Chakra’s Special: van Je Kruin tot je Stuit…

Chakra’s Special: van Je Kruin tot je Stuit…

Heb jij altijd al meer willen weten over chakra’s? Perfect! Want hier vind je werkelijk alles wat je nodig hebt om jouw chakrahuishouding te begrijpen. Lees de artikelen in deze special. Kom weer heerlijk in balans en voel je lekker in je vel!

chakra's: wat zijn het en hoe werken ze? Op de afbeelding een bloem in alle 7 chakra kleurenWil je meer weten over wat het zijn en wat ze voor jouw fysieke, materiële, emotionele, mentale en spirituele welzijn betekenen? Op deze pagina vind je een prachtige verzameling artikelen. Zo kun je o.a. basiskennis opdoen over alle chakra’s, maar ook over iedere individuele chakra.

Hoe herken je bijvoorbeeld blokkades? Hoe breng je die geweldige energielichamen die we allemaal hebben in balans? Dat vind je hier allemaal. Ik wens je veel plezier, gezondheid, Liefde, vreugde, geluk en balans toe!

Wat zijn chakra’s en wat doen ze voor en met jou?

 

Wat zijn chakra's? op de foto zie je de symbolen van de zeven basischakra's.

Ben je benieuwd naar wat chakra’s eigenlijk zijn? In dit artikel vind je alle basiskennis over de 7 basischakra’s. Als je klaar bent met lezen weet je alles wat belangrijk is om te weten over de zeven “wielen van energie” in jouw lichaam.  Ook leg ik het verschil uit tussen een chakra en een aura! Leuk om te weten toch! Zo ga je jezelf steeds beter begrijpen!

Klik hier om verder te lezen…

De wortelchakra wordt ook wel je basischakra of eerste chakra genoemd. Op de afbeelding wordt hij op klassieke wijze gesymboliseerd door een bloemvormig figuur, met 4 blaadjes, alles in de kleur rood, omdat dit de corresponderende kleur van deze chakra isChakra’s Special: Is jouw  Wortelchakra in Balans?

Je Wortelchakra is je eerste chakra. Sommigen noemen het ook wel je basischakra. Wat is de functie van dit oh zo belangrijke fundament van jouw “energetische huis”? Kom er alles over te weten. En lees ook meteen mijn speciale tips om jouw “wortels” weer terug in balans te brengen. Te veel om op te noemen. Want er staat nog veel meer. Klikken en lezen dus!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder…

 

Je Heiligbeenchakra (Svadhistana): de creatiefste van als je chakra’s!

Afbeelding van de Heiligbeenchakra in de vorm van een oranje mandala met de tekst van de titel van dit artikel over de tweede chakra

Je tweede chakra is het centrum van je creativiteit! Die is heel belangrijk. Dus lees snel alles over de creatieve en andere functies van deze prachtige oranjekleurige chakra. Ook ontvang je vele tips. En check meteen of hij wel lekker stroomt of misschien geblokkeerd is… Bovendien kom je meteen alles te weten over waarom jouw heiligbeen chakra zo belangrijk is. En vanzelfsprekend ook hoe je dit energiecentrum kunt (her)activeren en laten stromen.

Lees snel verder!

 

Je Zonnevlecht chakra: ontdek je Power & Identiteit!

Chakra's Je zonnevlecht chakra (Solar Plexus): ontdek je Power & IdentiteitJe zonnevlecht chakra (Solar Plexus) is je derde chakra op rij. Hij staat voor jouw innerlijke kracht, wilskracht, zelfvertrouwen en het ontdekken van je identiteit. Na het lezen van dit artikel heeft jouw Solar Plexus vast geen geheimen meer voor jou!

Kom er snel achter of jouw solar plexus nog wel lekker stroomt!

