Gratis blokkade doorbraak sessie!

Gratis blokkade doorbraak sessie!

gratis blokkade doorbraak sessie

Je wilt zo graag gelukkig zijn… Je wilt je goed voelen over jezelf. Je wilt dolgraag het leven creëren waar je zo naar verlangt… En toch is er iets dat je in de weg staat.

Elke keer bots je er weer tegenaan. Hoe je ook je best doet, je krijgt er maar geen grip op. Je zou zo dolgraag echt willen stralen en genieten van je leven. Maar iets beperkt je keer op keer.

Ik wil je dolgraag helpen! Er is hoop! Je kunt echt jouw blokkades doorbreken! Met de juiste steun lukt het je deze keer wel!

 

Het opsporen en helen van onbewuste innerlijke blokkades en overtuigingen is mijn specialiteit. En ik bied jou mijn expertise 100% gratis aan tijdens een *gratis sessie op Skype (alleen als je het afgelopen jaar geen afspraak hebt gemaakt voor een gratis sessie!).

Iedere maand heb ik plek voor 5 mensen die graag willen werken aan het oplossen van innerlijke obstakels en onbewuste overtuigingen.

 

Is een Blokkade Doorbraak Sessie iets voor jou?

Heb je vaak negatieve gevoelens? Angsten die je niet begrijpt? Voel je je vaak onzeker? Stel je steeds dingen uit? Je doet zo je best met al je kennis over spiritualiteit en je leest ieder zelfhulp boek dat je te pakken kunt krijgen. Maar die ene doorbraak komt maar niet. En dan voel je je schuldig, gefrustreerd, teleurgesteld, want “je zou toch beter moeten weten”.

 

Dat is absoluut niet jouw schuld!

Je hebt last van onbewuste blokkades en overtuigingen, die jouw geluk, gezondheid en welzijn in de weg staan.

En je bent hiermee zeker niet de enige! Heel veel mensen lopen tegen zulke blokkades aan. Het gemene is, dat je vaak niet eens weet wat het nou precies is. Je kunt je vinger er niet op leggen. En zelfs als je wel een idee hebt van wat de oorzaak kan zijn, dan weet je niet hoe je die negatieve patronen kunt doorbreken.

 

Ik weet als geen ander wat een worsteling het kan zijn!

Je haat het dat je steeds maar blijft hangen in dingen, die je eigenlijk niet wilt, maar toch steeds weer doet. “Tegen beter weten in” noemen ze dat… Ik zal je alvast één geheim verklappen: Je verstand gaat dit nooit oplossen!

 

Ik wil je heel graag steunen!

En daarom bied ik jou (zolang de voorraad strekt) een 100% gratis “Blokkade doorbraak sessie” aan op Skype! Als het deze maand niet lukt, dan krijg jij volgende maand als eerste te horen wanneer er weer plekken beschikbaar zijn! Je plaatst jezelf dus op een wachtlijst.

Ik beloof je dat je geen ongewenste mails zult ontvangen van me. Daar doe ik niet aan. Je krijgt alleen relevante mails, bijvoorbeeld over als ik weer plek heb.

 

*Let op:

  • Je kunt maximaal 1x per jaar gebruik maken van een gratis blokkade doorbraak sessie.
  • Huidige cliënten en/of deelnemers aan mijn gratis groepen komen niet in aanmerking! Dit is om iedereen een kans te geven om gratis aan blokkades te werken.

 

Er is altijd veel belangstelling en het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen hierbij te steunen. Vandaar deze regels. Bedankt voor je begrip!

 

Nu een afspraak maken? Vul dan het formulier in!

 


 Tijdens je gratis sessie met mij:

 

  • Krijg je verrassende inzichten in waarom je negatieve onbewuste patronen hebt, hoe ze werken en hoe ze je leven beïnvloeden! Je zult verbaasd staan over de impact van jouw blokkades!
  • Ontwikkel je een glashelder beeld van wat jou in de weg zit. Je komt erachter wat jou blokkeert om het leven te leiden dat je verdient! Het is je geboorterecht om een gelukkig, gezond en rijk leven te leiden. Weten wat je op onbewust niveau blokkeert, is de eerste stap naar innerlijke bevrijding! Bewustzijn is het magische toverwoord!
  • Krijg je veel praktisch tips en tools waar je zelf thuis mee aan de slag kunt.
  • Voel je je volop gesteund, krachtig en vol nieuwe energie Je doet fantastisch inspiratie op! Je zult na afloop van de sessie weer nieuwe hoop en tools hebben en bruisen van de ideeën!

 

Boek nu je gratis Blokkade Doorbraak Sessie!

 error: Wil je deze tekst gebruiken? Neem dan contact op!