Oude Ziel Test doen? Dat kan hier! Gratis!

Oude Ziel Test doen? Dat kan hier! Gratis!

Doe de oude ziel test, op de foto een vrouw met een laptop die naar buiten kijktVermoed je dat je een oude ziel bent, maar twijfel je nog of het ook echt zo is? Doe dan nu gratis de oude ziel test op Jouw Spiegeltje. En kom er snel en makkelijk achter of jij een oude ziel bent. Hieronder vind je een lijst met 10 eigenschappen. Vink iedere eigenschap aan die op jou van toepassing is.

Doe nu de gratis Oude Ziel Test

Vink alle antwoorden aan die op jou van toepassing zijn en/of bekijk de resultaten van anderen. Je blijft helemaal anoniem! Jouw privacy is belangrijk op Jouw Spiegeltje!

Advertentie:
 


De Oude Ziel Test vragen

Ik heb geen moeite met alleen zijn
Ik heb vaak het gevoel dat ik nergens bij hoor…
Ik denk graag na over de zin van het leven…
Ik was al kind al heel wijs…
Geld en andere materiële zaken vind ik onbelangrijk
Ik ben niet zo traditioneel ingesteld
Het liefste breng ik mijn vrije tijd door in de natuur…
Ik isoleer me het liefst van de menigte…
Mensen voelen zich tot me aangetrokken…
Spiritualiteit speelt een belangrijke rol in mijn leven…

 


Heb je 8 of meer aangevinkt? Dan is de kans heel groot dat jouw ziel inderdaad al heel oud is. Klik hier om alles te lezen over de 11 kenmerken van mensen met een oude ziel. Onderaan deze pagina kun je met andere oude zielen in contact komen en discussiëren over je resultaten. Of elkaar steunen en tips geven. En je mag natuurlijk ook gewoon je verhaal met elkaar delen. Vragen stellen kan ook!


Heb je de Test gedaan?

Misschien vind je het leuk om jouw resultaten te delen met anderen? Of heb je een vraag over deze oude ziel test of over hoe je omgaat met het feit dat jij een oude ziel bent? Zoek je misschien wel contact met andere oude zielen? Reageer dan hieronder. En dat kan bovendien volledig anoniem als je dat wilt. Je email adres is alleen voor mij zichtbaar. Dat verschijnt dus niet in je reactie. En je krijgt altijd een persoonlijke reactie van mij terug als je een bericht achterlaat!

Meer lezen over wat het betekent om een oude ziel te zijn?

Lees dan hier verder over de 11 belangrijkste kenmerken van mensen met een oude ziel.

Tip:  Meld je hier gratis aan voor mijn inspirerende nieuwsbrief die ik regelmatig verstuur. Je krijgt dan bovendien als dank voor je aanmelding de gratis e-cursus, Stapelverliefd op Jezelf, want houden van jezelf is super belangrijk. Ook als Oude Ziel!

Ik wens je alle goeds toe op jouw prachtige pad!

 

Veel Liefs,

Anja


Jouw Spiegeltje » Spiritualiteit en spirituele groei » Oude Ziel Test doen? Dat kan hier! Gratis!
Deel en/of like Jouw Spiegeltje. Dank je wel!

9 Replies to “Oude Ziel Test doen? Dat kan hier! Gratis!”

 1. ik heb dus gewoon het gevoel dat ik een oude ziel ben waarom dat weet ik zo nog net niet , ik heb zo het idee dat oftewel ik was een samourai een indiaan of iemand van een schotse clan die dingen die trekken me aan , mensen komen ook altijd naar mij toe om tye praten en dan over dingen die ze normaal nooit tegen iemand anders zouden zeggen ik lijk dan wel hun psychiater en dat gebeurt me al van jongs af aan . nu ben ik op een punt van mijn leven dat het tijd word dat ik weet wat mijn levensdoel hier is want ik voel ik ben nog niet klaar maar eer word hard aan me getrokken ik ben al 3.5 jaar aan het vechten met kanker .misschien teveel info maar dan weet je toch al iets .

 2. Mijn ex vrouw was ook zo met spirituele zaken bezig , en zij trok zeer veel huwelijken uit elkaar wat ze moesten doen en laten erg was dat en het kwam zover dat ze met dode in aanraking kwam zogezegd maar om met zo iemand samen te leven als ze denken zo een gave te hebben zeer moeilijk om mee te leven want het feit is ze zetten heel mijn leven op zijn kop en daarom zijn wij ook gescheiden . Ik vind je mag een ander zijn leven niet kapot maken door te denken dat men paragnost is jammer vind ik dat , laat de mensen hun eigen leven leiden en niet kapot maken juist he . Grts

  1. Lieve Eddy, ik ben het helemaal met je eens. We hebben niet het recht om andermans leven te beïnvloeden en dat zou ik persoonlijk nooit doen. Ik werk vanuit Liefde en met mij velen. Je ex vrouw heeft denk ik, als ze nog steeds zo te werk gaat, nog een behoorlijk lang pad te bewandelen. En dat mag. En jij mocht ervoor kiezen om niet langer bij haar te blijven. Laat het los, dat is beter. Zij heeft haar pad, jij het jouwe… Laten we niet oordelen…

   1. Dat is zeker mooi gezegd anja, ik geloof ook dat de manier zijn ex tewerk gaat zeker niet juist is.
    Het is de bedoeling iemand te helpen niet door hun wereld te veranderen en op hun kop te zetten.
    Iemand wakker maken en inzicht geven waar deze persoon staat in het leven en hun de wegen laten zien die ze kunnen inslaan.
    Liefde geven en voelen en laten voelen en schenken is hetzelfde als licht schenken en de persoon dat laten voelen.
    groetjes Evelyne

 3. Ik lig met mezelf overhoop, ik vind nergens nog een thuis,zou dagen zoeken op internet over alles met spiritualiteit , nu ben ik begonnen met schilderen, ik begin gewoon zonder doel, en kijk ik efkes van ver, en zie ik allemaal, mensen, hoofden, dieren,geweld, in mijn schilderij, kun je mij helpen?aub mvg leentje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Wil je deze tekst gebruiken? Neem dan contact op!