezelfde frequentie zit. Bijvoorbeeld omdat je je radeloos voelt. Woedend, bang, verdrietig of verward, om maar een paar voorbeelden te noemen.

Of je praat negatief met anderen over die asociale buurman. Zo zend je namelijk ook een vibrationele frequentie uit die lijkt op de vibratie van mensen die zich asociaal gedragen. Jouw energie kan bijvoorbeeld olie op het vuur van de “asocialen” zijn en vice versa zijn zij dat op het jouwe. Zo is de vicieuze cirkel rond!

Zijn mensen met asociaal gedrag een intense Spiegel van jezelf?

Ze roepen in ieder geval van alles bij je op. Meestal zijn dat niet de meest fijne gevoelens. Het is enorm kwaad of bang binnenin je. Dat kan gekmakend zijn. En “zij” hebben dat in jouw ogen veroorzaakt! Maar is dat ook echt zo? Bedienen andere mensen de afstandsbediening van jouw emoties? Hebben die asociale buren jou je vrije wil afgepakt? Je vermogen om te kiezen voor hoe jij je wilt voelen?

Een vrouw drukt haar hoofd tegen de spiegel en kijkt bang en verslagen: een intense spiegel van haar eigen energie?Nee natuurlijk niet! Anderen kunnen jouw leven helemaal niet beïnvloeden of bepalen. Ze kunnen niet voor jou kiezen. Jij bent geen marionet. Alleen jij hebt de touwtjes van jouw perfecte leven in handen en niemand anders. Niemand dwingt jou om boos te zijn, bang te zijn, je zwak te voelen, te balen, etc. Niemand bepaalt jouw gedachten. Jij kiest ze zelf.

Wat je denkt is energie en dat is wat bepaalt hoe jij je voelt. Jij kunt er ook voor kiezen om iets anders te denken!

Kies er daarom voor hoe je je wel wilt voelen!

Het universum steunt je altijd, gebaseerd op wat je uitzendt. In geen geval oordeelt het Universum en het waarschuwt je ook niet. Het  Universum matcht simpelweg de frequentie van bijvoorbeeld jouw gedachten en gevoelens. De frequentie die het meest sterk in jouw vibratie aanwezig is. Omdat het Universum niet persoonlijk is, houdt het geen rekening met onwetendheid. Of met het feit dat je heel veel gedachten onbewust uitzendt. Onthoud dat het Universum gewoon een perfecte koppelaar is. Alles is energie, op de foto een kleine wereldbol in een universum van energie, wat hier symbool voor staat.

Daarom is het zo belangrijk om jezelf aan te leren, je te focussen op gevoelens die je wel wilt! Je kunt je beter niet bezighouden met de negatieve emoties en gedachten die je ook hebt. Tenzij je daar graag meer van wilt. Ik heb zo het vermoeden van niet…

En ik begrijp je heel goed, dat dit lastig is. Zelf heb ik me jarenlang enorm gestoord aan heel veel mensen en dingen. Uiteraard kreeg ik al die irritatie en frustratie terug op mijn bordje en dat maakte me nog bozer. Tot ik in begon te zien, dat ik de enige was, die hier iets aan kon veranderen.

En hetzelfde geldt voor jou. Ik verplicht je tot niets, maar ik kan je beloven, dat je leven een stuk fijner wordt, als je al die narigheid in je hoofd niet meer zoveel aandacht geeft. Focus je op je beter voelen en op fijner aanvoelende gedachten. Dat zal al een enorm verschil maken!

Want alles is energie…

Als jij niet gek wilt worden van asociaal gedrag, trek je er juist meer van aan. Je geeft het Universum als het ware (onbewust) de opdracht om je nog gekker te maken, dan je je al voelde. Als je niet bang wilt zijn, word je juist nog banger. Als je “niks meer met die idioten te maken wilt hebben”, is de kans groot dat je nog veel vaker met ze wordt geconfronteerd (of met nog ergere).

Je wordt altijd en onvoorwaardelijk gesteund, in wat jij uitzendt naar het Universum. Zie het maar als een Universeel postorderbedrijf. Als jij online een jurk bestelt, dan vraagt de winkel zich ook niet af of die jurk je wel past en/of leuk zal staan. Je krijgt gewoon de jurk waar je om hebt gevraagd.

Asociaal gedrag en Spiegelogie: stijg boven de situatie uit…

Jij kunt asociaal gedrag van anderen nu eenmaal niet veranderen. Iedereen heeft een vrije wil. We mogen allemaal kiezen wat we doen, hoe we ons willen gedragen, etc. Je kunt wel veranderen hoe JIJ wilt dat je situatie is. En hoe je jij je daarbij voelt. Het is belangrijk dat je je focus verandert. Hou je niet meer bezig met hoe asociaal die anderen zijn.

