Bedankt voor het bevestigen van je inschrijving!

Bedankt voor het bevestigen van je inschrijving!

Lees onderstaande informatie goed door!

Je ontvangt binnen een paar minuten de download link naar het boek in je inbox! Als hij daar niet is aangekomen, check dan je spam map. Voeg jouwspiegeltje@protonmail.com en noreply@jouwspiegeltje.nl toe aan je lijst met veilige/contactpersonen.

Ook ontvang je vanaf nu iedere week de gratis nieuwsbrief, met veel nuttige en interessante informatie over spirituele zaken en persoonlijke groei.

Ik stuur je alleen informatie waar je echt wat aan hebt en zal je nooit lastigvallen met spam of andere zaken, waar je niet op zit te wachten. Ook worden je persoonlijke gegevens nooit doorgegeven aan derden. Ik vind jouw privacy heel erg belangrijk en respecteer die. Jouw informatie is bij mij altijd in veilige handen!

Vanzelfsprekend kun je je op ieder gewenst moment weer uitschrijven! In iedere email die je ontvangt vind je een link waarmee je dat heel makkelijk kunt doen.

Ken je iemand die ook geïnteresseerd is in dit onderwerp?

Stuur hem/haar dan door naar deze link. Natuurlijk ontvangt die persoon dan ook het gratis e-book en de wekelijkse nieuwsbrief!

Dat kan hier

Ik wens je heel veel plezier met het lezen van je boek!

Je mag me altijd mailen als je vragen erover hebt of iets met me wilt delen. Dat kan door de het beantwoorden van de mail(s) die je van mij ontvangt! Of maak gebruik van het contactformulier op Jouw Spiegeltje. Klik hier om dat te doen!

 

Veel Liefs,

Anja

 

 

error: Wil je deze tekst gebruiken? Neem dan contact op!