Je hartchakra openen, helen en begrijpen…

Chakra's Je hartchakra openen, helen en begrijpenWil jij je hartchakra openen? Jouw hartchakra is de vierde chakra en hij verbindt je 3 lagere chakra’s met je 3 hogere chakra’s. En dat is niet de enige “verbinding” die hij maakt! Want de energie van je hart en het elektromagnetische veld eromheen is ook je verbinding met Al dat leeft, met de buitenwereld. En jouw vierde chakra is tevens de plek waar je Hogere Zelf/Ziel contact met je maakt.

Jouw “Anahata chakra is jouw eerste “spirituele hotline” met het Universum en de Bron!

Ontdek hier hoe het met je hartchakra gaat! Klik hier!

Keelchakra blokkade opheffen? Lees hier hoe!

Chakra's Keelchakra blokkade opheffen? Lees hoe! Afbeelding van de keelchakra mandala in de kleur blauw
Ontdek nu of jij last hebt van een keelchakra blokkade en hoe je die kunt helen. Want je keelchakra is jouw centrale communicatie centrum! Hij staat o.a. voor zelfexpressie en authenticiteit (je echtheid). Meer weten? Dan klik je snel op onderstaande link en lees je er meteen alles over!

Heb jij een keelchakra blokkade? Klik hier en kom er snel achter!

 

 

Chakra’s: Je derde oog chakra openen en ontwikkelen?

Derde oog chakra openen en ontwikkelen cover afbeelding bij artikel © 2017 jouwspiegeltje.nlLees in dit artikel alles over je derde oog chakra! Zo kom er bijvoorbeeld achter of jouw Ajna chakra geblokkeerd is. En natuurlijk wat je kunt doen om hem weer in balans te brengen. Ook kun je meer lezen over de betekenis en achtergrond van het zesde chakra! Interessant!

Nieuwsgierig naar je derde oog chakra? Klik hier!

 

Chakra’s Special: Open je Kruinchakra!Chakra's: je kruinchakra openen wordt gesymboliseerd door deze twee mooie zwanen die elkaar met de kop bijna aanraken

Wil je meer weten over hoe het zit met je zevende chakra (je kruinchakra)? Dan kun je in dit artikel alles te weten komen over de werking van je Kruinchakra en krijg je maar liefst 12 fantastische tips en technieken hoe ook jij je zevende chakra kunt openen!

Lees snel verder…

 

Mis je nog iets? Wil je iets delen?

Heb je vragen over de informatie op deze pagina? Of wil je iets delen? Misschien heb je zelf nog tips voor anderen over de chakra’s? Laat dan hieronder een reactie achter. Geheel anoniem. Je email adres is niet zichtbaar voor anderen. Doen hoor! Want ik vind het fantastisch om van je te horen! En natuurlijk krijg je altijd zo snel mogelijk een persoonlijke reactie van me. Gegarandeerd!

 

Veel Liefs,

Anja


Jouw Spiegeltje » Spiritualiteit en spirituele groei » Chakra’s Special: van Je Kruin tot je Stuit…
Deel en/of like Jouw Spiegeltje. Dank je wel!

2 Replies to “Chakra’s Special: van Je Kruin tot je Stuit…”

 1. Hallo
  De doorklik knoppen werken helaas niet.
  Ik heb tevens nog een andere vraag van de 2e chakra heeft u een geweldig mooie afbeelding.
  Nu is mijn vraag heeft u deze ook van de andere 6 chakra’s en zou ik deze mogen gebruiken voor op mijn webshop voor de verkoop van massage olie.
  Ik zou ook graag uw uitleg van de chakra gebruiken

  1. Hallo beste Nynke,

   Afbeeldingen etc. kun je heel makkelijk zelf zoeken. Ik geef geen toestemming om de teksten over te nemen. Daar heb ik veel werk voor verricht namelijk. En ieder mens heeft een unieke invalshoek. Daarom nodig ik je uit/daag ik je uit je eigen materiaal te gebruiken!

   Veel Liefs,
   Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Wil je deze tekst gebruiken? Neem dan contact op!