Praat er niet meer negatief over met anderen

Doe je dit wel, dan verlaag je je vibratie tot het niveau van degenen waar je last van hebt. Dan krijg je er nog meer last van. Dat is vanuit de Spiegelogie bekeken ook de reden waarom asociale situaties erger worden, naarmate zich er steeds meer mensen en instanties mee gaan bemoeien. Alle energie gaat naar dat wat ongewenst is. Dit geeft een explosie aan nog meer van die ongewenste zaken!

Focus je op wat je wel wilt. Jij wilt bijvoorbeeld rust of je veilig voelen. Je kunt beginnen met het veranderen van je woorden en gedachten. Denk en zeg: “Ik…. (naam) kies er nu voor om me altijd veilig te voelen”. Of rustig, of vredig, of gelukkig, etc. Stijg in je hoofd even hoog boven de situatie uit. Stuur er zelfs Liefde naartoe.

Jij hebt de situatie aangetrokken in je leven om er iets van te leren. Daar kun je zelfs dankbaarheid voor voelen.

Asociaal gedrag en Spiegelogie: Vergeet het waarom…

We kunnen veel dingen niet eens begrijpen en dat hoeft ook niet. Wel kun je de perfectie leren ervaren, precies zoals het is. We zijn allemaal één. Jij bent niet je lichaam en niet je gedrag. Je bent een spiritueel wezen, dat tijdelijk in een lichaam verblijft. In werkelijkheid ben jij pure Liefde. En dat zijn die asociale buren dus ook…

Jij kunt ervoor kiezen je verre te houden van lagere frequenties. Zodra jij je niet meer inlaat met de energie van asociaal gedrag, trek je andere, betere situaties aan.

De situatie zal zich op wonderbaarlijke wijze oplossen!

Dat gebeurt pas als je alle omstandigheden die ermee te maken hebben volledig loslaat. Dat betekent dus dat je je er niet meer mee bezighoudt. Je besteed er geen aandacht meer aan. Ook niet stiekem. Je besteedt uitsluitend nog aandacht aan wat wel goed voelt. Die keuze heb je altijd!

Koester en versterk liefdevolle gevoelens. Voel je blij, vrij en krachtig. Al staat de stereo van je buren om 3 uur in de nacht keihard aan. Weiger om je eraan te ergeren. Weiger om je gek te laten maken. Begeef je niet meer op hetzelfde niveau als de veroorzaker van de overlast.

Los je angst op als je je bedreigd of geïntimideerd voelt. Het is jouw angst, een ander kan je niet bang maken, tenzij je het toelaat. Angst trilt op het allerlaagste niveau. Hou je er verre van. Zoek steun als je dit lastig vindt, blijf er dan niet alleen mee rondlopen.

Kies in plaats van angst, voor liefde. Je kunt dat bijvoorbeeld met behulp van de spiegelogie krachtcentrale doen (volledig gratis).

Asociaal gedrag en Spiegelogie: je hoeft het niet te accepteren!

Gebruik ook je gezond verstand. Als er gevaar is, dan bel je uiteraard de hulpdiensten. Draag zorg voor je veiligheid. Zelfs als het betekent dat je moet verhuizen. Dat is geen teken van zwakte. Je kiest gewoon voor betere omstandigheden. Spiegelogie beweert nooit dat je alles willoos over je heen moet laten komen.

Je Focus Verleggen is de boodschap die Spiegelogie je wel meegeeft. Daarmee creëer je wonderen. Binnenkort krijg je via Jouw Spiegeltje nog meer tips over het omgaan met negatieve situaties en negatieve mensen. Je verdient een geweldig leven en daar steun ik je graag bij!


Zin in nog meer Liefdevolle steun en inspiratie?

Meld je dan vandaag nog aan als gratis VIP lid van mijn nieuwsbrief. Je krijgt dan als dank de gratis cursus, Stapelverliefd op jezelf cadeau. Gewoon doen! Het kost je niets en je kunt je ieder moment weer afmelden, als wat ik deel niet met je resoneert.

Klik hier om je gratis aan te melden


Heb jij te maken met lastige situaties en hoe ga je daarmee om?

Hoe sta jij tegenover hoe Spiegelogie kijkt naar asociaal gedrag? Deel je (respectvolle) reactie hieronder. Deel gerust wat je op je hart hebt. Of stel een vraag. Voel je welkom. We zijn er om elkaar te steunen.

Veel Liefs,

Anja


Jouw Spiegeltje » Law of Attraction » Spiegelogie » Asociaal Gedrag en Spiegelogie: Zo ga je ermee om!

 

Deel en/of like Jouw Spiegeltje. Dank je wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Wil je deze tekst gebruiken? Neem dan contact op!